Annoncerer slutningen af ​​baggårdskampe

Annoncerer slutningen af ​​baggårdskampe

Kontakt os, Dhafir Harris, aka Dada 5000, er tilbage i MMA-ring denne lørdag aften. Century Bank Arena ligger i South Campus of Florida International University. Harris har i de sidste to uger haft travlt med at promovere MFA på lokale radio- og tv-shows, endda en på en i et stålbur med Raul de Molina, vært for Univisions El Gordo Y La Flaca morgen show. med Harris tidligere i dag om hans kommende kamp og fremtidens baggårdskampe.

New Times: Hvad kan vi forvente af dig på lørdag aften mod din modstander, Timothy Papp Jr.?

Dhafir Harris: Min ting er bare at komme ud og slippe af med ham så hurtigt som muligt. Jeg er nødt til at påføre smerte på ham virkelig hurtigt, så folk ved, at jeg er for ægte. Han ved ikke, hvad jeg fik i butikken for ham. De folk, han fulgte med, går tilbage til Oklahoma uden at han skal sidde fast ved Jackson Memorial Hospital.

Relaterede historierDawg Fight Star Dada 5000 omfavner Celebrity, som han stræber efter at tage Brawls Mainstream

Det er nogle alvorlige kampord.

Jeg mener hvert ord. Jeg er en cerebral fighter. Jeg forbereder mig på

det værste af enhver situation. I slutningen af

dag min ting er at komme ud og kæmpe hårdt.

Hvordan sluttede du op med MFA?

Jeg blev introduceret til arrangørerne under vejningen til G Force-arrangementet et par måneder tilbage, som jeg ikke kæmpede for, fordi min modstander ikke viste sig. Vi endte med at have en siddende bagefter, og derfra begyndte vi at drive forretning. Century Bank Arena er ikke så langt fra Perrine, forventer du folk fra nabolaget at dukke op?

Jeg er ked af at sige, at nogle mennesker i Perrine ikke ser den mulighed, jeg har givet gutter i nabolaget. Jeg er omgivet af hatere i Perrine, men jeg bruger det til min forbedring. Men jeg bliver gal mad fra hele verden Miami Dade County.

Hvad var det som at gå imod el Gordo Raul de Molina?

Det var en del af forfremmelsen. Det var godt for alle. El Gordo Y La Flaca får massive bedømmelser. Det har gjort meget for mig. Jeg gik også på kanal 41