Joe Kennedy III reagerer på Trump

Joe Kennedy III reagerer på Trump

WASHINGTON Stigende aktiekurser under præsident Donald Trump har øget investorporteføljerne og virksomhedernes overskud, men undlod at give arbejdstagerne deres retfærdige andel af belønningen, sagde Massachusetts Rep. Joe Kennedy III tirsdag i det demokratiske svar på Trumps første statslige EU-adresse.

Kennedy opfordrede amerikanerne til at afvise det ekstreme partisanship og trumpetiden. I en tilsyneladende reference til Trump sagde Kennedy, at landede et slag og efterlade et mærke, men har formået at matche styrken og ånden af ​​et folk forenet til forsvar for deres fremtid. et hårdt strejf for en politisk nyankomne, beklagede Kennedy en tilbagekaldelse af borgerbeskyttelsesbeskyttelse og noterede sig forslag, der retter sig mod muslimer, transpersoner og andre.

Administrationen rettes mod de love, der beskytter os, og de er rettet mod selve ideen om, at vi alle er værdige til beskyttelse, sagde Kennedy i en tale fra en erhvervsskole i Fall River i Massachusetts, hvor en engangs produktionscenter nu kæmper med høj arbejdsløshed og andre problemer.

Trump record er bestrøjen af ​​vores højeste amerikanske ideal: troen på, at vi er alle værdige, vi Billige Moncler Sale er alle lige, og vi tæller alle i øjnene af vores lov og vores ledere, vores Gud og vores regering, sagde Kennedy.

Kennedy, 37, en treårig kongresmedlem og barnebarn af tidligere advokat Robert F. Kennedy, har opfordret demokrater til at fokusere på de økonomiske bekymringer for arbejderklassevælgere, der boltede partiet i 2016-valget.

Fall River viser værdien af ​​den besked, sagde Kennedy.

Floden har konfronteret sin andel af storme. Men folk her er hårde. De kæmper for hinanden. De trækker til deres by, sagde han.

Den rødhårede Kennedy blev valgt til Parlamentet i 2012, og returnerede familien til kongressen to år efter, at Rhode Island Rep., Patrick Kennedy, søn af Joe Kennedy III, onkel Ted, blev afskediget.

Udvælgelsen af ​​Kennedy, der hovedsagelig Billige Moncler Sale er kendt for hans berømte efternavn, er blevet kritiseret af nogle som tone døv på et tidspunkt, hvor seksuel chikane af kvinder og Black Life Matter-bevægelsen er i spidsen for den demokratiske politik.

Kennedy sagde, at Trump og hans administration var ved at bryde et centralt løfte om Amerika, at alle vil blive behandlet lige under loven. Han beskyldte forvaltningen af ​​at appraisere amerikanerne værd og beslutte at gøre skåret og hvem der kan forhandles væk. ledelsen af ​​Trump og kongresrepublikanerne, er amerikanerne med et falsk valg efter det andet, sagde Kennedy. minearbejdere eller single moms. Landdistrikterne eller indre byer. Kyst eller hjertet. begge sagde, Kennedy sagde, der beskriver en demokratisk vision, der lover en aftale for alle, der kalder dette land hjem. støtte en højere mindsteløn, lønlov for medarbejdere og overkommelig børnepasning, blandt andre prioriteter, siger Kennedy.

Et tidligere fredskorps frivilligt, Kennedy var en assisterende distriktsadvokat i to Massachusetts distrikter, før han blev valgt til kongressen. Han har fokuseret på økonomisk og social retfærdighed i kongressen og har foreslog på vegne af erhvervsskoler og samfundskollegier og kæmpet for spørgsmål som transgenderrettigheder og ægteskabsrettigheder.