Jose Mourinho tager swipe på Manchester City efter Burnley skuffelse

Jose Mourinho tager swipe på Manchester City efter Burnley skuffelse

Mourinho var unimpressed (Billede: Moncler Outlet Getty Images)

Jose Mourinho havde til formål at grave på Manchester City-ressourcer, da han påpegede Manchester United egne problemer med at genopbygge holdet, da han ser ud til at returnere klubben til sine tidligere herligheder.

Portugiserne fandt sig frustreret over at tabe to punkter i løbet af festsæsonen på Boxing Day, hvor Burnley sikrede en 2 2 draw på Old Trafford.

To mål fra Jesse Lingard klagede Mourinho side tilbage i konkurrencen efter to første halvleg strejker fra Ashley Barnes og Steven Defour, og mens han var skuffet over hans hold manglende evne til at sikre gevinsten, talte han om hans bekymringer over rekruttering, da han slog ud ved City egen overførselspolitik.

City tilbragte næsten 100million for at bringe Kyle Walker og Benjamin Mendy til Etihad, mens de også bruger endnu 27m på Danilo, og Mourinho insisterer på, at han har brug for mere for at kunne konkurrere med Pep Guardiola-siden.

Han sagde efter 2 2 draw: fortæl en klub som Manchester United, tror du AC Milan er ikke så stor som os?

tror du Real Madrid er ikke så stor som vi er? Tror du Inter ikke er så stor som vi er?

er mange store klubber, siger du store klubber, jeg ved hvad der er en stor klub.

Guardiola har brugt stor på fuld ryg (Picture; AMA / Getty Images)

ting er en stor klub, en anden ting er et stort fodboldhold, de er to forskellige ting, vi er i andet år for at prøve at genopbygge et fodboldhold, som du ved, ikke er et af verdens bedste hold.

Når du taler om ansvar for at vinde Billige Moncler Sale Premier League, har Tottenham ikke det ansvar, fordi de ikke er klubben med samme historie som os? Arsenal har ikke ansvar for at vinde det? Chelsea har ikke ansvar for at vinde det?

By køber fuld ryg til prisen på strejdere!

Når du taler om store fodboldklubber, taler du om klubbens historie.

Når han siger, at United har brugt 300million under ham, tilføjede han: ikke nok.

Mourinho var skuffet (Billede: AMA / Getty)

ikke nok, og prisen for de store klubber er forskellig fra de andre klubber, så de store historiske klubber bliver normalt straffet på markedet på grund af den historie. Så gutterne gør hvad de kan, og de gør det fint.

siger sidste to kampe, vi havde 15 chancer for at score og vi indrømmer tre mål og et fantastisk frispark. Drengene gør hvad de kan, de forsøger hårdt med de problemer, vi har, med de skader vi har, drengene kæmper hårdt.

Ikke tilfreds med resultatet, var ikke tilfreds med resultatet mod leicester selvfølgelig, men jeg er tilfreds med mine spillere, ingen kritik til mine spillere.