Anna s Mess

Anna s Mess

Forvarm to ovne til 160C og 75C.

Til Meringue Kisses, placere æggehvider i skålen af ​​en elektrisk stand mixer. Indstil mixer til høj og visp æggehvider til bløde toppe. Reducer mixerhastigheden og tilsæt gradvist i caster sukker, en teske ad gangen, whisking godt mellem hver tilføjelse.

Når sukker er godt indbygget, returner hastigheden til høj og visp indtil meringue er tyk og blank og sukker er helt opløst, cirka 5 minutter.

Fjern skålen fra mixeren og fold forsigtigt florsukket i æggehviderne og arbejd hurtigt for at forhindre, at meringue taber luft. Overfør til en rørpose forsynet med en 9-dørs slangepude.

Læg en bakke med et ark silpat. Rør små tåre dråber meringue på foret bakke. Placer i ovnen forvarmet til 75 ° C og bages til tør, men ikke farvet, cirka 2 timer.

Når du er tør, fjern den fra ovnen og sæt den til side på bænken for at afkøle helt. Når det er helt koldt, opbevares det i en lufttæt beholder på bænken, indtil det er nødvendigt.

For Raspberry Financier Sponge skal du først lave en beurre noisette. Smør i en 2 liter kasserolle over medium varme. Skrul gryden for at agitere smørret, indtil det smelter, og stop derefter hvirvlende og lad smørret lave mad. Pas på let brune pletter, der dannes på bunden af ​​panden og en nutty aroma. Når smør er nødbrun, fjern fra varme og passere gennem en sigte i en glasskål. Sæt til side for at afkøle, indtil det er nødvendigt.

Placer æggehvider og sukker i en elektrisk mixer udstyret med en vispindsats. Visp på højt, indtil stive toppe danner ca. 5 minutter.

I mellemtiden placeres mel og mandelmel i en medium skål og blandes sammen. Tilsæt den afkølede beurre noisette til de tørre ingredienser og bland dem for at kombinere.

Når meringue har nået stive toppe, fjern skål fra maskinen, tilsæt 1 spsk af marengs til smørblandingen og fold i godt. Tilsæt smørblandingen tilbage til æggehviderne og blæk forsigtigt ind, indtil det er godt kombineret.

I mellemtiden forberede en bagning bakke og ring skimmel til bagning. Læg en rund metalbakke med bagningspapir. Sprøjt indersiden af ​​en 10 cm metalring med bagespray, og rør med bagepapir og sæt den på den runde bakke.

Placer 6 hindbær i bunden af ​​metalringen. Spoon Financier Sponge mix i ringen oven på hindbærene indtil den er fuld. Niveau ud og sæt i ovnen indstillet til 160C. Bages, indtil svampen er gyldenbrun og fjeder tilbage, når den forsigtigt presses, ca. 21 minutter. Når du er færdig, fjern den fra ovnen og lad den afkøle på bænken, indtil det er nødvendigt.

Når svampen er kølig, skal du forsigtigt fjerne metalringen og bagpapiret. Trim svampen vandret til 1 cm i højden, kassér toppen. Reserve den trimmet svamp på bænken, indtil den er nødvendig til montering.

Til Strawberry Coulis, sæt jordbær ren og florsukker i en lille gryde over medium varme og bring kun til kog. Når blandingen kun koger, fjernes fra varme og passerer gennem en fin sigte. Overfør blandingen til en lufttæt beholder. Dæk overfladen af ​​væsken med gå mellem, forsegl med låget og læg i køleskabet, indtil det er nødvendigt.

Til Cara Crunch Insert indsæt mørk chokolade og Cara Crakine i en glasskål. Placer i mikrobølgeovnen og opvarm i 30 sekunders burst, omrør efter hvert interval, indtil den er helt smeltet.

Efter helt smeltet fjernelse fra mikrobølgeovnen og rør om til kombineret. Tilsæt de sorte sesamfrø og rør indtil det er fuldt indarbejdet.

Anbring et stykke 30x20cm bagepapir på en flad bænk og hæld Crunch ovenpå. Placér et andet stykke bagepapir oven på Crunch og rul ud blandingen med en rulletap indtil 0,5 cm tykt. Overfør til en flad bakke, og sæt den i blæsekøleren indtil den er lige indstillet, men ikke hård, ca. 2 3 minutter.

Når du er indstillet, fjern den fra blastkøleren og brug en 9cm ringskærer til at skære en skive af Crunch. Placer disken på en lille rund bakke foret med bagepapir. Anbring en anden firkant med bagpapir på toppen af ​​disken og sæt i køleskabet, indtil det er nødvendigt.

For den hvide chokoladekage og formularer skal du først forberede kuplerne ved at polere 12cm kuppelformene med en bomuldskugle for at sikre, at indersiden er helt ren og derefter afsætte til det er nødvendigt.

Anbring 1 kg af den hvide chokolade i en plastisk tempererende skål og smelter i mikrobølgeovnen i 40 sekunders burst, omrøring efter hvert interval, indtil ca. tre fjerdedele af chokoladen er smeltet. Fjern fra mikrobølgeovnen og fortsæt med at røre, indtil den resterende chokolade har smeltet og er helt glat.

Tilsæt gradvis de resterende 500 g hvid chokolade i små håndfylder, omrøring mellem hver tilsætning, indtil det meste af den tilsatte chokolade smeltes. Chokoladen begynder at afkøle og beholde små klumper.

I mellemtiden placeres kakaosmørret i en mikrobølgefri skål og opvarmes i 40 sekunders udbrud og omrøres efter hvert interval indtil det er helt smeltet. Tilsæt titaniumpulver i kakaosmør og brug en stavblender til at blande blandingen, indtil den er helt kombineret. Stamme gennem en fin sigte. Hæld blandingen i den smeltede hvide chokolade og brug den samme stavblender til at kombinere, indtil de resterende klumper af hvid chokolade har smeltet.

Overfør chokoladeblandingen til en stor metalskål og rør kontinuerligt, indtil chokoladen når 2829C. Hæld den hvide chokolade i de polerede kuppelforme til 1 cm fra toppen. Placer et tehåndklæde på bænken og læg de fyldte forme oven på tehåndklædet. Brug en gyngende bevægelse, hvirvler forme for at sikre, at indersiden er helt belagt med den hvide chokolade. Tryk baserne fast på bænken for at sikre, at luftboblerne er steget.

Hurtigt drej formen op og ned over skålen med smeltet chokolade og lad det meste af chokoladen løbe tør for at efterlade et tyndt lag på indersiden af ​​formen. Tryk let på støbeformen for at fjerne overskydende chokolade. Niveau ud for kanten af ​​chokoladekuppelen med en stor metalskraber for at skabe en ren kant.

Sæt forme på deres side, i længderetningen, på tehåndklædet i 1 minut og læg dem derefter på hovedet på en bakke foret med bagepapir. Overfør til blastkøleren indtil indstillet, ca. 5 minutter. Fjern fra blastkøleren og sæt til side i køleskabet, indtil det er nødvendigt.

For de hvide chokoladeplader skal du tage lidt af den resterende smeltet hvide chokolade og spredes på et stykke acetatark så jævnt og tyndt som muligt. Tillad at indstille indtil fast, men ikke hårdt. Når du er indstillet, brug metal cirkel cutters, skåret ud 1 x 11cm cirkel, 2x 5,5cm cirkler, 2x 5cm cirkler og 2x 3cm cirkler. Placer diske på en bakke, der er foret med bagepapir. Placér et andet stykke bagepapir på toppen og vej ned med en anden flad bakke ovenpå. Placer bakkerne i blastkøleren indtil den er sat i ca. 5 minutter. Fjern fra blastkøleren og sæt til side i køleskab, og lad skuffen være på toppen, indtil det er nødvendigt.

For at gøre den hvide chokoladestand skal du overføre en del af den resterende hvide chokolade til en rørpose.

Anbring en 7 cm doughnutform på en metalbakke. Rør smeltet hvid chokolade i forme til 1/3 fuld og glat overflade med en lille metalpalettekniv. Sæt til side i køleskab for at indstille, indtil det er nødvendigt.

Overfør 50 g af den resterende hærdet hvid chokolade i en skål og læg til side, indtil det er nødvendigt til montering.