Joaquin Castro falder ud af 2018 Senat Race mod Ted Cruz

Joaquin Castro falder ud af 2018 Senat Race mod Ted Cruz

Husrepræsentant Moncler Jakke Dame Joaquin Castro meddelte, at han ikke vil udfordre Senator Ted Cruz under Cruz ’s 2018-valg. Castros beslutning truer sandsynligvis det demokratiske felt for El Paso’s Beto O ‘Rourke, som er staldstormet staten i løbet af den sidste måned efter hans beslutning om at påtage sig den fremtrædende, men polariserende etablerede.

‘Jeg holdt mit løfte om at kæmpe for hårdtarbejdende Texans, og jeg fortsætter med at gøre det,’ sagde Castro i en email til tilhængere. ‘Men med de trusler, der er stillet af Rusland og Nordkorea, kombineret med den uhensigtsmæssige adfærd i denne administration og deres manglende evne til at investere i økonomisk mulighed for det amerikanske folk, tror jeg på nuværende tidspunkt, at jeg bedst kan fortsætte arbejdet ved at fokusere på mine opgaver i Parlamentet Udenrigs- og Efterretningsudvalg. ‘

Castro slog en stor risiko Billige Moncler Sale i at beslutte at blive i huset. Hans San Antonio kongresdistrikt er sikkert demokratisk, hvilket giver Castro mulighed for at blive i det nederste kammer og holde sine store udvalgsopgaver så længe han vil. O ‘Rourke tager ikke en sådan risiko for at tage på Cruz, takket være sit sæt

G en 4-tidsbegrænsning for sig selv i Parlamentet, da han blev valgt i 2012.

O ‘Rourke roste Castro s service på mandag. ‘Joaquin er et ekstraordinært medlem af kongressen, en person, der har ført en principiel og effektiv kamp for sine bestanddele og vores land om de spørgsmål, der betyder mest,’ sagde Rourke. ‘Jeg havde en chance for at tale til ham i dag og fortalte ham at jeg forstår hans beslutning og ønsker ham det bedste fremad. Jeg ved, at vi vil fortsætte med at arbejde sammen i lang tid, og jeg er taknemmelig for det. ‘

Efter at have meddelt at han ville tage Cruz på den sidste marts, har O ‘Rourke indsamlet donationer fra 20.000 individer, sagde han på Facebook mandag.

‘Det er mennesker, der allerede har besluttet, at de ikke kommer til at sidde tilbage, før vi kommer til magisk på det rigtige kursus i dette land,’ sagde Rourke til Dallas Observer i sidste uge. ‘De vil tage sager i egne hænder, og de’ viser sig. Jeg er opmuntret til dette land, jeg tror, ​​at noget rigtig godt foregår lige nu. ‘

Hidtil viste den eneste afstemning, der blev foretaget for Senegal 2018 af Texas Lyceum, O ‘Rourke og Cruz i en død varme, bundet til 30 procent, med mere end 30 procent af vælgerne ubeslutte. I samme afstemning testede Castro endnu bedre, førende Cruz 35 31.