Jimmy Mack fik øje

Jimmy Mack fik øje

Jim McDowell (billede med venlig hilsen af ​​Facebook)

Da den europæiske halvdel af Anden Verdenskrig officielt sluttede for Moncler Jakke Dame 70 år siden i dag, blev en mand, der ville blive en af ​​Indianas storbroadcastere, forvist ved nyheden, da han tjente sit land i England. Jim McDowell ville blive fanget endnu mere af hvad han så øjeblikke senere under den improviserede fejring. Han talte om en ’smuk ung engelsk pige’, der gav krammer til en voksende serie af soldater og søfolk, der snakkede gennem Londons Piccadilly Circus som nyheder om Tysklands overgivelse cirkuleret blandt mængden . ‘Et øjeblik! Det varede kun 10 sekunder, men jeg kan stadig huske det øjeblik. ‘

McDowell er bedre kendt for en generation af indiske radio- og tv-fans som Jimmy Mack. Han var medic under krigen, stationeret med 231. Hospital Group i England i 2 1/2 år. Han sang og spillede også oprejst bas i hans hospitalsenheds svingbånd, Gable Gators, som enhedens kommandør var navnebror. Bandet var grunden til, at McDowell tilfældigvis var i London på, hvad der viste sig for at være VE Day. ‘Vi spillede en masse (viser) overalt i det 8. Air Force, som vi tjente på vores hospital, B 17 og B 24 bombefly, der flyver missioner til Europa,’ sagde McDowell. Bandet havde en planlagt forestilling den 8. maj 1945 på en Røde Kors-klub ved Rainbow Corner ved siden af ​​Piccadilly Circus. ‘Gaderne var fyldt med folk, og vi spekulerede på, hvad i verden foregik. Så råbte nogen’ Tyskland overgivet! ‘Oh wow, vi kunne ikke engang høre det, før vi tog til London.’

Lincoln, Nebraska indfødte har kopier af alle de breve han sendte fra England til sin daværende Peggy i Indy. De mødtes, mens Jim fik sin hæreuddannelse på Camp Atterbury, og mens Peggy solgte plader og noter på Pearson’s Music Store, 128 North Pennsylvania Street. Jim var en hyppig kunde, fordi Gable Gators allerede var et band McDowell, sagde de spillede viser på Camp og Fort Harrison, samt på WIRE radio (nu WXNT 1430 AM) og på campens eget radioprogram, ‘Meet the Yanks’, som blev sendt på WIBC AM (1070 The Fan today). Disse breve til Peggy hjælper Jim med at huske omhyggelige detaljer om hans tjeneste. Meget af hans beskrivelse af VE Day til mig blev taget fra et Billige Moncler Sale brev dateret den 9. maj. Og i tilfælde af at du undrede, svaret er ja, han indeholdt detaljer om ‘klemmen’ fra den mest slidte kvinde.

De fleste mennesker, inklusive McDowell, vidste, at krigens ende var nær Adolf Hitler havde taget sit eget liv mindst en uge før VE Day. Men nyhederne om den endelige tyske overgivelse var stadig en behagelig overraskelse, da krigsnyheder blandt servicemedlemmer var svære at komme forbi. ‘Alle de gutter og piger, der kom igennem vores hospital, skulle ikke tale om hvor de var eller hvad slags handling de havde,’ sagde McDowell. ‘Det 8. Air Force-folk kom til vores danser, vi spillede musik for dem , men de har aldrig nogensinde snakket om at komme i flyet og gå ud i morgen formiddag og flyve over Tyskland og ‘håber jeg kommer tilbage.’ De kunne ikke diskutere det. ‘

McDowell blev et tv-spredningsforetagende på sit hærehospital, han og en ven gjorde to shows om dagen på enhedens lille radiostation. Han ville være et tv-selskab efter at have kommet hjem, ofte med Peggys hjælp enten på luften eller bag scenerne havde en grad i radio tale fra Butler University ved den tid, Jim forlod England i januar af ’46. Efter Jim graduerede fra Chicago’s Columbia School of Broadcasting arbejdede de som et hold på radioprogrammer i Michigan, før de vendte tilbage til Indianapolis i 1958. Det er her, hvor Jimmy blev en stjerne fra rockrollens tidlige dage, der hostede ‘Teens and Tunes’ på WISH AM (senere WIFE og nu WTLC AM) samt WISH TVs ‘Teen Twirl’, et af landene ‘ s allestedsnærværende teenagedanshow. Jimmy Mack havde flere radio- og tv-job i løbet af de næste tre årtier, og han landede i Indiana Broadcast Pioneers Hall of Fame i oktober 2009, nomineret til Hall by Peggy og indledte en uge efter at hun døde på alder 86

Når talet vender sig til krigen, er Jimmy en gregarious ung mand igen, fortæller sine busrejser fra lejren for at møde Peggy og omgående falder i søvn i sin bil; ‘de lader os aldrig sove under træning’, klagede han. Et forstørret billede af de musikalske mænd, der står i toilettet, Miller, der holder sin altid til stede cigaret, er en del af en stor samling af Miller-memorabilia, som Jim kan lide at vise sig.

Heldigvis for os har Jimmy McDowell også klare minder om slutningen af ​​den europæiske krig; At være sikker på, at en mærkbar mangel på tøj på en anonym ung dame sikkert hjælper med at holde disse minder mere levende end andre. Jim holder også en cd-kompilering af lyden af ​​VE Day i nærheden. Han håber, at et sted i baggrunden af ​​et af sporene på disken er hans stemme og revellerer med tusindvis af andre, der endelig har vågnet fra krigens mareridt. ‘Jeg cirklede det på indersiden (liner noter), og det står her’ 8. maj 1945: Publikum fejrer på Piccadilly Circus. Det var min skare! ‘