Få billige goose decoys den bedste måde

I mit hjemland i Canada er det normalt meget populært af indlysende grunde. Generelt er du sikker på at få mange forskellige stilarter af vinterkort. Som en mand elsker jeg personligt at lægge store parkafrakker, fordi jeg har brugt regelmæssigt problem, men vinterhvaler i mange år, og jeg hadede dem. I Canada er vi absolut de værre vintre du kan forestille dig, skræmmende tilbragte hele mit liv her. Men når jeg begyndte at arbejde, ligesom de fleste mænd, jeg havde disse shitty små vinterfrakker (hvis det helt sikkert kan kalde dem det), som nok er værste frakker du kunne forestille dig iført i 30 vejr under vejret.

Farm damme også virkelig overset; efter at du har tilladelse mellem ejeren. Der er også Johnson Damme (ejet af North Whitehall Township) uden for Ironton, som kan have et par rester i ørkenen, når den blev opført af amtet til ørredåbneren, og selvfølgelig panfish bluegills, largemouth bass og havkat. Levende agn kan være bedst egnet.

Men skræmmende nær-miss Jeg var senest ved at bruge en canada goose coats. På det tidspunkt var jeg ikke bare taler på min telefon, spørgsmålet jeg brugte et håndfrit headset, jeg var også nået på min taske bare til et rør af læbestift. Jeg kørte ikke hurtigt eller uforsigtigt, og jeg tog heller ikke øjnene fra motorvejen i højere end en nanosekund på noget givet. Men alligevel var jeg næsten en stor bidragyder til gander-icide.