Jon Jones fra UFC 200 kort efter tilsyneladende doping overtrædelse

Jon Jones fra UFC 200 kort efter tilsyneladende doping overtrædelse

Anti Doping Agency, som administrerer UFC’s anti drug policy.

Jones betragtes som det øverste pund for pundkæmper i MMA, men han har mislykket narkotiketest omkring to af hans sidste tre planlagte kampe. Han testede positivt for tilsyneladende kokainbrug før sin første kamp med Cormier på UFC 182 i januar 2015.

‘USADA, den uafhængige administrator af UFC Anti Doping Policy, vil håndtere resultatstyring og passende bedømmelse af denne sag. Det er vigtigt at bemærke, at der under UFC Anti Doping Policy er en retfærdig juridisk gennemgangsproces, der ydes til alle atleter, Billige Moncler Jakke Herre inden der pålægges sanktioner.

‘Men fordi Jones var planlagt til at konkurrere mod Daniel Cormier i lørdag den 9. juli i Las Vegas, er der ikke tilstrækkelig tid til en fuldstændig gennemgang før den planlagte kamp, ​​og derfor er kampen fjernet fra kampkortet. den tre runde heavyweight bout mellem Brock Lesnar og Mark Hunt bliver UFC 200 main event.

‘I Moncler DunJakke overensstemmelse med alle tidligere potentielle overtrædelser af antidoping vil yderligere oplysninger eller UFC-udsagn blive fremlagt på det rette tidspunkt, da processen bevæger sig fremad.