Anonymt tip førte til endelige anholdelser i Quarter mugging

Anonymt tip førte til endelige anholdelser i Quarter mugging

NEW ORLEANS Gammeldags politiarbejde og en anonyme tip ledede officerer til at arrestere de sidste to mistænkte i den voldsomme overfald af to mænd i det franske kvartal i weekenden, der efterlod et offer, der kæmpede for sit liv.

lavede et løfte til dig, sagde politi-superintendenten Michael Harrison onsdag i at meddele ængstelsen og henviste til et tidligere løfte om at identificere og fange alle fire mænd set i en bredt udbredt video af angrebet. holdt vores løfte.

Politiets øverstbefalende Nick Gernon, som overvåger kvartalet, sagde, at plainclothes officerer så 20-årige Rashaad Piper, der hængte sent på tirsdag aften i den 800 blok Conti Street omkring fem blokke væk fra 200-bloken Bienville Street hvor to Boston-område mænd i byen som en del af en religiøs konvention blev hoppet og røvet.

En Crimestoppers tip ledede i mellemtiden en warrantkamp til 18-årige Nicholas Pogozelski på Walmart på Tchoupitoulas Street i Lower Garden District kort tid senere, sagde Gernon.

Gernon krediterede detektivernes hårde arbejde her i forbindelse med vores (warrant) enhed og en masse hjælp fra offentligheden fremad for at give os de oplysninger, vi virkelig havde brug for for at kunne sætte denne sag i seng. og Pogozelski deltager nu i 21-årige DeJuan Paul og 18-årige Joshua Simmons i fængsel, da de afventer en båndhøring for deres påståede handlinger. Hver mand blev reserveret på et tal af andengrad røveri.

Paul slog sig ind til politiet mandag med sin pastor, som hjalp ham med at overgive sig. Simmons warrant tyder på, at han fortalte nogen på Covenant House om hans inddragelse, før han også overgav sig til politiet og identificerede sine påståede medskyldige.

Som Harrison og Gernon annoncerede arrestationerne onsdag, sad Piper i et retsrum i hele byen og fortalte en dommer, at han var hjemløs, selvom arrestationspapirer oplistede sin adresse som Covenant House. En kilde har tidligere fortalt WWL-tv, at tre af de fire mistænkte bor i huslyet.

Orleans Parish Straffedomstol Landdommer Dommer Harry Cantrell satte obligationshørelsen for alle fire mistænkte fredag ​​formiddag, men bad alle advokater om at mødes torsdag til planlægning.

En af Paulas onkler fortalte New Orleans Advocate hans nevø har en historie med psykisk sygdom. Christian Bonin, en advokat for den mistænkte, sagde i retten, at han arbejdede med at samle lægejournaler for at vise, at der er bedre plads for hans klient at afvente fremtidige procedurer end New Orleans fængsel.

Bonin stoppede kort for at beskrive hvad denne facilitet måtte være.

Angrebet skete i Wayne Ducote’s dørtrin, der førte den lokale forretningsmand til at skrive en op ed for The New Orleans Advocate, der bebrejder NOPD-samtykkeembedet for at sætte officerer i ‘håndjern’.

‘. (T) han NOPD samtykke dekret, hvilke privilegier protokol over politi, bindende vores embedsmænd, mens kriminelle løber fri,’ skrev han. ‘Og gør ingen fejl: I en by, hvor voldelig kriminalitet er i gang, er en aggressiv og proaktiv politistyrke, der er fri til at udføre sit arbejde, en absolut nødvendighed.’

I et interview med WWL-tv sagde Ducote, at samtykkeerklæringen er mere berørt af kriminelle rettigheder end ofre.

‘Politi er lige nu bange for at komme ud af deres bil, fordi de enten kommer til at blive sagsøgt, arresteret eller mister deres job,’ sagde han. ‘Hvis vi ikke kontrollerer dette problem, skal vi ikke bekymre os om kongrescentret eller hotelvirksomheden, fordi vi vandt ‘har ikke noget’.