Josephine Anne

Josephine Anne

November 1, 2013 Af The Ely Times 3 KommentarerJoAnne voksede op på en mælkefarm med to brødre og en søster, der ofte går ind i byen for at sælge mælk sammen med sin familie. Da hun var 12, mistede JoAnne sin far og ældre bror i et togulykke. I løbet af sin ungdom var hun en dygtig sømstress og reddet til sin uddannelse. Efter at have flyttet til Californien var JoAnne gift med Donald Garrett i 1946 og afgang fra University of California i Los Angeles med en bachelor of arts i engelsk litteratur i 1950. JoAnne fødte 4 børn, søn Mark, i 1946, døtre Diane i 1949 og Carolyn i 1952 og David i 1964.

JoAnne boede i mange år i Claremont, Californien, hvor hun og hendes mand drev et kemisk selskab, Garrett Research and Development, og hun ledede det planlagte moderskabskontor.

JoAnne flyttede til Baker, Nevada i 1972 og giftede sig med Jo Griggs. De designet og bygget deres udsøgte hus med materialer fra jorden i skyggen af ​​Mt Wheeler.

I det sidste årti, da SNWA forfulgte sit mål om at købe vand til rør til Las Vegas, var JoAnne stiftende medlem af bestyrelsen for Great Basin Water Network og talte i utallige tilfælde om de ødelæggende virkninger, der ville følge, hvis projektet gik videre .

Jo Anne er forgænget af sine sønner; Mark Garrett og David Garrett.

Hun overleves af sin søster, Bobbi Sissons of Yucaipa, Californien; bror, Donny Brown fra Houston, Texas; døtre, Carolyn Garrett og Dianne Martin af White Pine County, Nevada; og børnebørn; Catherine Garrison, Garrett Bullock, Bodhi Garrett, Jason Garrett og Travis Garrett og børnebørn; Kaleka Garrison, Alana Garrison, Tristan Garrison, Larissa Billige Moncler Sale Bullock, Beau Bullock og Vajra Garrett.

JoAnne satte pris på den indre skønhed af sine venner og den hårde skønhed i sit miljø. Gennem årene blev hun en elsket fixtur af samfundet og en udvidelse af det landskab, hun beboede. At miste JoAnne er som en bristlecons fald.

Vi vidste, at Joanne var gået til i går, da jeg lavede en forfædresøgning på internettet. Vi ville bare udvide vores hilsner og bedste ønsker til de ædle venner, som nogen nogensinde kunne ønske sig.

Jeg mistede mit arbejde med skovtjenesten i december 1983 og modtog en handicappension fra National Parks Service i Harpers Ferry Billige Moncler Sale i West Virginia i 1988. Men tænk stadig på mine mest yndlings gange, der arbejder med dig i Baker, Nevada over ti år . Sammen med fornøjelsen at dele et vores dørmåltid med dig, Joanne og

Ted Navratal (som døde i Sand Point, Idaho).

Min bedstemor var en spektakulær kvinde. Hun var den venligste sjæl, du nogensinde vil mødes. Jeg elskede hende så meget. Hun plejede at læse historier om pinnochio og den hemmelige have. Hun plejede at vise mig hulerne og tage mig til parken. Vi levede langt fra hende på det tidspunkt. Hun levede meget tæt sammen med naturen. Ligesom hun var meningen at være adskilt fra den. Hun lyttede kun til jazz og var aldrig interesseret i tv. Hun elskede alle de hjorte, der kom og kolibrier. Hun elskede kolibrier. Alle elskede hende. Hun brydde sig aldrig om penge. Hun var den uselviskeste person, jeg nogensinde havde mødt. Hun har kun haft glæde af at se andre glade. Hun boede alene i hendes hus med en sort ydre kat. Jeg kan huske hans navn. Hun elskede den kat. Det tog sig af mus og bugs. Da katten døde, var hun helt alene. Det der tårer mig indeni. Lige siden jeg lærte hende hvordan man bruger en computer, ville hun maile mig naturfotos. Jeg savner hende, og jeg ville give noget at se hende igen. Jeg vil bare videre sprede det gode ord om hende. Hun var en fantastisk kvinde, og jeg var sikker på, at hvis du mødte hende, ville du elske hende. Selvom du kunne lide andre. Hun ville også elske dig.