John Tate II er enestående kandidat

John Tate II er enestående kandidat

John Tate II er en enestående kandidat til at repræsentere Racine i forsamlingen. John blev opvokset i Racine og tjent sine grader fra Marquette og Loyola universiteter, der studerede socialt arbejde. Siden da har han forpligtet sit liv til at tjene i vores samfund. Som socialarbejder forstår John gennem direkte erfaring, ikke abstrakt, arbejdsfamiliers kamp og behov og de mest sårbare blandt os. John har arbejdet med ungdommen og deres familier for at sikre, at de har alle muligheder for at lykkes. Det er kritisk, at vi har en repræsentant, som forstår, hvordan Wisconsin vil gå videre, ved at sikre, at vores unge har en god uddannelse og Billige Moncler Sale Billige Moncler Sale adgang til familie, der støtter beskæftigelse efter deres skolegang. John vil kæmpe for vores offentlige skoler og uddannelsesprogrammer, der vil gøre Racine stærkere.

I løbet af det forløbne år har jeg jo ofte været der, når jeg har vendt om på et arrangement i samfundet, der holdt for at støtte mennesker, der har brug for en stemme. John Tate II er en tankevækkende, hårdtarbejdende og medfølende repræsentant på byrådet. Han har erfaring, viden og passion for at være stemmen til alle i vores distrikt. I forsamlingen vil han kæmpe hårdt for at sikre mulighed for alle. Vær venlig at deltage i afstemningen for John Tate II til WI Assembly tirsdag den 19. december.