AP National News Video

AP National News Video

Barbershopstudiet trimmede sorte mænds hår og blodtrykBarbershopstudier trimmet sorte mænds hår og blodtrykSorte mænds kunder i en undersøgelse hos snesevis af frisørsalonger i Los Angeles trimmet mere end deres hår og skæg: De sænkede også deres blodtryk

Sorte mandlige kunder i en undersøgelse hos snesevis af Los Angeles frisører trimmet mere end deres hår og skæg: De sænkede også deres blodtryk

Mere >> Højeste bygning i Kentucky s hovedstad nedrevet i kontrolleret implosion som tusindvis af ur

Radio trafikken viser stedfortrædende vidste placering af skole shooterRadio trafikken viser stedfortrædende vidste placering af skole shooterRadio transmissioner modsiger en sheriff stedfortræder s påstand om, at han ikke kunne bestemme skytterens placering under Florida High School massakren

Radio transmissioner modsiger en sheriff stedfortræderens påstand om, at han ikke kunne bestemme skytterens placering under Florida High School massakren

Den seneste: Kina håber på genstart af N. Korea-forhandlingerne Den seneste: Kina håber på genstart af N. Korea-forhandlingerneChina’s udenrigsministerium siger, at det håber, at alle parter i den nordkoreanske nukleare konflikt vil ‘vise deres politiske mod’ ved genstart af forhandlingerne

Kinas udenrigsministerium siger, at det håber, at alle parter i den nordkoreanske nukleare konflikt vil ‘vise deres politiske mod’ ved genstart af forhandlingerne

Skolestyret sagsøgt mødet hvor læreren blev fjernet, cuffedSchool board sued over møde hvor læreren fjernet, cuffed Louisiana s advokat general har sagsøgt en lokal skole bestyrelsen over et møde forstyrret af video indspillet arrestation af en lærer er groft håndjern på en hall gulv efter hun kritiserede distriktets superintendents lønforhøjelse

Louisiana s advokat general har sagsøgt en lokal skole bestyrelsen over et møde forstyrret af den videooptagede arrestation af en lærer, der groft er håndjern på en hall gulv efter at hun kritiserede distriktets superintendent s løn hæve

Trump annoncerer stive handelstakster, uberørt af advarsler. Trump annoncerer stive handelstakster, uberørt af advarsler. Efter en uge med hints og usikkerhed annoncerer præsident Donald Trump nye toldsatser for import af stål og aluminium, idet man forsøger at angribe ‘et angreb på vores land’ ved ugunstig handel tilbud

Efter en uge med hints og usikkerhed annoncerer præsident Donald Trump nye toldsatser på importen af ​​stål og aluminium, idet han forsøger at tackle ‘et angreb på vores land’ ved ugunstige handelsaftaler

Detroit Fire Department er givet 800 plus pet oxygen masksDetroit Fire Department er givet 800 plus pet oxygen masker.