Anurag Kashyap flytter Bombay High Court

Anurag Kashyap flytter Bombay High Court

Producenter af Udta Punjab har flyttet Bombay High Court mod Central Board of Film Certification (CBFC), da deres film venter på et certifikat fra bestyrelsen. Retten har afbrudt høringen på filmen indtil i morgen. I dag krævede CBFC’s revisionsudvalg flere

Producenter af Udta Punjab har flyttet Bombay High Court mod Central Board of Film Certification (CBFC), da deres film venter på et certifikat fra bestyrelsen. Retten har afbrudt høringen på filmen indtil i morgen.

I dag krævede CBFC’s revisionsudvalg flere ændringer i filmen, der begynder med titlen, selvom filmskaberne anmoder om et A-certifikat.

LÆS OGSÅ: Anurag Kashyap har kaldt mig ekstremt egoistisk. Mange mennesker føler det samme om ham, siger Pahlaj Nihalani

LÆS OGSÅ: Anurag Kashyap vs Censor Board, en gang til Filmoptagerne Udta Punjab kom i dag til Bombay High Court, da de kun var ni dage væk fra udgivelsen af ​​deres film, mens der var

Der havde ikke været nogen kommunikation fra filmcertificeringskortet. Phantom Films Pvt Limited havde ansøgt om filmcertificering den 10. maj for deres seneste venture Udta Punjab. Ifølge andragendet indgivet af deres advokat Ameet Naik var spørgsmålet om filmcertificering for deres film, før bedømmelsesudvalget, men på trods af alle de indsatser, CBFC havde meddelt dem ikke om spørgsmålet.

Efter en stor dialog nåede en meddelelse om et certifikat fra CBFC til Phantom Films kontor. Brevet havde dog en vedhæftning med angivelse af begrundelsen for tildeling af et certifikat til filmen.

Den Abhishek Chaubey regisserede film, som er slated for en 17. juni udgivelse, CBFC har sagt, kan ikke have ordet ‘Punjab’ i sin titel. Ud over det har CBFC også anmodet om fjernelse af nogen henvisning til Punjab i filmen. Det vil også have navn på Punjabs byer slettet og ord som MLA, MLC fjernet.

CBFC havde først nægtet at give et certifikat til Udta Punjab medmindre ændringerne blev foretaget. Filmen gik derefter til Censor Board Review Committee. Revisionskomitéen stod ved CBFCs dom: fjernelse af enhver henvisning til Punjab fra filmen og de andre foreslåede nedskæringer.

Imidlertid har filmskaberne gjort indsigelse mod ‘forslagene’ fra CBFC og har besluttet at udfordre dette aspekt nu. Appelkammerets afgørelse skal gøres gældende for appellationsdomstolen (FCAT), men kashyap s advokater hævdede, at tribunalen i øjeblikket er uden hoved, så de bliver nødt til at henvende sig til selve High Court i Bombay for at høre deres spørgsmål .

Med Udta Punjab-spørgsmålet, der bliver til en krig mellem samproducent Anurag Kashyap og CBFC-formand Pahlaj Nihalani, har producenterne nu flyttet Bombay High Court, der søger en kopi af Censor Board Review Committee’s rapport om filmen, rapporterer PTI. Kashyap har også appelleret til Appelretten for Filmcertificering.

Filmaktørerne Udta Punjab i dag nærmede sig Bombay High Court, da de kun var ni dage væk fra udgivelsen af ​​deres film, mens der ikke var nogen kommunikation fra filmcertificeringsbrættet.

I mellemtiden, som kampen fortsatte, havde Kashyap taget til Twitter for at skubbe ud hos Pahlaj Nihalani og CBFC, der kalder sidstnævnte en ‘oligark’ og sammenligne forholdene i Indien med det i Nordkorea.

Tvillingerne skabte en ordskrig mellem Kashyap og Pahlaj Nihalani, som begge har været sving for at tale med medierne.

Nihalani anklagede i et tv-interview Kashyap om at tage penge fra Aam Aadmi-partiet for at maligne billedet af Punjab. Mens ingen er helt sikre på, hvordan Nihalani ankom til denne konklusion, skal det understreges, at kun i går bad Kashyap alle politiske partier om at holde sig væk fra Udta Punjab-problemet.

Når Ganges Of Wasseypur-direktørens tweet ‘Der er ingen film mere ærlig end UDTA PUNJAB. Og enhver person eller parti, der modsætter sig det, er faktisk GUILTY for at fremme stoffer (sic) ‘, så AAP-lederen Arvind Kejriwal sagde’ Jeg er helt enig ‘, sidstnævnte modtog et stykke Kashyap sind.

‘Vær venlig at farve min kamp med enhver politisk tilhørsforhold, fordi der ikke er nogen. Jeg beder Kongressen, AAP og andre politiske partier om at forblive ude af mit kamp. Det er mine rettigheder mod censuret. Jeg taler kun på mine vegne Det er min kamp Vs. en diktatorisk mand, der sidder der som en oligark i hans valgkreds af censorbræt, det er mit Nordkorea. dine egne kampe. Jeg vil kæmpe for min, ’skrev Kashyap.

Kashyap ’s tweet var som svar på Rahul Gandhi også, hvis kontor havde tweeted, ‘Punjab har et forbrydende stofproblem. Censurering UdtaPunjab løser ikke det. Regeringen skal acceptere virkeligheden og finde løsninger. ‘

Udta Punjab er midt i en voldsom kontrovers takket være indholdet. Filmen forsøger at bringe problemet på stofmisbrug blandt Punjabs ungdom på skærmen. Og det har ikke gået alt for godt sammen med mennesker i magtens højere ekkoloner, eller det ville have en udvikling i sagen.