Joplin og Pittsburg område nyheder

Joplin og Pittsburg område nyheder

‘Mange af os havde tanken, at republikanerne kontrollerer Parlamentet. Vi har fået en republikansk præsident på kontoret. Så pistolrettigheder kommer ikke til at fokusere. ‘Stacked boxed fyldt med medicinske forsyninger sidder nu i et tidligere undersøgelsesrum i en klinik, der har hjulpet tusindvis af kvinder gennem årene. ‘Hver gang jeg går på besøg i lovgiveren eller taler for en organisation, fortæller jeg dem det. I de sidste 12 måneder har vi haft fem kvinder på denne klinik, som ikke har lægehjælp, og de præsenterede med kræft. var i stand til at behandle disse kræftformer, få dem til de rigtige steder at behandle deres kræftformer og.

Man plejer ikke skyldig i CID Theft Opdateret:

Mandag den 12. marts 2018 18:09 EDT

Darrell Gross har ikke gjort sig skyldig i anklager om at han stjal penge, da han arbejdede som konsulent for at lede Neosho, MO Big Billige Moncler Sale Springs Plaza Community Improvement District. Ifølge en sandsynlig årsag erklærede Gross i 2015, at staten havde sendt CID-momsindtægterne til sin personlige adresse. Han hævde derefter at have deponeret disse penge på sin virksomhedskonto. Motorvejspatruljen undersøger påstande om, at

Mandag den 12. marts 2018 15:48 EDT

Studerende, lærere, forældre og offentligheden inviteres til at høre fra kandidaterne til Pittsburg Community Schools superintendent holdning. Uddannelsesudvalget for USD 250 siger, at det er i sine afsluttende faser af søgningen og forventer at have en ny superintendent udvalgt inden udgangen af ​​denne uge for at møde de sidste to kandidater, en hver nat. Øvelsen om at lære om c .

Mandag den 12. marts 2018 12:06 EDT

To børn blev fløjet til hospitalet efter at være ramt af et køretøj i McDonald County, MO. Schifferdecker Avenue Billige Moncler Sale er ejet af staten og vedligeholdes af MODOT. MODOT ønsker at alle fortovene langs sine veje skal være ADA-kompatible i 2027. En ca. 4.000 fods strækning af fortove fra krydset Seventh og Schifferdecker til Perkins Street vil blive erstattet. GUN SIKKERHEDSFORSLAG Det Hvide Hus afslører nye pistol- og skolesikkerhedsforslag. De indbefatter De er på en ‘Pay it Forward’ tour. ‘Hvad det er, er vi hver dag til en anden by skråstreg og udfører et serviceprojekt om morgenen og turisme om eftermiddagen’ siger Angela Severino. Det er et alternativ måde for disse Iowa State University studerende at tilbringe deres spring break. ‘Det er en rigtig god måde, fordi du hjælper dig o.