Jon Gosselin spildes på hvad

Jon Gosselin spildes på hvad

Jon Gosselin er ikke en hakket ord, og han har meget at sige.

Den tidligere TLC-reality-stjerne blev DJ og fader af otte, holdt ikke tilbage, da han opdaterede sit forhold til tidligere kone Kate Gosselin og forholdet han har med deres børn, og det synes desværre ikke at være godt.

I et længere interview med Yahoo siger den 39-årige Jon Kate Plus 8 stjerne, at hans korrespondance med Kate, der indgav for skilsmisse for syv år siden i dag, er praktisk taget ikke-eksisterende og til trods for at have en forældremyndighed, der omfatter ugentlige middage og overnatter hver anden weekend har han stadig problemer med at Moncler Outlet se sine otte børn, fordi Gosselin siger at han kun kan se fire af hans børn ad gangen.

Faktisk siger Jon på grund af det, at han ikke har set 12 år gamle Colin om et halvt år. ‘Jeg kan ikke gøre noget,’ sagde han. ‘Det er uretfærdigt for hende at gøre det, da hun hævder, at hun gør sit bedste for alle mine børn. Dah, Dah, Dah, Drama. perfekt. ‘Ingen er perfekt, skat. Stol på mig.’

Han fortsatte: ‘Nu kommer alle hemmeligheder ud, fordi jeg ikke er bange for at sige noget. kommer du kun få fire børn? ‘Fordi jeg får, er hvem jeg får. Den, der kommer gennem den pågældende port eller kommer ud af den [skole] bus, er den jeg får. Og Collin er hjemme skole, så han slipper af en bus .’

Uanset om Gosselin forklarede, at han forsøger at gøre det bedste han kan. ‘Hvis børnene vil komme, kommer de. Jeg elsker dem alle, men jeg vil fokusere på dem, der ønsker at komme. Mine hænder er bundet. ‘

Jon siger blot, at situationen med Kate og deres børn er ‘dårlig lige nu’ og bemærker, at det er tid til at gå tilbage til retten, ‘men der er et problem, som altid er, jeg ville kæmpe så hårdt [for en bedre forældremyndighed]. ‘Jeg kan godt lide, at du Billige Moncler Sale ikke har penge til at kæmpe så hårdt. Ved du, hvor dyr domstol er? Du har ingen idé.’ Alle ansøgninger, jeg foretager mine egne ansøgninger, skal du sende dem til advokatfirmaet for godkendelsesstempel. Og betal alle hofgebyrer i håb om at du får noget ud af det. Jeg har været i retten i syv år nu. Medmindre du kan arbitrere ud af det og have et samarbejdsforhold med den anden forælder, skal du bruge mange penge. ‘

Og det er ingen hemmelighed, at et samarbejdsforhold ikke er tilfældet mellem Jon og Kate. Gosselin siger, at han ikke engang kommunikerer med sine børn, når de er hos deres mor. De siger mig ikke fra [ Kate ’s] hjem. Jeg har ingen kontakt med dem [når de er derhen], ‘tilføjer:’ Jeg håber at de ‘er i skole i dag. Jeg skal bare stole på, at alt går i orden.’

Jon delte også, at når hans familie har travlt med at skyde deres reality show Kate Plus 8, siger han ikke, hvor børnene er. Hun trækker forældremyndighed BS, ligesom du ikke har forældremyndighed i denne uge. Vi filmerer. Men hun vil ikke fortælle mig, hvor de ‘filmer’, og sagde, at han fer på Twitter for at få et fingerpeg om, hvor de er ved at søge kategosselinsighting.