job i udlandet i kamp over eksportkredit

job i udlandet i kamp over eksportkredit

Export Import Bank, General Electric Co. fremstiller job til Europa og Kina, fordi det ikke længere kan få adgang til EXIM-finansiering. industrielle konglomerat sagde, at det vil flytte produktionen af ​​nogle kraftige gasturbiner og 400 arbejdspladser til Belfort, Frankrig, i bytte for en kreditlinje fra Frankrigs COFACE-eksportbureau. Aftalen vil støtte GE-bud på internationale kraftprojekter.

Planter i Bangor, Maine; Greenville, South Carolina; og Schenectady, New York, vil miste disse job, hvis GE vinder strømbud, sagde en GE-talskvinde.

GE sagde, at 80 job hos Bangor-fabrikken, som fremstiller nøglekomponenter til kraftmøller, ville blive flyttet til et GE-anlæg i Frankrig. Bangor-fabrikken beskæftiger omkring 450 arbejdere, ifølge en talsmand for virksomheden.

Maine Department of Labor Rapid Response Team, der hjælper arbejdstagere med tab af arbejdspladser, har kontaktet firmaet og planlægger at holde en session med berørte Bangor-arbejdere, sagde afdelingsformandskvinderen Julie Rabinowitz.

GE sagde også 100 yderligere slutmontagejob for mindre turbinegeneratorsæt afledt af flymotorer vil flytte næste år fra udenfor Houston til Ungarn og Kina. anlægget vil lukke, en GE talskvinde sagde.

Virksomheden byder på 11 milliarder dollars af internationale kraftprojekter, der kræver finansiering af eksportkreditinstitutter, herunder nogle i Indonesien.

Meddelelsen ringede alarmklokker på Capitol Hill som lovgivere, der stadig ramte op fra en lang sommerresidence, søgte efter en strategi for at genoplive handelsbanken efter at have udstedt sit charter den 30. juni. Rep. Stephen Fincher fra Tennessee, som har gjort en indsats for at genoplive EXIM i Parlamentet.

Manglen på klarhed om, hvorvidt EXIM nogensinde vil genoptage udlån, har virksomhederne scrambling til at lave alternative planer. producenter, ’siger vice ordfører John Rice til Reuters.’ Der er mange andre virksomheder end os, der er påvirket af dette. ‘

Boeing Co., EXIMs største Billige Moncler Sale modtager, sagde tirsdag, at det mistede en sekundær underskrevet eller potentiel satellitaftale, som Singapore’s Kacific sagde, at det ikke ville overveje budet uden EXIM-garantier. Luftfartskæmperen sagde, at standoffet ville påvirke fremtidige arbejdsstyrelsesbeslutninger.

GE ’s Rice sagde, at han forventer, at selskabet snart vil meddele handler med andre udenlandske eksportkreditagenturer.

Fire House Democrats sendte et brev til House Speaker John Boehner minde ham om, at et flertal af medlemmerne af Parlamentet og 65 senatorer støtter EXIM, og opfordrede til, at et kompromis udarbejdes.

Men Boehner, der er opmærksom på hans partiets stærke konservative fraktion, har sagt lidt om hans intentioner for EXIMs fremtid, selvom han tidligere har bakket banken. Ohio Republikeineren har sagt, at hvis en fornyelsesregning kommer op i anden lovgivning, ville Hensarling have mulighed for at foreslå ændringer.

House republikanske hjælpere Moncler DunJakke sagde, at EXIM tilhængere måske forsøger at vedhæfte en fornyelse til en offentlig udgiftsforlængelse eller en transportregning i efteråret. Men udgiftsregningen, der endnu ikke er udarbejdet, står allerede over for komplikationer fra de konservative republikanske bestræbelser på at bruge den til at nægte finansiering til planlagt moderskab.