Jonesboro Restaurant Ejer beskyldt for påstået Raping Medarbejder

Jonesboro Restaurant Ejer beskyldt for påstået Raping Medarbejder

JONESBORO, Ark. (NEA-rapport) Ejeren af ​​Kirin Restaurant i Jonesboro anklaget for angiveligt at voldtage en indvandrermedarbejder og terrorisere hende i flere måneder, ifølge en sandsynlig årsag, der blev afsagt i Craighead County District Court i denne uge.

GRAFISKE DETALJER UNDER:

Offret sagde, at hun kom til arbejde for Hexen Chen, 45, i november efter at have ankommet i Jonesboro fra Los Angeles på en lille frugtbil. Offret sagde, at Chen havde tilbudt hende et job og et sted at bo, men i hele sin tid arbejdede han for ham, at han kun havde betalt hende en gang uden en fridag. Hun sagde siden da, havde han tvunget hende til at arbejde hele dagen som vært og hele natten som server.

Efter arbejde sagde offeret, at hun ville blive kørt hjem, men kunne ikke gå uden for lejligheden. Hun fortalte også politiet, at hun ikke havde lov til at have venner over, eller tale i telefon på engelsk ud af frygt for at blive slået.

I de dage, der førte til den påståede voldtægt, sagde offeret, at hun vågnede midt om natten, og hendes bukser og trusser var begge blevet trukket af. Hun sagde, at hun muligvis huskede Chen voldtægte hende så, men hun var træt og troede, at hun måske havde drømt.

Den 27. december reagerede officerer med Jonesboro Police Department på en adresse for at tage rapporten fra det påståede offer. Hun udtalte, at hun havde arbejdet for Kirin Restaurant siden 20. Billige Moncler Sale november og opholdt sig i et soveværelse i lejligheden af ​​ejeren, Chen.

Kvinden sagde, at Chen havde været voldsomme med hende flere gange i den tid, hun havde boet hos ham, idet han sagde, at han angiveligt forsøgte at have sex med hende flere gange, men hun kunne komme væk. om morgenen den 27. december sagde hun, at hun var vågnet af Chen, som angiveligt allerede var på toppen af ​​hende og trak hendes bukser og trusser ned.

Det påståede offer sagde da, at hun forsøgte at skrige og Billige Moncler Sale kæmpe ham væk, men han hævde at have lagt hånden over munden og holdt hende ned med den anden hånd. Da da hun sagde, Chen begyndte at voldtage hende. Ifølge bebrejdelsen hævdede Chen angiveligt, at hun ikke havde magt.

Efter hændelsen sagde offeret, at Chen skyndte sig ud af rummet uden at sige noget. Hun sagde, at hun derefter forsøgte at bevare DNA-beviset med væv og en plastpose.

Da hun kom til arbejde næste dag, var den traumatiserede kvinde i stand til at få en kunde / ven til at møde hende ved bagdøren for at tage hende til hospitalet. Det hvor hun var i stand til at rapportere voldtægten.

Politiet havde svært ved at kontakte Chen, der angiveligt havde sagt, at han ville komme til politistationen mandag, men aldrig gjorde det. Tirsdag fandt en dommer sandsynlig årsag til at udstede en warrant for arrestationen og tilbageholdelsen af ​​Chen i afventning af yderligere sager om påstandene om voldgift, en klasse Y-forbrydelse.