Anticorrosion Spiral Steel Pipe

Anticorrosion Spiral Steel Pipe

IPN8710 korrosionsmedium af korrosionsbeskyttende stålrør er mere, med syre, alkali, salt, oxidant og vanddamp, belægninger skal have en kemisk inertitet, resistent over for syre- og alkalisaltkorrosion. Antikorrosion af spiralstålrørets nominelle diameter: Anticorrosion af spiralstålrørdiameter kan opdeles i ydre diameter, indvendig diameter og nominel diameter. Rørets anticorrosion spiralstålrørets yderdiameter med D, så størrelsen af ​​den ekstra yderdiameter og vægtykkelsen, såsom yderkorrektion yderdiameter er 108 spiral stålrør, vægtykkelse er 5 mm, med 5 D108said plastrør også udtrykt i diameter, såsom De63, andre såsom armeret beton rør, støbejern rør, galvaniseret rør, DN, den nominelle diameter, der almindeligvis anvendes i design tegninger, nominelle diameter er praktisk at designe og fremstille og vedligeholdelse af kunstige bestemmelser i en Standard, også relativ nominel diameter, er af specifikationerne for rørets (eller rørets) navn. Rørets nominelle diameter og indvendige diameter, udvendige diameter er ikke ens, for eksempel: spiralstålrørets nominelle diameter er 100 mm ved 1081025 5 flere slags, såsom 108 for rørets yderdiameter, sagde rørvægtykkelsen derfor stålrørets indre diameter til (1085 5) = 98 mm, men den er ikke helt lig med differencen ce mellem stålrørets diameter dobbelt vægtykkelse reduktion også for at sige den nominelle diameter er tæt på den indre diameter, men er ikke lig med den indre diameter af en rørdiameter af specifikationerne for navnet, så vil bruge nominel diameter i konstruktionstegningerne er formålet at bestemme rør, rørfittings, ventiler, flanger, pakninger og anden strukturstørrelse og forbindelsesstørrelse, nominel diameter ved hjælp af tegn DN, ifølge den nominelle diameter, hvis den anvendes i konstruktionstegediameteren , bør også gøre rørspecifikationsbordet, hvilket tyder på, at nogle rør med nominel diameter, vægtykkelse. Rustfrit stålrørspiralhårdhedsindeks: Metalmaterialets evne til at bekæmpe den hårde overflade af objektets sag, kaldet hårdheden. Ifølge testmetoden og det anvendelige anvendelsesområde er anderledes, kan det opdeles i brinellhardheden, rockwell, vickers hårdhed, shore hårdhed, høj temperatur hårdhed og mikrohårdhed. Bruges normalt til anti corrosion spiral stål rør brinell, rockwell, vickers hårdhed af three.A, brinell hårdhed (HB med en vis diameter af stålkugle eller hårdmetal kugler, med bestemmelser af overfladen af ​​teststyrken (F) i stil, efter fortsat fastlagt tidslæsningstest, måleindrykkelsesdiameter på prøveens overflade (L) Brinell-hårdhedsværdi er opdelt ved indentationstestkvivalent sfærisk overfladeareal af kvotienten.B, rockwellhardness (HK) rockwell hårdhedsprøve som brinell hårdhedsprøve, indrykningstestmetode Forskellen er, at den måler dybden af ​​indrykket. Det vil sige tidligt i nanning teststyrken (Fo) og den samlede teststyrke (F) successivt under trykhovedets virkning (guldstål kegle eller kugle) trykket ind i prøveens overflade, efter den fastsatte tid, fjern hovedprøvningskraften ved at måle den resterende indrykkningsdybdeforøgelse (e) beregnet hårdhedsværdi.C, vickers hardness (HV) vickers hardn ess test indprøvning test er også en af ​​måderne, er en forholdsvis plan vinkel for 1360 er fire diamant pyramide hoved til det valgte test kraft (F) tryk i testfladen, efter at have holdt fastsat tid lossning test, måling indrykning diagonal længde. Vickers hårdhedsværdi er divideret med indrykningstestkvoten af ​​kvotienten af ​​overfladearealet, beregningsformlen for typen: HV vickers hårdhedssymbol, N / var (MPa); F teststyrke, N; D indrykning diagonal to aritmetiske gennemsnit, mm. Vickers hårdhed af teststyrken F (49.03) for 5, 10, 20 (196,1), (98,07), (294,2) og (490,3) på 50, 100 Kgf (980,7) (N) osv. 6, målbar hård værdi rækkevidde er 51000 hv.Not til korrosionsspiral stålrør: Uanset om man skal kigge efter grundvand, byggetid og regn kommer i kontakt med rør, røret, hvis vand kommer i kontakt med røret efter frakken tørre behandling. samme tid i installationen af ​​rør, bør være let lys, kollision og fald er forbudt. Tre isolering, varme bevaringsrør forbud og brændende ild til kollision for at forhindre varmeisoleringslaget blev brændt ned.For rør beslag bør opbevares i en forholdsvis flad jord, pænt pakket, stykker på højst 1,5 m. Antikorrosions spiral stålrør applikation: Anticorrosion spiral stålrør anvendes hovedsagelig i undergrunds- eller undervands stålolie, gas, vandforsyning, varmeforsyning rørledning ydervægskorrosion, kan også anvendes på alle former for stålstrukturer ure, port, skib, slus, gas tank, olieraffinering kemisk planteudstyr korrosion og beton rør, spildevand pool, tag vandtæt lag, toilet, kælder vandtætning af beton struktur og lækage mv.