Jon Rahm overlaster Andrew Landry i CareerBuilder playoff

Jon Rahm overlaster Andrew Landry i CareerBuilder playoff

LA QUINTA, Californien (AP) Jon Rahm gik over bakken til San Diego for hans Torrey Pines titelforsvar med en playoff-sejr i CareerBuilder Challenge og nr. 2 stedet i verdensrangering.

Spanjoren er langt foran, hvor han selv drømte, at han ville være så tidlig i sin karriere.

‘At tænke på at være nr. 2 i verden, det er svært at tro,’ sagde Rahm. ‘Du drømmer om at gøre disse ting, du vil gøre dem, du tror på dig selv, men for at komme til hvor kun Seve Ballesteros), Ollie (Jose Maria Billige Moncler Jakke Herre Olazabal) og Sergio (Garcia) er kommet, kommer ud af Spanien. Og nu er jeg i en alder af 23 år overbevist. ‘

I fading lys søndag på Stadium Course på PGA West, afsluttede Rahm Andrew Landry med en 12 fods birdie putt på fjerde hul af et playoff for sin anden PGA Tour titel og fjerde verdensomspændende sejr om et år.

Rahm sprang forbi Jordan Spieth i rangeringen og efterlod kun Dustin Johnson foran. Rahm var anden bag Johnson for to uger siden på Kapalua i sin første start siden vinder den europæiske tour sæson slutning begivenhed i dubai i november.

‘Hidtil har jeg kun tabt mod Superman i år,’ sagde Rahm.

Rahm lukkede med en 5 under 67 efter åbning med en karriere bedste 62 på La Quinta Country Club, skyde 67 på fredag ​​på Nicklaus Tournament Course og 70 på lørdag på stadion.

Landry, der spillede en gruppe bag Rahm i den sidste trekant, tvang playoff med en 11 fods birdie putt på vandet bevogtet 18 for en 68. De sluttede på 22 under 266.

Efter at Rahm lavede putten på det fjerde playoff-hul, savnede Landry en 11 fodfodbold.

‘Dette var en underlig pinplacering,’ Billige Moncler Sale sagde Landry. ‘Jeg følte at det var svært for disse bolde at bryde og jeg læste det perfekt første gang, og de næste to gange havde vi nøjagtig samme yardage, præcis samme putt lige der, så lige ramt det lidt for fast og forsøgte at tage nogle af bruddet, og det var faktisk bare slags højt. ‘

Rahm ønskede at sætte først.

‘Jeg følte noget i mig,’ sagde Rahm. ‘Jeg så pause, jeg vidste, at det var uden for venstre kant, jeg stolede på mig selv, betroede mit slagtilfælde og ramte en perfekt faktisk lidt under perfekt fart og greb lægen og gik ind.’

Hvis Landry havde hulet puttet, ville de sandsynligvis have måttet afslutte mandag.

‘Jeg er sikker på, at Andrew ikke gjorde den sidste putt, fordi jeg ikke ville komme tilbage i morgen,’ sagde Rahm. ‘Men igen skal du give rekvisitter og tillykke med Andrew. At birdie 18 ud af det grove, at skulle birdie at binde og gå i en playoff. ‘

Rahm og Landry hver savnede chancer for at vinde på de første to ekstra ture ned 18. Rahms 9 fods birdie forsøg gik glat venstre på første, og Landrys 8 fodfod gik til højre på den anden. De savnede lange birdie forsøg på det tredje ekstra hul, par 4 10th.

‘Turneringer som denne build character,’ sagde Rahm. ‘Jeg er bare stolt af mig selv for at slå, hvad der nok er min mindst foretrukne klub, som er 3 træet, tre gange i træk døde center på min linje på 18 fire gange, hvis du inkluderer det almindelige spil.’

Efter at have lavet en ørn og 11 birdies på par 5s de første tre dage, slog Rahm sig i fire pars i den sidste runde, med Pete Dye designet layout spiller hårdere med mange pinpositioner på grønne kanter.

‘Det har været en kampdag,’ sagde Rahm. ‘Jeg har været en kuglebaneklinik i det meste af ugen, og i slutspillet lavede jeg bare ikke putterne. Jeg blev lige heldig, at ingen af ​​os virkelig lavede nogen Jeg var i stand til at lave den, der var vigtig. Men så var det virkelig den øverste bold på min side i dag. Specielt på bagsiden ni rammer jeg bolden så godt jeg kan. ‘

Den tidligere Arizona State-spiller elsker Californien, men har en god grund til at blive i Phoenix-området.

‘Skatter, for at være ærlige,’ sagde Rahm. ‘Jeg elsker Phoenix, men San Diego er nok min favoritplads i verden.’

Den 30-årige Landry havde sin bedste karriere PGA Tour finish og tredje top tre finish af sæsonen.

‘Jeg har spillet godt hele året, haft en god sæson sidste år, og jeg’ ruller den over lige ind i dette til efteråret og nu starter året ud ‘, sagde Landry. ‘Andet finish, vi tager det og fortsætter i næste uge til Torrey Pines.’

Adam Hadwin (68), Martin Piller (70) og John Huh (66) bundet for tredje på 20 under, og Kevin Chappell (67) og Scott Piercy (70) var en anden slagtilfælde. Tredje runde leder Austin Cook havde en 75 at binde til 14 på 16 under.