Journalist Magazine eller Reporter

Journalist Magazine eller Reporter

Jeg kan ikke tale for magasinbranchen, men som tidligere journalist kan jeg fortælle Moncler Outlet dig, hvordan aviser indsamler information. Det første, en ny reporter gør på et slag, er at introducere sig til alle de principielle mennesker på den takt. reporter, der dækker en føderal retsbygning, ville introducere sig til dommedommeren i distriktet og til den amerikanske advokat for distriktet, også til advokat for domstole og leder af US Marshal Service i retshuset. Kort fortalt, hvem movers og beslutningstagere er og gør dig selv bekendt med dem.

Hvis jeg dækkede modeverdenen for et modemagasin, ville jeg først lære, hvem de nysmagere var. Det kan være et bestemt modehus, en designer eller købere til de vigtige butikker. Lær hvem de er og gør dig selv kendt. Lad dem også vide, at du er interesseret i nye udviklinger på deres områder og er villige til at lære så meget som du muligvis kan. Du kan også finde ud af, at mange af folkene i modebranchen beskæftiger PR-firmaer for at få ordet ud, så introducér dig selv til de store PR-folk. Min praksis var altid at bede om hjælp, uanset hvad situationen var. Nogle gange kan folk se dig som en trussel mod deres job, så de kan nægte at hjælpe dig, men det gør ikke ondt at spørge. Hold et åbent sind og vær kreativ i din søgning efter information og kontakter.

Generelt er du journalist, hvis du skriver til en avis, et magasin eller en anden slags journal, der rapporterer nyhederne regelmæssigt.

Det betyder, at hvis jeg begynder at indberette ugunstige fakta om, hvordan regeringen gør forretninger, ville de have magt til at tilbagekalde min registrering og tavse min journalistiske stemme. Vi kæmper hårdt for, at regeringerne forsøger at registrere os og regulere os. Vi er kun styret af sårbarhedslove. Generelt i dette land er du journalist, hvis du rapporterer og skriver nyhederne til en regelmæssigt offentliggjort avis eller et magasin.

Forskellige nyhedsorganisationer udsteder identifikationskort til deres egne medarbejdere, og det skal være nok. Hvis din ugedag siger, at du er en legitim medarbejder hos dem, der beskæftiger sig med at skrive og rapportere nyhederne, bør det være nok.

En journalist er en person, der rapporterer og skriver nyhederne. Han er normalt en avisens medarbejder, eller arbejder under en kontraktlig aftale med en avis. Udtrykket er bredt, det kan omfatte peple, der rapporterer til magasiner eller til radio- og tv-stationer. For at få en præcis definition gå til en ordbog.

Pressens frihed og journalisters frihed til at rapportere nyheden er ikke en universel frihed. I mange lande, når en diktator eller en tyrann overtager det første, han gør, får han kontrol over aviserne. Der er bare nogle af de mennesker derude, der tænker kan komme væk med nogle af de ting, de gør. De fleste af dem tror, ​​at hvis de kan få kontrol over de nye billeder, kan de få dem til at Billige Moncler Sale printe, hvad de fortæller dem også med døden for dem af en elsket. Så det meste af tiden vil en masse journalister forblive fri for nogle emner, hvor andre tror på ytringsfrihed.