Johansson boksebiografi hører tilbage til en anden kultur

Johansson boksebiografi hører tilbage til en anden kultur

Det var globalt, større end et NFL-mesterskab. Der Moncler Outlet var strøm af spænding, der bevægede sig gennem folkemængder, radio udsendelser, lukket kredsløb telecasts, newsrooms og wire tjenester. Som Brooks noterer, for ældre sports fans, vandt Ingemar sin titel, var første gang Howard Cosell var et tv-selskab for en kamp. Glem Ingemar et øjeblik; Hvem husker Cosell?

Når han først opdagede boksning, dominerede Ingemar hurtigt Sverige og Europa som amatør og fandt sig i 1952-olympiske legetøjs tyngdebokse guldmedalje kamp mod amerikanske Ed Sanders, som tragisk ville dø efter en kamp straks efter at han blev vendt. Af de grunde, der var kendt for Mercurial-ungdommen, kastede Ingemar knap slag for to runder og blev diskvalificeret. Brooks skriver, at svenskestrategien ikke skulle kæmpe hårdt til runde 3. Under alle omstændigheder blev Ingemar afskåret fra enhver medalje (årtier senere fik han sølv) og i kort tid var en national skændsel i Sverige.

Med den dårlige erfaring begyndte han en professionel karriere. Han viste sig for talentfulde for at få fans til at boe ham for længe og vendte tilbage til favør med konsekvent vinder, der plukket gennem Europa bedst. Begyndelsen af ​​Ingemars internationale berømmelse var, da Eddie Machen, den øverste heavyweight contender, lavede en fejl i at rejse til Sverige for at bekæmpe den ubesejrede svensker. I hvad der blev betragtet som en brutal, chokerende forstyrrelse, blev Machen pulveriseret i mindre end en Billige Moncler Jakke Herre runde. Ingemar var nu nummer én tilskuer i verden og tjente et skud på verdensmester Patterson.

Han nød det til at være mester, nemt at holde sig i det offentlige øje. Han hobnobbed med Frank Sinatra og havde en affære med Elizabeth Taylor, noget som medierne blinkede på i den tid. Der var forudsigelser, han var i lang tid på toppen. Han gjorde primært fordi han viste sig at være endimensionel. Han havde en stor højre hånd, men lidt andet. I efterkampen, på Polo Grounds i New York City, undgik Patterson for det meste Ingemar af Thor og brugte sin hurtige fordel at bære Ingemar ned og bante ham bevidstløs i runde fem.

Ingemar Johansson kæmpede kun fire gange, mod mindre modstand vinner alle. Derefter gik han klogt tilbage med en rekord på 26 2 og en masse penge i banken. Han viste sig at være en dygtig forretningsmand, til sidst gift med Birgit, og de startede en familie. Ægteskabet sluttede i skilsmisse, men parret forblev venner. Ingemar startede senere et forhold med en journalist, Edna Alsterlund. De til sidst giftede sig, men skilt efter en nu ældre Ingemar, der lider af Alzheimer, blev underlagt familiemedlemmer fjendtlige over for Edna-rolle i familien. I sine sidste år, helt ødelagt af den frygtede sygdom og institutionaliseret, kom Birgit tilbage til sit liv.