John Andretti øger bevidstheden om forebyggelse af tyktarmskræft hos IMS

John Andretti øger bevidstheden om forebyggelse af tyktarmskræft hos IMS

INDIANAPOLIS, Ind. John Andretti blev for nylig offentligt med sin kræftkamp i håb om Moncler Outlet at bruge sin platform inden for raceringsamfundet til at uddanne andre om vigtigheden af ​​koloskopi, især for de 50 og ældre.

Den 12-årige Indy 500 starter og nevø af racinglegenden Mario Andretti afholdt en pressekonference på Indianapolis Motor Speedway for at give en opdatering af hans kamp med stadium 4 colon cancer og hans CheckIt4Andretti kampagne.

‘Det største, jeg har skubbet, er kolonoskopierne, selvfølgelig fordi jeg havde gjort det, da jeg var 50 år gammel, var der en meget god chance for, at jeg ikke ville sidde her. Men heldigvis tror jeg, at vi ændrede nogle mennesker Jeg troede, at jeg ville få et par folk til at gå, og det gjorde jeg. Vi har tvunget nogle få mennesker til at gå, fordi jeg ikke ville komme offentligt med det, medmindre de gik, og de besluttede at det var umagen værd. min kusine Michael (Andretti). Jeg regnede med, at jeg aldrig får ham til at gå, så jeg ville aldrig blive offentlig med det, og to uger senere gjorde han det. Så kæmpede han lidt, men han kæmpede hårdt. sagde, mens han altid havde modtaget rutinemæssig kontrol med sin læge, slog han simpelthen af ​​med at få en koloskopi, som foreslås ved 50-årsalderen.

Andretti sagde, at han ikke havde nogen symptomer, men besluttede at planlægge proceduren, da hans kone gennemgik en koloskopi. Det var på det tidspunkt, at lægerne identificerede kræften.

‘Når jeg gør en fysisk, gør jeg en fuld fysisk,’ forklarede Andretti. ‘Og en ting jeg altid manglede var en koloskopi, og du ville spørge om det eller hvad som helst, og jeg glemmer det. Jeg undgik det aldrig. Det skete bare. Og desværre har min kone et problem, hun skal gå dem flere gange. Og så var hun ved at få hende, og jeg besluttede at planlægge min. ‘

‘Jeg var i operation et par dage senere for at få en tumor fjernet og en anden kræftpotte,’ fortsatte Andretti. ‘Desværre havde tumoren spredt uden for tyktarmen. Vi troede, at det ville være ok, og at vi bare ved, trin 3A, og vi ville bare gøre chemo, og på den måde du gik, sagde han videre.

Andretti gennemgår i øjeblikket kemoterapi, som han begyndte i North Carolina, Billige Moncler Jakke Herre men vil fortsætte i Indianapolis ved Indiana University Health. Han er opmuntret til svaret hidtil, med familien Andretti, der skubber CheckIt4Andretti-kampagnen på tværs af sociale medier.

‘Nu har den største del af dette været, at vi ikke kun tager folk i, der ikke får koloskopier for at få dem, men de bliver fortaler for at få dem færdige. Og det var den største del af det.’

‘Men det sender kulderystelser gennem mig, fordi jeg aldrig regnede med at folk ville komme om bord så hurtigt og i det omfang, de har. Jeg elsker folk, der fortæller mig, at de vil få en koloskopi, som jeg aldrig troede, at det nogensinde ville være i min ordforråd, ‘tilføjede Andretti med et grin.

Et øjeblikkeligt eksempel på, hvor effektive Andrettis budskab er, og hvor hurtigt folk gør handling, blev udstillet af Indianapolis Motor Speedway, præsident Doug Boles. På et improviseret tidspunkt under pressekonferencen trak Boles ud sin smartphone og ringede sin onkolog Dr. Scott Pittman, at planlægge sin koloskopi, mens han er på højttalertelefon.

‘I september blev jeg 50. At slå 50 er en skræmmende opgave for de af jer der har været der, især når du ikke har lyst til dig 50,’ sagde Boles. ‘Men det er skræmmende, ikke fordi du blev 50, men fordi du bag dig selv ved, at du skal få en koloskopi. Min kone har været på mig siden september, og jeg slags undgik det måske på grund af forlegenhed eller timing eller hvad som helst. Da Rick ringede til mig for at udfylde mig, hvor John var, ved du, at du begynder at tænke på at lytte til folk, der er på et sted, som de ikke vil være i, men virkelig har regnet ud, hvordan man bruger det på den rigtige måde. ‘

Det blev også annonceret, at Marco Andretti ’s 27 Honda vil bære en CheckIt4Andretti decal i den 101. runde i Indianapolis 500. Biler på tværs af motorsport hopper også ombord, med dekaler forventes at lande på biler i Coca Cola 600 og Freedom 100.