Antagonist Gets I nogle rigtige slag

Antagonist Gets I nogle rigtige slag

Til ingen overraskelse slår Lundgren, 26, der er hjemmehørende i Stockholm, Sverige ikke over Sylvester Stallones Rocky i filmens klimakamp, ​​der finder sted på julaften i Moskva.

Vi skød kampen på et stadion i Vancouver foran 10.000 mennesker, sagde Lundgren i et telefoninterview fra Los Angeles, og hvis jeg ikke var en sikker slags fyr, kunne det virkelig have bugged mig, at jeg ikke kunne vinde. Men jeg var bare så begejstret for at få den del (hans anden film udseende), at det kun gjorde ondt lidt.

Og at det gjorde ondt lidt var godt for mit skuespil, fordi med alle de mennesker, der jublede for Rocky, fik det mig til at føle lidt ned, at jeg ikke kunne bare banke ham ud i slutningen. Og det er den måde, min karakter burde føle i slutningen.

Faktisk oplever Lundgrens karakter, den ubesejrede russiske mester, der hedder Ivan Drago, en slags sejr i slutningen af ​​Rocky IV, men hold den historie hemmelig.

Men her er nogle godbidder om den efterlengtede efterfølger, der kunne gøre din appetit mere og føje til din nydelse:

(BU) Der er to kampe i filmen, den første er en udstilling mellem Drago og Apollo Creed (Carl Weathers), som er optaget på scenen på MGM Grand Hotel i Las Vegas, midt i en flok korpiger.

I anden runde rider Drago Creed med syv rettigheder, efterfulgt af tre venstre kroge og en morder til højre.

(BU) Stallone og Lundgren ramte faktisk hinanden i ansigtet for de slow motion-salgsfremmende trailere, der kører i teatre lige nu, optagelser, der også blev brugt i filmen.

For at gøre det mere rigtigt, lurede Stallone mig, sagde Lundgren. Han fortalte mig, jeg tæller til tre og derefter ramte dig. Men med kameraet rullende ramte han mig på tælleren af ​​to.

(BU) Et blik ligner sovjetiske leder Mikhail Gorbatsjov deltager i den store kamp og har en stol kastet i hans retning.

(BU) Svar på kritik af Rocky III, Stallone har inkluderet scener med Rocky Jr. De fleste involverer Rocky foredragte sin søn om livet. Jeg tror på nogle måder de fire film har været selvbiografiske for Sly, sagde Lundgren. I den første var både han og Rocky virkelig sultne. I nr. 2 havde han et stort hoved. I nr. 3 genvandt han sin ro. Og i nr. 4 taler han om betydningen af ​​familien.

(BU) For filmene, der åbner montage, der opretter Drago som en superhuman robotbaseret slagmaskine, betalte filmproducenterne en masse menneskelige stødposer (klubbkæmpere og stuntmænd) 500 dollar for at tage fuld effektskud til ansigtet fra Lundgren.

Vi skudt dem i Las Vegas, og en fyr falder med hovedet lander lige på den røde hammer og segl (malede på lærredet).

(BU) Ebben og strømmen af ​​den klimatiske kamp mellem Rocky og Drago er mønstret efter det tredje mesterskab mellem Muhammad Ali og George Frazier, 1975, såkaldt Thrilla i Manila.

Det var kampen, hvor Frazier holdt ved at komme ned til Alis krop, og Ali fortsatte med at flytte tilbage, jabbede, skubbede Fraziers hovedet ned og mundede ham mundtligt og gjorde vindmøllevinduer med hans højre. Jeg gør alt det til Rocky. Hvad bliver kampen om, er, at jeg aldrig er blevet skåret i min karriere, og Rocky får en heldig punch. Så begynder vi virkelig at kæmpe.

Faktisk er det allerførste slag du ser i kampen ret ret, det stoppede produktionen i to uger og indlagt Stallone.

I skriptet for kampen, forklarede Lundgren, Rocky tager et slag for 12 runder. Vi koreograferede hvert slag, men efter vi begyndte at filme nogle gange, skifter vi bare løs, glemmer scriptet og kæmper bare, ikke for svært til hovedet, men hårdt for kroppen.

Nå, i denne særlige scene i anden uge af skydning, gjorde jeg omkring 90 procent af rammerne. Nu vejer jeg 240 pund, og Sly vejer 185. Nå ramte et af mine slag i ham i maven og skød tilsyneladende hans membran op i hans hjerte, der blev brudt. Han havde en spasme af en slags, hans hjerte hoppede over det, der sker foran 10.000 mennesker i Vancouver, og han følte det ikke med alle sine adrenalinpumper.

Næste dag vidste han, at han var såret, og de fløj ham tilbage til Los Angeles for at komme sig. Sly rettede filmen selv, og han brugte et par gange på denne optagelse. En af tiderne er som klokken går ud til første runde, jeg banker ham tilbage i hjørnet og pund ham. Og det var for rigtigt.

Hvis Lundgren lyder mere artikuleret end man måske forventer at være en hunk, er det fordi du ikke er din stereotype palooka.

Jeg tror, ​​at det, der vil overraske folk mest om mig, er, at jeg har en kandidatgrad i kemiteknik fra University of Sydney og Royal Institute of Technology i Stockholm. Jeg stoppede MIT på et Fulbright-stipendium for at studere skuespil. Jeg taler fire sprog, og hvis jeg ikke kan lide at handle, kan jeg altid afslutte og forsøge at blive formand for Exxon. Det ville være min far, der er ingeniør og økonom for det svenske parlament.

Lundgren blev betalt omkring $ 100.000 for sin rolle i filmen, herunder hans ugentlige stipendium under træning. Han vil ikke dele i filmens overskud, men han har en lille andel i merchandising, idet man antager, at nogen køber en Ivan Drago dukke.