Joey Melendez fører 12 Montini wrestlers på vej til staten

Joey Melendez fører 12 Montini wrestlers på vej til staten

nu til udgave af Suburban Life. [David Toney For Shaw Media] Men det forhindrede ikke North Carolina rekruttering fra at hoppe op og ned i glæde ved Class 3A Hinsdale Central Sectional.

Melendez (38 2) trak en dramatisk 4 3 sejr over Staggs Domenic Zaccone i 120 pund mesterskabskampen. Den tidligere ubesejrede Zaccone (30 1) havde en 3 1 før før Melendez scorede en takedown med et sekund tilbage.

‘Han tog mig ned, forsøgte at ride mig og jeg kom ud og så, at der var som 16 sekunder tilbage,’ sagde Melendez. ‘Jeg forsøgte bare at få ting til at ske, og det endte med at ske.’

[David Toney For Shaw Media] Det har været historien om Melendez ’s sterling karriere. Efter at have slået ud af Real Woods til 106 start stedet som en freshman, sprængte Melendez lineupen som en sophomore. Han har nu en chance for at blive kun den tredje wrestler i programhistorie for at vinde statsmesterskaber på tre forskellige vægtklasser.

Melendez vandt sin første stats titel på 106 for to år siden og fangede 113 titel sidste år og slog Zaccone i finalen.

Lørdagens sejr gav et glimt af Melendez ‘konkurrenceevne. Begge brydere, der er rangeret 1 2 i staten, var allerede sikre på at komme frem til staten, men de satte på et show, der var værdig til en statsfinale.

[David Toney For Shaw Media] ‘Hver kamp er vigtig,’ sagde Melendez. ‘Jeg tager enhver kamp som den er min sidste kamp.

‘Jeg vil ikke sige, at jeg er en cocky fyr, men jeg forventer aldrig at tabe. Jeg træner så hårdt, og jeg har stolthed. Du bliver nødt til at gå derude og være nærig og kæmpe for alt. ‘

Broncos gjorde netop det, vinde otte titler og kvalificerede 12 brydere til staten.

Dylan Ragusin (39 2 ved 113), Woods (37 1 på 132), Will Lewan (39 2 på 152), Matt Ortiz (40 6 ved 160), Trevor Swier (37 8 på 182), Peter Christensen 195) og Mike McNicholas (36 12), der fastede Downers Norths Ethan Smith i 285 pundens endelige, alle vandt sektionskroner.

Dylan Burnoski (41 7 på 126) og Fidel Mayora (32 7 på 138) blev i runner up forestillinger, mens Nain Vazquez (40 6 i 106) og Jake Stiles (46 4 på 145) tog tredje.

[David Toney For Shaw Media] ‘Vi wrestle hvad jeg ville sige er et af de hårdeste tidsplaner i landet, og det forbereder os til tider som dette,’ sagde Melendez. ‘Dybt ned skal du lægge det på linjen.’

Mens senioren ledet af Melendez rekrutterer Michigan Will Lewan og Stanford Woods, som vandt klasse 2A-stats titler på 106 i 2015 og 126 i 2017 og var anden i 3A på 113 i 126, leder vejen, andre kommer ind på handlingen.

Christensen, en junior, oprørt toprangerede og tidligere ubesejrede Downers South senior Sergio Villalobos 3 1 i 195 titel bout. Christensen havde aldrig slået Villalobos (40 1), der besejrede ham 12 7 i sidste uges regionale.

[David Toney For Shaw Media] ‘Jeg tog lige hvad jeg Billige Moncler Jakke Herre fik fra i sidste uge, hvordan jeg tabte, arbejdede på nogle ting i praksis i praksis og kunne bare gennemføre det i løbet af kampen i dag’, siger Christensen, som er placeret som andenplads i staten af Billige Moncler Sale ​​Illinois Matmen. ‘Jeg vidste, at han kunne komme til mine ben, så hvis jeg kunne forsvare og sørge for, at han ikke kunne komme til min ankel, skulle jeg være i orden, og det fungerede fint.’

Dette er Christensens anden tur til staten. Han var 1 2 sidste sæson, men tal for at kæmpe for en plads på podiet.

‘Det giver mig en masse tillid til at tage ned nr. 1 fyren,’ sagde Christensen. ‘Han’ Sno. 1 af en grund. ‘