Apison Tornado Memorial beskadiget i DUI hændelse

Apison Tornado Memorial beskadiget i DUI hændelse

APISON, HAMILTON COUNTYFive for mange år siden kom samfundet op med $ 25.000 for at bygge monumentet. Nu har de måske brug for hjælp til at hæve disse penge igen for at holde de 15 ofre ‘minder i live.’ Jeg har mange venner og slægtninge, der døde under tornadoen, og deres navne er derhen, ’sagde Apison resident Bill Hullander. Navnet på Hullanders familie og venner er nu på jorden, i snesevis af brudte stykker. Da de stod 6 meter høje, ærede monumentet de 15 mennesker, der mistede deres liv, da en tornado ramte den 27. april 2011.On Tirsdag, lige efter midnat, siger deputerede, at en beruset chauffør smækkede ind i den. ‘Nogle af stykkerne var så langt som 100 meter væk, så jeg vidste, at det var hårdt ramt,’ sagde Hullander. Deputier anholdt Jesse Morris og Frankie Parsons, som var Nogen af ​​det omladede monument spredte sig hurtigt. Mange mennesker standsede for at se skaden. ‘Jeg kom ud her i dag, fordi nogen sagde monumentet blev kørt over,’ sagde Doug Walter, som hjalp med at genopbygge flere boliger efter tornadoen. Han sagde, at det var hjerteskærende, da monumentet nu ser ud som dette. ‘Det vil have Jeg er en helt ny sten, ’sagde Walter. ‘Der er ingen måde at sætte dette sammen igen.’ Og det vil ikke være billigt at erstatte. Monumentet kostede $ 25.000. Det var kun finansieret af donationer. ‘Lige nu venter vi bare på at se om der var muligvis forsikring på bilen,’ forklarer Hullander. Hvis ikke, skal samfundet indsamle penge for anden gang, komme sammen, ligesom de gjorde i 2011. ‘Jeg har allerede fået nogle ideer om nogle ting, vi kan gøre for at gøre det lidt bedre,’ sagde Hullander. ‘Vi som fællesskab vil trække sammen og få (monumentet) sat tilbage.’ Hvis du vil hjælpe med at genopbygge monumentet eller gøre en donation, kontakt Bill Hullander på (423) 595 7070. Tidligere historie: En Apison Tornado Memorial blev alvorligt beskadiget af en påstået dronken chauffør tidligt tirsdag formiddag. En sølv Acura RS6, drevet af Frankie Parsons, styrtede ned i mindesmærket og flagstangen, der forårsagede væsentlig skade på 10200 E Brainerd Road. Da deputerede ankom fandt de Parsons sammen med Jessie Morris klagede over smertefuld vejrtrækning. HCEMS blev opfordret til at yde medicinsk hjælp, men begge parter nægtede transport til hospitalet. En yderligere undersøgelse viste, at det pågældende køretøj matchede beskrivelsen af ​​et køretøj involveret i en tidligere ulykke tidligere på natten i Catoosa County, Georgia, hvor chaufføren angiveligt flygtede fra scenen efter at have ødelagt et hegn og kørte gennem privat ejendom. De sagde, at de lugtede en stærk lugt af alkohol, og der blev udført en nyfødte test. E driver, Parson, mislykkedes testen og blev taget i varetægt for DUI. Jessie Morris blev anholdt for besiddelse af et skydevåben mens han var beruset. Marijuana blev også fundet i besiddelse af Morris. Skydevåben er mistænkt for at blive stjålet. Både Parsons og Morris blev taget i forvaring og transporteret til Hamilton County Fængsel. Flere afgifter kan afventer afhængigt af resultatet af undersøgelsen. Chattanooga Police Department vil være på Big River Grille Downtown tirsdag begynder klokken 11:00 for at ‘beskytte og tjene’.