Anklagere ikke overdreven i dødsstrafssager

Anklagere ikke overdreven i dødsstrafssager

Kernen i et studie fra Harvard University ‘Fair Punishment Project’, som er kritisk over for statsadvokater Bernie McCabe og Mark Ober med hensyn til deres retsforfølgelse af dødsstraf, er, at McCabe og Ober er ‘outliers’ når det kommer til at søge døden straf i kapitalsager at de forfølger døden for ofte og i vilkårlig og uretfærdig måde. Det har ikke været min erfaring i at appellere mod begge disse anklagere. Tværtimod har jeg fundet, at begge søger døden i kun de mest egentlige tilfælde og strengt inden for de gældende lovers parametre. Faktisk søger de ikke oftere end de fleste andre anklagere i Florida.

Undersøgelsen hævder, at folk står over for døden ensartet, saddles med ‘manglende forsvarlig forsvarsrepræsentation’ er latterligt. Tampa Bay har nogle af de bedste kapitalforsvarsadvokater i staten, og den offentlige forsvarer Bob Dillinger’s kontor er kendt for det aggressive forsvar af sine kunder. Disse kontorer er støttet af det højt ansete kontor for Capital Collateral Regional Counsel. Hvad har denne klage endvidere at gøre med Ober eller McCabe?

Inden for den seneste måned optrådte McCabe før Florida-paroleforeningen i Tallahassee og talte for parole for en fængslet dømt til livet, som som ung spiller en mindre rolle i et mord. Det synes næppe som en overdådig anklager for mig.

Når jeg forsvarer en person imod dødsstraf i det 6. og 13. retskreds, ved jeg, at jeg kommer til at blive forberedt, fordi både Ober og McCabe vil kæmpe hårdt. 14

Dette viser, at løsningen var i

Hvor komisk og ironisk, at den offentlige transportkommissions direktør Kyle Cockream ville bruge undskyldningen for, at PTC ville spare penge, så det brugte taxicab-frivillige til at arbejde sammen med PTC for at finde og fine Uber og Lyft-chauffører.

Måske nu forstår han hvorfor folk som mig bruger Uber og Lyft: at spare penge.

Så det er okay for Cockream at undergrave åbenlyse interessekonflikter til fine Uber og Lyft, men forkert for mig at tage en Uber-tur til lufthavnen og spare mig selv nogle penge. Du lader dig ikke narre nogen. Vi vidste, at PTC var i cahoots med taxicab virksomhederne hele tiden, og nu har Cockream givet os beviset.

Liz Bleau, Temple Terrace

Som kredsløbsdommer for det 13. retskreds i Tampa har jeg den ære og privilegium at præsidere over en prøveafdeling, hvor jeg har daglig interaktion med borgere, der tjener i den vigtige kapacitet som jurymedlemmer. Det engagement, som disse borgere gør for at udøve sandheden, ophører aldrig med at forbløffe mig og giver mig altid en taknemmelighed for vor forfatnings visdom og den garanterede ret til prøvelse af juryen, der er indskrevet deri.

Afstemning er et andet vigtigt aspekt af vores samfundsansvar, men desværre kender mange vælgere meget lidt om den fortjeneste, som de vil blive bedt om i november for dommere, der tjener i Florida Supreme Court og District Court of Appeal. Jeg vil opmuntre mine medborgere til at blive informeret om denne retlige vederlagsret. Det indeholder en vælgers vejledning på engelsk og spansk, resultaterne af fortjenesteundersøgelsen af ​​Florida Bar-medlemmer, biografier af justitsdommerne og dommerne, der står over for en fortjeneste for fortjeneste, og mange flere ressourcer og links.

Så til mine medborgere: Vær informeret, udøve din stemmeret og ære din jury indkaldelse.

Dommer Michelle Sisco, 13. retskreds; stol, Florida Bar ’s forfatningsdomstolsudvalg, Tampa

Forsikringsselskaberne søger at rige arbejdere ‘comp love 13 oktober, John Romano columnAs en tidligere arbejdstager’ komp mediator, kunne jeg ikke være mere enig med John Romano. Systemet er utrolig ensidigt til fordel for arbejdsgiver / forsikringsselskab. Når Højesteret reagerer imod det ulige system, genfremsætter lovgiveren blot loven. Det tager så mange år, at det bliver slået ned igen.

Michael Weisz, Tampa

På Planet VulgarianOct. 16, Daniel Ruth søjle

En person til jobbet

En hypotetisk: Du har et alvorligt livstruende medicinsk problem, så sjældent, at der kun er en kirurg, der hidtil vides at have de nødvendige kvalifikationer til at helbrede din tilstand. Han er villig til at gøre det.

Problemet: Han er bombastisk, uhæmmet og dårligt. Du afskyr alle disse.

Spørgsmålet: Vil du virkelig sætte dit liv i fare og nægte sin faglige ekspertise til at støtte din irrelevante men stærke personlige overbevisning?