Anteaters v Wildcats

Anteaters v Wildcats

Af ANDREW HAMMONDAsociated Press

Kansas State holdt modstandere til 45 og 51 point på sæsonen hidtil, og fredag ​​aften leverede vildkatterne folkene på Bramlage Coliseum med mere af samme type basketball på bekostning af en ung UC Irvine hold.

Wildcats (3 0) brugte et afbalanceret angreb for at hoppe til en 11 0 føring, mens Anteaters (2 2) ikke kunne få noget at falde med en 0 til 6 start fra feltet.

tilføjet 12 point på 4 af 10 skydning, herunder to 3 point kurve, til Wildcats.

‘Vi kom ud med en masse energi og en masse kamp,’ sagde Sneed. ‘Jeg tror, ​​at vi gik på en 10-løber for at starte det. Vi forkyndte, at de første fem minutter vi vil komme ud og slå dem i munden. Det er hvad vi gjorde.’

UC Irvine fik kort tid i løbet af single cifre på 39 30 tidligt i anden halvleg, men kunne ikke overvinde sine omsætninger og dårlig skudt. Efter kampen var hovedtræneren Russell Turner tilfreds med hans holds kamp ved løsningen i deres første sande vejtest af sæsonen.

‘De kæmper hårdt, spiller godt sammen og er meget engagerede og det viste sig i aften. Vi spillede ikke rigtig godt, men vi kæmpede hårdt, og jeg tror, ​​at vi har en stor chance for løbende at blive bedre, fordi vi er et ungt hold. Vi er også et hold, der skal udføre i disse muligheder. Det vi håber er at lave NCAA Turneringen og spille et hold som Kansas State og være bedre i det miljø end vi var i aften. ‘

havde ni point til at lede Anteaters.

‘Brad’ er en af ​​vores mange sophomores, ’sagde Turner.’ Brad har haft en fantastisk offseason hvor han kaster 50 pund. Jeg tror, ​​at der er talent på dette hold mange steder, ligesom Brad, der skal have gode nætter mod forskellige modstandere. ‘

Til den anden lige boldspil holdt wildcatsne en modstander til under 30 procent skudt. På den offensive ende var Kansas State inkonsekvent og skødesløs med basketballen til tider. Interiøret var en anden bekymring for Kansas State som de var outrebounded 39 37.