Jockey Da Silva stiger over tristhed

Jockey Da Silva stiger over tristhed

Stående inden for træbentens fysioterapi værelse lørdag eftermiddag trak jockey Eurico Rosa da Silva sin telefon og slog en video, han lavede sidste år.

Det viste da Silva knæler mellem to små ponyer og fortæller sin største fan Alexandrea Tersigni at hænge derinde, og så snart hun føler sig op til det, kan hun komme ned på banen og hente en af ​​de ponyer, han købte for hende.

Tragisk døde den 21-årige Tersigni et par måneder senere som følge af en række sundhedsproblemer, der havde plaget hende siden fødslen, herunder cerebral parese, anfald, kredsløbsproblemer, lupus og Tourettes syndrom.

Da han så videoen på lørdag, måtte Rosa kæmpe hårdt for at bevare sin ro. Tersigni død den 28. januar i år var et knusende slag for alle, der kendte den modige racefan og hesteliv. I årevis sammen med sine forældre Enzo og Rose lavede Tersigni turen fra hendes familiehjem i Bolton til Woodbine for at se hendes yndlingsjockey og de to blev tætte venner, som virkelig ikke giver deres venskabsretfærdighed. Da Rosa kom til at elske Tersigni og hendes familie og brugte meget tid med Tersigni-klanen.

kan forklare smerten, sagde Da Silva fra Tersigni forbi. meget smerte, men hun led og det var næsten som om du følte at hun havde brug for en hvile.

Jeg så hende for sidste gang, det så ikke godt ud, fortsatte Da Silva. var meget bange og jeg fortalte hende, fokusere på enhver frygt, fokus på hestene. Og jeg gav hende en bog og fortalte hende at fokusere på hestene. Jeg sagde, hvad du elsker og forhåbentlig vil tingene vende om. Og det var min sidste snak med hende. ting gik ikke rundt, og da Tersigni gik forbi, blev Da Silva ødelagt for sig selv og sin familie.

led meget, jeg følte virkelig deres smerte. Jeg kan forestille mig, om jeg i deres stilling, sagde han. de var virkelig stærke, og de gjorde alt for hende med masser af kærlighed. Billige Moncler Sale 40 år gamle Da Silva besluttede at dedikere sin 2015-sæson på Woodbine til Tersigni, og året viste sig at være hans bedste nogensinde på den vestlige Toronto spor, siden den indfødte af Brasilien kom til Canada i 2004.

Da endnu en dag med thoroughbred Billige Moncler Sale racing forlod, har Da Silva nemt syet jockeytitlen med 197 sejre, herunder 17 indsatser og $ 9.473.932 i indtjening. Tidligere førende jockey Luis Contreras sidder i sekunder med 175 sejre. Kun Contreras og Mickey Walls har lagt 200 sejre i en sæson hos Woodbine. Vægge satte rekorden på 221 i 1991, mens Mexico City-native Contreras vandt 212 i 2011. Da Silva har en god chance for at tilføje til hans nummer på søndag og nå 200 milepælen. Han rider i de $ 125.000 Display Stakes for to-årige og Melmich i sidste sæsoner, $ 150.000 Valedictory. Den fireårige Kevin Attard trænede Melmich, der ejes af Stephen Chesney og Cory Hoffman, har vundet fem løb i år med Da Silva, herunder Elgin Stakes i september. Den sidste gang Da Silva ledede jockeystanden ved Woodbine var i 2010, da han vandt 190 løb.

havde en meget hård begyndelse af året, sagde da silva. blev skilt. Min ex (Claudia) er den største kæreste i verden, en meget god person. Men vi skulle bare tage en anden vej. Par har en 31/2 år søn, William, som Da Silva ser 3 4 gange om ugen.

Da skilsmissen og Tersigni passerede, var starten på 2015-sæsonen en meget vanskelig tid for Da Silva. Men så besluttede han at han skulle rejse sig over hans tristhed og have sit bedste år nogensinde.

gik i mig selv på stranden i Brasilien i februar, og jeg lavede et mål for mig selv, i år vil jeg være den førende rytter, sagde han. Jeg vil gerne gøre dette til Alexandra forældre, fordi de gik igennem helvede. De led virkelig meget. Og jeg sagde til mig selv, ikke at sætte dette for mig selv, jeg sætter det på for hendes forældre. Så jeg dedikerede sæsonen til dem, og jeg skød mig virkelig hårdt hele året. Om formiddagen var jeg virkelig træt, men jeg havde en grund til at gøre dette. han vinder den suveræne pris som Canada top jockey denne sæson, og han sandsynligvis vil, vil den to-dages Queen Plate-vinder præsentere trofæet til Enzo og Rose.

vil give det til dem, fordi de fortjener det, sagde han.

Emma Jayne Wilson rejste John Charalambous trænet Sparkles Girl til sejr i lørdagsspil, 150.000 Ontario Lassie Stakes til toårige fyldstoffer.