Joseph bosatte dømt for narkotikahandel

Joseph bosatte dømt for narkotikahandel

10 St. Joseph Beboere Dømt for Narkotikahandel

11. februar 2015 af Stan Unruh 13 Kommentarer

KANSAS Moncler Outlet CITY, Mo. Ten St. Joseph, Mo., beboere er blevet dømt i føderale domstole for deres roller i en sammenslutning af narkotikasmugling ifølge Tammy Dickinson, United States Attorney for Western District of Missouri.

Operation Family Feud var et partnerskab mellem Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives (ATF), St. Joseph, Mo., Police Department, Buchanan County, Mo., Sheriff’s Department og Buchanan County Drug Strike Force . Antallet af skydevåben og forskellige mængder af crack kokain, pulver kokain og marihuana blev beslaglagt eller købt under undersøgelsen.

Terrance A. Johnson, også kendt som ‘Skurge’ 34, af St. District dommer Dean Whipple til 15 år i føderalt fængsel uden parole. Johnson blev dømt til yderligere to år i fængsel for at overtræde hans overvåget frigivelse i et særskilt og uafhængigt tilfælde, for en samlet sætning på 17 år i føderalt fængsel uden parole.

Johnson var kilden til kokain og crack-kokain til konspirationen. Johnson er blandt 16 anklagede, der har påstået sig skyldige i at deltage i en sammensværgelse for at fordele 280 gram eller mere af crackkokain og fem kilo eller mere af pulverkokain mellem 1. januar 2009 og 17. oktober 2012. En yderligere co-sagsøgt har påstod sig skyldig i en beslægtet narkotikahandel.

Johnson påstod sig skyldig i at være en forbrydelse i besiddelse af et skydevåben i 2006 og blev dømt til tre år og en måned i føderalt fængsel. Efter hans fængsling for den overbevisning betød han en treårig overvågningsperiode, mens han var involveret i sammenslutningen af ​​narkotikahandel. Hans overvåget udgivelse blev tilbagekaldt i dag.

Også dømt i dag til 10 år i føderalt fængsel var Anthony M. Busey, også kendt som ‘Bew’ eller ‘AB’ 36, Dejuan Ford, også kendt som ‘Lil Doe’ 23, og Ramon W. Ford, også kendt som ‘R Lo,’ 25, hele St. Joseph. Anthony A. Wilson, også kendt som ‘Tone Loc,’ 28, St. Joseph, blev dømt i dag til to år og tre måneder i fængsel.

Fem co-tiltalte blev dømt mandag den 9. februar 2015. Keyon R. Wilkinson, også kendt som ‘Key’ eller ‘Lovey’ 23, St. Joseph, blev dømt til fem år og 10 måneder i føderalt fængsel uden parole . Wilkinson blev identificeret i retsdokumenter som medlem af en St. Joseph street bande, ’17th Street Zillas.’ En fortrolig informant købte crackkokain fra Wilkinson cirka 150 gange i løbet af konspirationen.

Også dommer i St. Joseph, Donald J. Greer, også kendt som ‘DJ’, 34 til fem år i føderalt fængsel, Dareal S. Green, også kendt som ‘DG’, 27 til syv år og tre måneder i fængsel og Duran Hughes, også kendt som ‘Bozey’ 29, til otte års fængsel.

Co-sagsøgte Jarrodd D. Page, Billige Moncler Sale også kendt som ‘JP’ eller ‘Pistol’ 22, St. Joseph, blev dømt den 2. februar 2015 til syv år i føderalt fængsel uden parole.

Co forsvarede Jaron M. Ewing, også kendt som ‘Pork’ 21, Elliott D. Ross, også kendt som ‘El’ 22, Markanthony T. Greer, også kendt som ‘Nate’, 31, Jamie G. Beattie, 54 , Karlo L. Ginn, også kendt som ‘Los’, 32, hele St. Joseph og Tyrell WE Page, også kendt som ‘Relby Gunz’ eller ‘Young Gunna’ 29, Gladstone, Mo., har påberåbt sig skyldige til deres roller i sammensværgelsen og afventer dømmekraft. Susan A. Thomas, også kendt som ‘Mama Sue’, 58, anklaget sig for at opretholde en lejlighed, der blev stillet til rådighed for ulovlig distribution af crack-kokain, og afventer dømmekraft. Advokat Patrick C. Edwards. Det blev undersøgt af Buchanan County, Mo., Sheriff ’s Department, St. Jeg villig til at satse på det andet, da deres valg i form af økonomisk støtte er de fleste af disse tiltalte nogle af de bedste mennesker, du nogensinde kunne mødes. betaler for deres valg. Så ikke døm, medmindre du ønsker at blive bedømt selv.