John Morgan og Richard Corcoran

John Morgan og Richard Corcoran

Jeg går ud på verdens korteste lem for at sige, ingen måde på Guds grønne jord.

Ikke 24 timer var gået efter sidste uges særlige session sluttede, da advokat Morgan, skaberen af ​​ændringsforslag 2 og dens finansielle støttemodtager, fortalte verdenen, hørte højttalerne i Parlamentet hele æren for medicinsk marihuana succes under sessionen og vise hans taknemmelighed, ville han belønne højttaleren med en fundraising fest i Orlando på torsdag til gavn for hans Watchdog PAC.

Men under Corcorans ledelse var denne holdning til forventninger til lavkugleændringsvælgerne, endda få en mere permissiv Sen. Rob Bradley i Senatet for at følge de strengere Husregler.

Fantastisk, hvor hurtigt efter fredagens medicinske marihuanaaftale mellem Parlamentet og senatet Morgan var i stand til at lynlåse op sine fundraiser arrangementer så hurtigt som et magisk trick, gettingZander og Carmen Clem at åbne deres hjem og få invitationerne udskrevet så hurtigt de kunne vises i en tweet. Men så har der altid været lidt af tryllekunstneren i John Morgan.

Hvorfor lavede Morgan ikke Sen Jeff Brandes sessionen MVP? Vær ærlig, hvem er filosofisk tættere på ændringsforslag 2, som har arbejdet hårdere for at få det gjort end St Petersburg-republikanske?

Så nu undrer jeg mig over, kunne det være, at Corcoran reddede dagen, ikke for ændringsforslag 2, men for Morgans lukrative klagehandling?

Er det hvad de to planlægger at følge med?

En masse tilbud gik ned i hemmeligheden under de regelmæssige og særlige lovgivningsmæssige sessioner. Har den mest fremtrædende personskade advokat i Florida, som tilfældigvis er en demokrat, og den republikanske hus taler, som for bare fire måneder siden lovede os en mere etisk og gennemsigtig statsregering lave en aftale sammen tjener jeg penge til dig, du tjener penge for mig . vi bliver nødt til hinanden senere?

Tænk over det. Hvis et Corcoran ledet hus havde tilladt medicinsk cannabis at være tilgængelig i rygbar form, er der ingen retssag. Intet behov for en.

Men uden et røget produkt kan Morgan figurere bruge det samme argument, Everglades Foundation køber landet flytte vand sydmængden tog til retten over ændring 1: Tilbringe størstedelen af ​​doc stampmoney på land må ikke ætses i sten i ændringen, men Vælgerne troede klart, at det var meningen.

Lige nu er Morgan varmt på trav, og claimingvoters forventes klart at kunne ryge marijuana som en behandling, da 71,2 procent af dem støttede foranstaltningen i november og intet vil stoppe ham Billige Moncler Sale fra at sætte en klassesag i gang, selv om der ikke er noget sprog i ændring, der kræver enten lovgiver eller sundhedsafdelingen at give mulighed for behandling.

‘Jeg ved ikke, hvorfor de ville gøre indsigelse mod nogen på deres dødsseng, der ønskede at bruge det, de ønskede at lindre smerte og lidelse,’ sagde Morgan i en telefonsamtale med The Associated Press på fredag ​​aften. ‘Hvis Billige Moncler Sale de var meget bekymrede over rygning, hvorfor bruger de ikke meget skat cigaretter? ‘

Morgan sagde, at han planlægger at indgive dommer Leon County og har tiltrådt forfatningsretlig ekspert Jon L. Mills, dekan emeritus fra University of Florida ’s Levin School of Law, for at hjælpe i den juridiske kamp foran dem, han kalder ‘hjernen bag sidste produkt af forfatningsændringen. ‘

Så, spillede Corcoran bolden med Morgan for at holde kjole i live?

Jeg siger ikke dette er hvad der skete, men du må indrømme, det er sødt. Selvom Morgan ikke svarede på min e-mail med de samme spørgsmål jeg stiller her, hedid fortælle en af ​​vores journalister i weekenden, at han og Corcoran mødtes til middag for et par uger siden.

En anden Capitol-reporter foreslog, at det måske ikke var så skræmmende, som jeg forestiller mig, at det nok er et par fyre med gigantiske egoer, der regnede med en måde at være tale om byen i et par dage. Og jeg er ‘kapitalistisk’ Morgan fortalte Dara Kamof News Service of Florida.

Om Morgan stadig har til hensigt at køre for guvernør er stadig i luften. Lige nu ser det ud som om han er i en behagelig position foran kameraerne for at gøre alt sammen samtidig med at investere sine penge i cannabis, sagsøge staten og lede til guvernør.

Advokater, der tolker ændringsforslaget fra første dag, har sagt sig udarbejdet for at indføre en generel politik for at sikre, at en patient med en svækkende medicinsk tilstand kunne få, have og bruge medicinsk marihuana under lægenes opmærksomhed for at behandle denne tilstand. Ændringen har tydeligt rygning i det og udelukker kun at ryge det offentligt. Som tidligere nævnt er rygning i privat ikke forbudt. For dem der indikerede, at der ikke er rygningssprog i ændringsforslaget, er de enten blinde eller de kan læse. Mest sandsynligt tog aldrig tid til selv at læse ændringsforslaget før kommentering, hvilket er almindeligt i FL politik. Lovgiver gør det hele tiden. Størstedelen af ​​budgettet blev udformet og afstemt uden lige at læse eller drøfte det. Det er derfor, FL politik gør natnyheder for alle de forkerte grunde.