Jordan Rodgers redder familienavnet

Jordan Rodgers redder familienavnet

Nå, lad mig være den første til at sige, tillykke med familien Rodgers. Jeg tror, ​​at hver forælder vil have deres børn til at gøre deres familie stolte, få succes, inspirere andre, du kender alt det der. Og Ed og Darla (jeg kalder dem mor og far) afdækket deres væddemål, havde tre sønner, og endelig efter næsten 3 årtier vinder en af ​​dem noget signifikant. Sætter navnet på Rodgers på kortet. Føler et godt øjeblik for dem, føler et godt øjeblik for Jordans hår, føler et godt øjeblik for tidligere pro quarterbacks, der besluttede ikke at lade spillet definere dem, i sidste ende et godt øjeblik for Amerika.

Nu, da vi gik over i sidste uge, mens jeg ser disse årstider hele vejen igennem, er episoderne i slutningen af ​​sæsonen altid den mindst underholdende. De tidlige episoder, hvor du har en samling af absolutte wildcards, der bruger uendelige timer på en åben bar, er de mest underholdende. De sidste episoder er kridt fulde af kærlighedsproklamationer, så cheesy at de gør Nicolas Sparks cringe, og øjeblikke hvor selv en kold, sorthjerte blogger som mig selv føler mig dårlig for folk. Ingen ønsker det. Jeg vil ikke have følelser, når Jeg ser tv. Jeg vil grine og gøre narr af folk fra sikkerheden i min stue, hvor min hund vil være enig med alt, hvad jeg siger. Når det er sagt, et par skævheder fra finalen:

Springer af det punkt forsøger jeg som et fundament for mit væsen ikke at føle sig dårligt for Ken Dolls. Der er ikke noget punkt, de er ikke rigtige, de er alle glatte, og de har altid et uhyggeligt smil på deres ansigter. Det siger sig ikke svært at føle for vores dreng med det frosne yoghurthår, Robby, da han udlagde sit hjerte i slutningen af ​​episoden for kun at få Jojo rive det ud og stoppe på det som Lisa Simpson og Ralph Wiggum. Hvorfor, hvorfor hun lader ham fortsætte med at tale i 5 minutter for at stoppe ham lige før forslaget . Absolut hensynsløs.

Selvom jeg følte mig dårligt for ham i den sidste scene, tog Robby min mand nogle råd fra Jordan Rodgers lillebror, Aaron og R E L A X, hvor mange gange du fortæller nogen, du elsker dem. Hellige moly, det var alt, hvad han kunne sige. Og hvad var det med det underlige scenario, han maler for hende på stranden? ‘Jeg kan se os komme hjem fra arbejde og vente på middag og brænde meatloaf og noget noget børn?’ Jeg ‘ Jeg er temmelig sikker på, at han bare citerede linjer fra The Notebook. ‘Og så, når du ikke kan huske mig mere, vil jeg fortælle jer historien hver dag, og vi vil langsomt Billige Moncler Sale glide ud til himlen sammen.’ Du er en underlig mand.

Fed, BOLD flytte på Jordan Rodgers del til at bære en grå t-shirt i Thailand, når det er 432980348 grader udenfor.

‘Jeg kan ikke tro, Jordan spurgte ikke JoJos far for hans tilladelse til at bede hende om at gifte sig med ham! Hvordan kunne han kvæle i et stort øjeblik sådan! ‘Sagde ingen, der satse på Jordan Rodgers, da han Billige Moncler Sale spillede på Vanderbilt.

^ Derudover ringe til mig gammeldags, men hvis du vil spørge din kærestees forældre for hendes hånd i ægteskab, og du blæser det ansigt til ansigt, skal du i det mindste have dig til ansigtet dem don? t du? Speaker ringe et spørgsmål som det er rookie ball city.

Hvad en bizarre tweet fra NFL efter showet sluttede:

Hvis JoJo ’s familie ikke får en reality show på et tidspunkt, er det en travesty af trash tv retfærdighed. Hendes far er lige op Don Corleone. Han har måske ikke dræbt folk selv, men han har fået folk dræbt. De har fået den cooky udenlandske mor, der virker lidt sindssyg, men også en slags perspektiv, de overbærende brødre, der ligner de blev genereret af et computerprogram kaldet ‘Stock White Guy’ og den yngre søster, der ligner at hun var låst i hendes værelse i 18 år. Det er alt guld.

Så det bryder det op! Selvfølgelig er det store spørgsmål, ‘er Jordan og JoJo stadig sammen?’ Mine kilder (ubekræftede Twitter konti) fortæl mig, nej. Ganske vist så de ikke så godt til at sidde ved siden af ​​hinanden på eftersynet i går aftes. JoJo lige op lignede en person, der blev kidnappet og forsøgte at sende subtile hints til kameraet for at få hendes hjælp. De havde den historie om muligvis indstiller en dato næste år, flytter til Dallas sammen, deler en Netflix konto, bla bla bla. Jeg synes det er alt for show. Det er en skam, for hvis to mennesker ikke kan finde kærlighed på tv, hvor en af ​​dem dør 20 fyre i 8 uger og vælger en, hvor kan folk finde kærlighed, ved du det?

Facetime er djævelens arbejde. Jeg hater allerede det, når en person bare fladder ud, ringer mig i stedet for sms’er. Derefter tilføjer du den del af mig, der skal stirre på dine næsebor mens vi taler. Sød. Og jeg kender folk, der bruger det som deres primære middel til telefonkommunikation! Lad mig meddele det så klart som muligt, hvis du regelmæssigt bruger Facetime, skal du have din telefon smadret i stykker og sendt til fængsel. Hvis du har noget at fortælle mig, skal du bare skrive tekst mig og vent tre dage for mig at svare som en normal person.