John Cooper Clarke På Livet I Højre Broughton

John Cooper Clarke På Livet I Højre Broughton

Jeg er fra Higher Broughton, på hjørnet af Bury New Road og Great Cheetham Street East, overfor Rialto-billedhuset, og jeg plejede at gå der mange. Vi boede over en kemiker, der hedder Friedman, og det hjørne var en virkelig skete sted faktisk. Potter’s Club var der, hvor alle de nordlige snooker spillere plejede at gå. Det var Moncler Jakke Dame åbent 24 timer, og hvis du var medlem, fik du en nøgle, så du kunne banke derinde så længe du ønskede. Det er hvor John Virgo, Alex Higgins og John Spencer plejede at øve deres skud.

Også i den blok var et sted kaldet Higher Broughton Assembly Rooms, der havde indendørs springvand og en sprung dancefloor. På en fredag ​​aften var Jimmy Saville DJ og grimme Ray Terret var hans lærling, som var som en lille mig af Jimmy Saville. Der var ganske mange brande der, som jeg kunne se ud af mit vindue, men stedet steg altid fra asken og ville være lidt mere fantastisk end før.

Jeg gik til St. Thomas, så i sekundær moderne blev det St Andrews, og da lige efter vores barn forlod, og paven var gået til Heaton Park, blev de igen kaldt Pope John Paul 2nd. Det skar ikke meget sennep fordi omkring et år senere blev det en Barrett ejendom, som det stadig er nu.

Jeg skrev poesi på skolen, jeg havde en god chance for det, men det gjorde også nogle af børnene i klassen. Vi havde en god lærer, hr. Malone, som faktisk var PE-læreren fordoblet. Han havde et glasøjne, og da han tog os med svømning, kastede han det i poolhonestanden, hvem der fik det første, ville komme tidligt ud. Han var en rigtig udendørs fyr, en Ernest Hemmingway-type, rødblodet, litterær blokke. Men han var en virkelig inspirerende teacherhe plejede at læse gamle 19th århundrede ting og sige bare gøre det sådan, men kun skrive om hvad du kender ‘hvilket var ret godt råd fra nogen.

Mit første job var en shabbos goy ‘, tænder og slukker ovnen til ortodokse jødiske folk på fredage og lørdage. De plejede at behandle dig efterfølgende med et par penniesa shabbos goy’, det var mig

Jeg anede ikke, hvad jeg ville være, bare for at få en handel, efter at jeg forlod skolen. Jeg havde et job at skære foringer til damefrakker, kom ind i trykkeri og blev derefter en laboratorietekniker hos Salford Tech. De kaldte det, men alle, der havde en hvid frakke og var ikke en foredragsholder, var en laboratorietekniker. Det involverede ikke nogen reagensglas og eller noget som jeg arbejdede i snedkeringsafdelingen udleverede elværktøjer.

Beasley Street? Den nærmeste ting, der kommer til at tænke, er Camp Street som det var i disse dage, store huse splittet i lejligheder med mange forskellige ting i gang.

Jeg bor nu i syd øst Jeg havde en kæreste der boede derinde, og jeg har været der siden. Jeg har altid været i og ud af Salford Jeg arbejdede i Plymouth i lang tid i begyndelsen af ​​70’erne med min første kone men jeg har altid vendt tilbage. Vi havde en lille forhave og en baggård med udendørs toilet, baggården førte til indgangen til de smalle passager mellem ryggen og ryggen. Vi plejede at spille på ‘croft’ formentlig en bombeplads.Vi plejede at have bål på et lukket sted på tværs af rd. Der var 2 bål i begge ender af den lukkede gårdhave. Der var 2 hjørne butikker. Det var en venlig gade, min far ville sidde på de forreste trin på sommer aftener chatter med naboer. Gaden var brostensbelagt. Vi plejede at gå til County kids matinees på lørdage Flash gordon, 3 stooges, osv. Vi gik også til Rialto meget plus sæder til 2 på bagsiden og Devonshire. var en A film vi ville vente udenfor og bede voksne om at tage os ind! Jeg husker Radivans frugt og grønt, C O, et bageri Laidlaw? s? på Cheetham St. Vores læge var Dr Class. Vi gik til Grecian St skole og ville gå der gennem Albert Pk. ‘Pop’ Small var den forfærdelige rektor. Nunns garage lå i bunden på Bury New Rd.

Hej, David Cohen, jeg boede på Coke St, indtil nedrivningen gik ind. Jeg havde to tanter, der boede på Halstead Street, min Aunty Sally, der havde to lads Dennis og Brian Brogan og min tante Nancy, som havde en fyr Colin Thomason. Min gran boede også der en tid før hun flyttede til Coke St. Jeg har kun ét foto af Halstead St, og det er min Aunty Sally, der går ned ad gaden med min grans middag i hånden. Elskede det, der voksede deroppe. Ville elske at vide, om du husker nogen af ​​mine fætre eller mig og min bror (Beryl og Barrie Pennington).

Hej Cathy Jeg kom lige over for dette websted og læste alle de navne, du mindede om. Jeg forlod også St. Andrews i 1981 husker du Adele cuddy Lorraine McNally kendt som laney Margaret Breen Lydia Vernosa Carol Quinn! Jeg tog en række billeder i 1979 i skolen værftet med marineblå uniform omkring den tid, hvor hallen blev genopbygget efter ilden? Jeg var en papirpige på Mr Woods shop på Leicester og kom op 530 nogensinde morgen om eftermiddagen, da min lektion for historie jeg ville falde i søvn. Jeg havde en kvindelig irsk lærer, som ikke kan huske sit navn, at hun ikke var imponeret over mig lol? Hør så mange navne efter alle disse år !!

Jeg boede i Hilton Street næste dør til Church Inn pub, der tidligere blev drevet af min gran og derefter tante. Rialto var som et palads. Jeg kan huske de luksuriøse tæppebelagte trapper. County cinema var lidt mere downmarket og min regelmæssige biograf haunt var Devonshire. ‘Davy, Davy Crockett, konge af den vilde grænse’. Som feralbørn i 50’erne boede vi på gaderne og i landskabet (‘lanny’) bygningsbjælker og spillede cricket og fodbold. Mine venner var Dave, Phil, Dennis, Terry og Brian.

Vejen tilbage i 1960’erne lærte vores lærer fra North Salford Boys Mr Fish os med sin 8mm hjemmevideo. En skoleudflugt var ved Trentham Gardens og det var det eneste stykke film jeg kom ind i. Naturligvis vil hr. Alex Fish ikke længere være hos os. men hvor er den hjemme film. Elsker at se det på YouTube, hvis det eksisterer. Og taler om lærere! Jeg har for nylig fundet et gammelt billede af skolelærere fra North Salford Boys, et par jeg anerkendte. Hvis MR RH Clarke stadig er i live, vil jeg gerne ryste hånden [lol] den eneste lærer, der nogensinde har lyst på mig.

Jeg er fra højere broughton Salford gik til St. James ’skole, indtil den lukkede og gik til brentnall skole hovedlærer mr kerner husk miss ramplyn den sidste klasse var i var den øverst i brandluftsremmen det var godt finger fanget i porten på bunden af ​​det, når nogen svingede på det blev bøjet finger fra det ville godt at høre fra nogen der gik der og har nogen gamle skole fotos også på udkig efter en ærlig leaver re cooper bror clive og søster jackie flyttet til oldham når skolen lukkede tror, ​​at det var ærligt, at man kom til armene

Åh, min godhed, hvad en fortrydelse fra fortiden og alt, fordi min dejlige datter købte mig billetter til at gå og se John Cooper Clarke, så jeg ser igen på hvor jeg gik i skole og voksede op. Frankie Quigg du var i min klasse og sad ved siden af ​​Kevin Conley, som i sidste ende endte med at undervise min søn år og år senere. Han gik derefter ind på hovedlærer i Bolton. Dejlig mand Sr Geraldine var streng overbevisning, jeg spekulerer ofte på, om det er på grund af folk som dette, at jeg gik i socialt arbejde, så børn ikke ville blive behandlet på den måde, hvorpå hun og et par andre optrådte tilbage i dag. Jeg husker hende fortæller min mor, at jeg aldrig ville opnå noget og velterne på mine hænder fra røret. Har så flyttet fra alt det. Sr John Baptist og Miss Cashmore var dejlige mennesker, og jeg har den bedste af minder fra en anden Miss Sheehan, så venlig hun var til mig og jeg husker, at hun bruger sine egne penge på en fællesskabskjole til en af ​​børnene. Frankie Quigg jeg husker messen, der kommer til at besøge i nærheden af ​​dit hus, og vi opfordrede alle til at spille ud, inklusive Leo. Jeg husker din mamma sad udenfor, som alle Salford Ladies plejede at gøre.Jeg husker at stå på valserne for at imponere på dig hah, dumt ting at gøre, da jeg næsten faldt af og klart aldrig skabte noget indtryk. Lad mig stadig smile. Jeg har indsendt nogle billeder på en ansigtsbogsgruppe om livi ng i Cheetham Hill, der viser Whit Walks, May Crowning og jeg er sikker på, at Kevin Clarke er der også plus Paul Tootill ?? Vi plejede at kalde ham den Milky bar Kid, hvis den er den samme. Nogen husker Kevin Hulme, han levede op på den store bryg af Marlborough Road? Character Building dage faktisk 🙂

Det er vidunderligt at læse alle meddelelser fra folk, der minder om deres tidlige år i Higher Broughton. Jeg gik til St. Thomas, før jeg flyttede til St Peters i 1970. Jeg var i Miss Cashmore’s klasse. Hun var en stor lærer, selvom hun havde et ord i mit øre, da jeg først begyndte i sin klasse som jeg havde givet de tidligere år lærer en hård tid. Bedste kompis på skolen John Lavin. Kun piger jeg kan huske er Dolores Bradbury og Marie McWalter, som begge gik videre til Adelphi. Kun fundet ud af, at den lille bygning Miss Cashmore lærte os i for det sidste år var oprindeligt en politistation.

Netop fundet denne side ved et uheld og så interesseret i at læse alle kommentarer om Broughton. Jeg gik til St. Thomas og husker så mange navne som nævnt her. Var i Sr John Døberens klasse i klubben og har virkelig så mange minder om det spil, vi gjorde i gymnastiksalen et år. Fr Kirkland skrev alle ordene til en klassisk musik og hun var i ærefrygt for ham. Whit Walks var en fremhævning med sådan en lang gåtur ned i byen og tilbage, men rørbåndene var strålende. Gemmer hele året for den nye uniform og får lov til at bære den den dag. Gå op til Cheetham Hill bade og have en bar chokolade fra cafe på vej tilbage, hvis du var heldig! Sr Geraldine kom ind i klassen mandag morgen og spurgte hvem der gik til massen dagen før, hun vidste, hvem der ikke havde sat hænderne op efter 8,9,10 og 11 o’clock masse og du fik 6 af de bedste til det . David Cummings plejede at polere det, hvis jeg husker korrekt. Anthony Wilson brød sit ben før 11 + og kom ind i fuld gips til det. Jeg gik og gik til Adelphi, flere nonner! Vi boede i Hampshire St, og det er bare et tomt felt nu. Frøken O ‘Gorman lærte os i 2. år, da JFK blev skudt, husker jeg, at hun smækker hendes velkendte stok op og ned på gulvet, så meget det gik ned i en knude hul en dag og hun gik mentalt, da vi alle satte af med at grine. Kevin Clarke var så sjov i den klasse. Min bedste ven var Muriel Matyszewska, vi er stadig i kontakt. Mit pigenavn var O ‘Connor.

Efter at have forladt skolen plejede jeg at levere Mothers Pride Bread Old Trafford som en van lad 1965 1967 Min rejse startede på Lower Broughton cafe ved broen nær Strangeways Milkbar, Crossleys Bakers, Cade, Kenton, Carlton Mini Market (Carl Hackett s) Jadzines , Delanties, Nunn ’s for Ford, Pålidelige Regntøj, Ward og Goldstones for at nævne nogle få. Og sen morgen til Higher Broughton; John O ‘Connor’ s, Babs Cafe, Nellie Bakers, Warrenders, Crowthers, Monks Leicester Road, Forshaw ‘ s, tommy armstrong, ron rutters, broughton hus, klosteret.

Meget gode minder

Dette er det andet gode sted, jeg har fundet på Higher Broughton, og kunne ikke modstå at give nogle kommentarer. Jeg sammen med mine forældre Bill og Alice og min søster Barbara boede i Beaumont Street Higher Broughton. Gik videre til North Salford piger skole og husk Elkie Books (Elaine Bookbinder) Husk også, at resten af ​​børnene går ind i amtsbiografen til lørdag matanee. Elskede Rialto, husk isbutikken på Cheetham street. Min mor plejede at styre Hames konditori i samme område. Min søster og jeg ny hvordan det var at holde hoveddørene rene og hvad kan jeg sige om bålene. Betalt mit første besøg til området for nylig og kunne ikke tro det. Så trist, så lykkelige barndomsminder.

Jeg plejede at bo i Taylor Street lige ved Bury New Road lige op fra The Grove pub, vi havde en fodboldbane øverst på vores gade, der hedder ‘croft’ med målposter malet på fabrikkens vægge.

Jeg har for nylig fået kontakt med Vinny Mulvey, Billy Crawshaw, Paul Jackson (Mendips, Greptona Grundish, Gellingellers for at nævne nogle Moncler DunJakke få hans navne), Wayne Taylor og Billy Rea blandt andre.

Frank Wongs var ustoppelig for Chips Gravy, Jeffs Ranch House over vejen stod aldrig en chance. Billige Jacks kunne tjene dig alt fra en tin bønner fra 1958 til en ny fodbold. Tilbage på den anden side af vejen syntes at være festooned med laundrettes, og jeg husker også The Chittagong restaurant, TSB Bank på hjørnet overfor Dr Mulvey s.

Rialto biografen var stor, har stadig en magisk træk for mig selv nu. Svømmehallen er der stadig, men ser ud som om det havde sin tid og sandsynligvis behov for at rejse til jorden for en ny erstatning af sorter.

Jeg gik til St. Thomas fra 1967 ’73, det var min yndlingsskole, de fleste af lærerne var gode, mine favoritter var Miss Coyle og Miss Cashmore.