Jones nægter PED-brug

Jones nægter PED-brug

‘Jeg ville aldrig tage noget, der ville forbedre mit spil,’ sagde Jones. ‘At blive Moncler Jakke Dame mærket som en, der nogensinde ville snyde, det gør mig mere end noget, jeg nogensinde har været igennem i min karriere.’

Jones ‘manager, Malki Kawa, sagde, at fighteren blev informeret om en mulig PED-overtrædelse fra USADA, som administrerer UFCs anti-narkotikapolitik. De har bedt USADA om at teste Jones ‘backup-prøve, og Kawa håber at få resultaterne senere torsdag, selv om han har få håb om, at resultatet vil ændre sig.

Jones har sagt, at han har taget de samme kosttilskud for det meste af sin karriere, og han har ingen anelse om, hvorfor hans 16 juni-test ville give en overtrædelse, efter at han bestod syv andre dopingtest i år. Selv om Jones havde udvist mange offentlige forlegenhed på grund af hans tilsyneladende brug af rekreative stoffer, har han været vokal modstander af præstationsfremmende stoffer i blandet kampsport.

‘Du kan sige hvad du vil have om Jon gennem årene,’ sagde Kawa. ‘I det sidste år har han kun gjort sit bedste for at leve sit liv rigtigt, at spise rigtigt, at gøre de rigtige ting og naturligvis ikke at være i denne form for vanskeligheder. Han har været meget åbenlyst om disse ting. Han har ikke snydt noget. ‘

Jones, som bliver 29 år senere i denne måned, kunne blive udsat for en flerårig suspension for en overtrædelse af doping. Han har kæmpet fire gange siden september 2013.

‘Hvis jeg skal sidde i to år, vil jeg helt sikkert være tilbage,’ sagde Jones. ‘Jeg tænker allerede på det gode, der kan ske. Jeg forsøger at forblive optimistisk. I slutningen af ​​dagen ‘Ma Fighter, og selvom jeg måske kan bryde op her, er jeg ikke brudt. Jeg er bare virkelig ked af det.’

Jones er bredt betragtet som verdens øverste pund for pund blandet kampkunstner, men han har udholdt mange problemer med sin egen fremstilling i de seneste år.

Han har mislykket medicinprøver omkring to af hans sidste tre kampe og testet positivt for kokainbrug kort før hun slog Cormier i deres første møde i januar 2015. Han fik lov til at kæmpe, fordi den detekterede kokainmetabolit ikke blev forbudt uden konkurrence fra den Nevada Athletic Commission.

Et par måneder senere blev Jones suspenderet af UFC og fik sin 205 pund titlet strippet på grund af hans engagement i et hit og løb ulykke i Albuquerque, New Mexico, hvor upstate New York native bor og træner.

Jones er stadig på forsøg som følge af denne hændelse, men han mener ikke, at en positiv dopingtest vil påvirke det.

Cormier vandt den lette tunge titel under Jones ‘UFC suspension, som Billige Moncler Sale blev løftet i oktober 2015. Efter Cormier trukket ud af deres første planlagte rematch med en fodskade, returnerede Jones til konkurrence i april med en sejr over Ovince Saint Preux.

Jones råbte åbent, da han spurgte, hvad han ville sige til Cormier, hans longtime rival og hyppige verbale sparringspartner. UFC forsøger at bestille en sen erstatningskamp for Cormier, men den lette heavyweight-mester vil sandsynligvis savne millioner i løn og betale per visning indtægter fra kampagnens største show i sommeren.

‘Jeg ved, at denne kamp betød meget for ham,’ sagde Jones. ‘Kampen betød meget for mig. Jeg ved godt, at det kommer godt ud af dette, men lige nu er det svært at se det.’

Brock Lesnar s heavyweight bout med Mark Hunt er UFC 200s nye hovedbegivenhed på T Mobile Arena i Las Vegas. Lesnar s meget forventede tilbagevenden fra en 4 1/2 år MMA fravær var tidligere den næstsidste bout på stjernebelastet pay per view kort samlet af UFC for sin største begivenhed af sommeren.