John Deere fabrik i Welland

John Deere fabrik i Welland

TORONTO Deere Co. (NYSE: DE), verdens største producent af landbrugsmaskiner, bebrejder den stærke loonie for beslutningen Moncler Outlet om at lukke fabrikken i Welland, Ont., Der koster Ontario økonomien 800 fremstillingsjob.

Fabrikken fremstiller køretøjer og vedhæftede køretøjer til kommercielt udstyr og forbrugsudstyr samt til landbrugsformål.

Produktionen på fabrikken vil blive flyttet uden for Canada inden udgangen af ​​2009, hvor de første job bliver nixed i slutningen af ​​februar, sagde firmaet tirsdag.

Den canadiske autoarbejderforening, som repræsenterer arbejderne, sagde, at den planlagde at kæmpe med al sin magt for at holde planten åben.

Ken Golden, en talsmand for virksomheden, sagde beslutningen kom efter en intern anmeldelse viste, at virksomhedens operationer var blevet skadet af den stærke canadiske dollar.

Den canadiske dollar er i øjeblikket værd omkring 94 cent amerikanske. Det er nede fra en heltid på 110,3 cent amerikanske i november 2007, men op fra 62 cent amerikanske i begyndelsen af ​​2002. dollar de seneste år har undergravet omkostningsfordelen ved at operere i Canada for mange virksomheder, herunder deere, der fører til tusindvis af tabte arbejdspladser inden for auto- og skovbrugssektoren.

‘Så valutakursen bliver et problem, og har været i lang tid.’

‘Vi havde ingen anelse, vi havde ingen anelse om,’ sagde Hargrove, der handler om pensionen som den nationale præsident for Canadas største industriforening. ‘Der var ikke en rygte om, at denne ting kom ned.’

‘Det er bare ødelæggende,’ sagde Hargrove.

CAW kommer til at kæmpe hårdt for at gøre, hvad det kan for at holde planten åben, sagde han.

‘Det hele samfund har været så hårdt ramt af andre lukninger og afskedigelser i fremstillingen,’ sagde Hargrove.

Han sagde også, at CAW har opfordret den føderale regering og Bank of Canada til at sænke renten for at nedbringe værdien af ​​dollaren, som er ‘overvurderet’ Billige Moncler Sale på grund af landets råvarer som olie.

Statsminister Stephen Harper forventes at kalde et generelt føderalt valg snart. I mellemtiden forventes Bank of Canada generelt at forlade rentenedsættelsen uændret indtil senere i år, selv om mindst en økonom er enig i, at centralbanken skulle sænke nøgletaket på det ordinære møde onsdag.

Golden sagde beslutningen om at lukke Welland-fabrikken blev lavet over tid. ‘Vi har arbejdet på at konsolidere vores produktionskapacitet, hvilket gør det mere effektivt og mere rentabelt i nogen tid.’

Craig Stirtzinger, leder af Niagara Region City, sagde, at selskabet er den største arbejdsgiver i den private sektor i Welland, en by på omkring 50.000 mennesker i Niagara-regionen i det sydlige Ontario.

‘Det er en anden lukning i vores kommune, og vi skal håndtere det som vi har gjort med de andre undervejs,’ sagde Stirtzinger.

Deere, beslutningstagere fra den berømte grønne John Deere traktor, meddelte tirsdag, at det vil tage 90 mio. USD efter skat i forbindelse med lukningen. Det siges, at halvdelen af ​​denne afgift registreres i fjerde kvartal af dette år.

Gator utility vehicles, der nu er lavet til Welland, vil flytte til Horicon, Wis. Rotory cutter og læssetilbehør til traktorer overføres til Deere s operationer i Monterrey og Saltillo, Mexico.

Golden sagde, at Deere-embedsmændene planlagde at diskutere plantens ombygning med CAW.

Hargrove sagde intet møde var blevet oprettet endnu, men at foreningen havde sendt et brev til selskabet, der anmodede om et møde samt breve til Harper, som Hargrove anklagede for at gøre ‘absolut ingenting’ til fremstilling og til Ontario Premier Dalton McGuinty, hvem Hargrove sagde, må være mere proaktiv.

Provinsens økonomi er blevet ødelagt af lukning efter lukning, afskedigelser efter afskedigelser af produktionsarbejdere i det forløbne år, selvom medarbejderne er højtuddannede og yderst produktive, sagde Hargrove.