Johnny Bairstow på England udsigter

Johnny Bairstow på England udsigter

‘Det er stadig en anstændig batting wicket for at være ærlig. Der var et par bolde, der holdt lavt. De gjorde et par ting godt med bolden også. Vi er nødt til at tage det på hagen for at være ærlig med dig.

‘Det er noget vi har at kæmpe hårdt med i morgen. Vi har stadig meget bat til at komme, vi må huske det. Forhåbentlig kan gutterne trække det ud af hatten i morgen og vi’ ll fortsætte med at grave ind som vi gjorde i de første innings for at komme os tilbage og vi gjorde det med bolden. Vi fik Billige Moncler Sale os til en god position her til formiddag, men desværre var vi ikke i stand til at kapitalisere.

‘Deres bowlere er meget konsekvente. Hvis du kommer ned og ikke kommer helt derhen. Det var et godt stykke bowling, der fik (Moeen Ali). Det var ikke det største skud. Hvis han havde gået med det, ville det nok have været seks, Moncler DunJakke men det var et godt stykke bowling.

‘Balancen handlede om rigtig. Vi scorede stadig kører i aften.’ Det er ikke som om vi er gået ud og blokeret. Balancen var der, men i morgen skal det være en kampdag. ‘