anklager troede Flora sag ville

anklager troede Flora sag ville

CARROLL COUNTY, IND. På et års jubilæum af den fatale Flora ild, der dræbte fire unge søstre, er der stadig ingen arrestationer i brandkåren.

Hvis du spørger familien til ofrene eller endda amtanklageren, ville begge fortælle dem, at de troede, at denne sag ville være blevet løst nu.

‘Det er en hård pille at sluge’, sagde Jackie Partlow, da hun stirrede på huset på E. Columbia St.. Verandaen, hvor hendes store niecer plejede at øve deres skål, påberåber sig forskellige følelser nu.

Keyana Davis, 11, Keyara Phillips, 9, Kerriele McDonald, 7, og Konnie Welch, 5, døde alle i den ild. Deres mor, Gaylin Rose, blev skyndte til sygehuset med skader.

I maj undersøger FOX59 sig med Rose for hendes første interview.

‘Jeg har brug for hjælp. Jeg har brug for hjælp. Og jeg har ikke lyst til at jeg får det,’ sagde hun.

Da familien opfordrede til svar, blev sagen plaget af tilbageslag.

FOX59 lærte om en sammenbrud i kommunikationen mellem undersøgelsesagenturer. Og så opdagede vi, at der var blevet rapporteret unøjagtige oplysninger om den oprindelige brandundersøgelse. Dagen efter at vi brød historien, opsagde en statsbrandforsker.

Derefter rapporterede vi om eventuelle interessekonflikter i sagen. Vi lærte at to efterforskere var blevet tildelt Flora-sagen, på trods af at en af ​​dem tidligere havde undersøgt den anden s hustru.

Derefter gjorde Indiana NAACP en eksplosiv beskyldning.

‘Misforståelser tyder på, at der var en fejl. Jeg tror virkelig, at meget af det der er sket, var hensigtsmæssigt at dække,’ hævdede Barbara Bolling Williams, NAACP Indiana State Conference President.

Statens politi skød hurtigt tilbage.

‘Selv tanken om, at der er en opfattelse af en dækning, der betragter en undersøgelse, der involverer fire små piger, er ikke kun ubegrundet, men mine damer og herrer, det rammer mig som kernen i, hvem jeg er’, sagde ISP Superintendent Doug Carter.

På samme pressekonference indrømmede Carter, at sagen var forsinket, men ikke skadet af nogen tilbageslag.

Ikke længe efter meddelte to nøgleaktører deres afgang: Flora Fire Chief Adam Randle og Carrol County anklager Robert Ives.

Familien satte spørgsmålstegn ved timingen, men Ives fortalte os, at hans beslutning ikke havde noget at gøre med sagen. Men han ville ikke have gået i pension, hvis han følte, at sagen var tættere på at blive løst.

‘Jeg du’ spurgte mig i maj, ‘Synes du, at denne sag stadig ville være åben i november?’ Jeg vil sige nej, ’sagde han til FOX59.’ Det betyder ikke, at der ikke er gode ledere. Det betyder ikke, at der ikke er mistænkte. Det betyder bare, at der ikke er noget lige nu, der får dig til at tænke, okay bare lidt mere, og vi skal gøre det. ‘

‘Det er svært at tro, at det har været et år, fordi det føles som os for nogle måneder siden, eller for en dag siden,’ sagde Partlow. Hun kaldte det sidste år et ‘rod’. Men hun håber alle sammen begynder at arbejde sammen for pigernes skyld.

Og til den person, der startede alt dette for et år siden, har hun denne besked.

‘Bare fortæl sandheden, så vi kan have fred. Så mine piger kan hvile i fred. Deres mor, hun vil aldrig få en fuld forståelse af dette. Hun vil såre, indtil hun dør. ‘

En Carroll County caucus vil beslutte, hvem den næste anklager skal være. Anklageren Ives håber, at det bliver hans stedfortrædende anklager, der er meget bekendt med Flora-sagen.

‘Jeg beklager det, men jeg tror ikke det vil skade noget.’ han sagde. ‘Jeg har fuld tillid til, at folk, der ved, hvad de gør, vil være herinde.’