anklaget for stansning

anklaget for stansning

En Fort White mand blev arresteret fredag ​​aften i Alachua efter at politiet siger, at han har slået og bit en officer under et trafikstop. Manden fortsatte med at kæmpe med politiet ved at blive chokeret af en Taser stun gun to gange og fulgte kun efter at en K 9 officer blev bragt til scene, ifølge en APD rapport. Fredag ​​aften efter at bilen blev set gennem et rødt lys.

Politiet sagde, at George trak vejen lige nord for 147. Kør som om han skulle stoppe, men sped off i nordgående retning. 441, hvor han forlod køretøjet og fortalte politiet, at han ikke havde et kørekort. af at overholde politiet råbte George til officer og fortalte officeren at ringe til George mor, ifølge rapporten. Politi sagde i rapporten, at George derefter fortalte officeren, at han skulle forlade og begyndte at gå til hans køretøj. til rapporten, da officeren forsøgte at placere George i håndjern, trak George væk, greb officerens hals og gik officeren baglæns og skubbede ham ind i køretøjets side. Der opstod et slag i løbet af hvilket George tilsyneladende slog officereren i hovedet, før han forsøgte at komme tilbage i hans køretøj. Officeren trak derefter ham baglæns, men George bragte officeren to gange på sit ansigt en gang på næsen og en gang på sin kind sagde rapporten. George forsøgte igen at komme ind i hans køretøj, Officeren udplacerede en Taser stun pistol, som havde ringe effekt Officer forsøgte derefter at tage George til jorden, men kunne ikke. En anden officer indsatte en Taser, som denne gang var ufuldstændig George. Officererne forsøgte at placere George i håndjern, George fortsatte med at modstå, og en K 9 officer blev indsat. Efter at have set hunden, fulgte George endelig, sagde rapporten. var beboet med batteri på en officer, imod vold, kørsel med en suspenderet licens og skadelig ejendom fordi en af ​​den officielle håndholdte transceiver var beskadiget i scuffle. blev taget til Alachua County fængsel, hvor han blev holdt søndag aften med kaution på $ 80.000.