En åndelig dimension

En åndelig dimension

Med tobaksindustriens magt mod os, ved hjælp af deres meget kloge reklame og markedsføring, Billige Moncler Outlet har vi brug for al den dygtighed og viden, vi kan få til at slå dem og lykkes med hvilken som helst måde at stoppe med at ryge, vi har valgt.

Når vi tilføjer kernen til narkotika i narkotika selv, har vi nogle meget alvorlige fjender at overvinde. Med magt af stoffet mener jeg sine vanedannende egenskaber; sådan afhængighed kan være både fysisk og mental og kan påvirke mennesker på så mange forskellige måder.

Ikke underligt, at tobaksproducenterne og distributørerne har været så rentable i så lang tid, så vil kæmpe hårdt for at holde så mange af os i deres trille som muligt. Alt dette betyder, at selv når du har besluttet endeligt at du vil stoppe med at ryge cigaretter, er du meget usandsynlig for at få en let tur.

Det er netop derfor, vi skal kunne kalde på alle mulige våben i vores arsenal, for at hjælpe med at vinde denne kamp så hurtigt og nemt som muligt. Fordi jeg ville rangere dette problem sammen med andre store vanskeligheder, vi måske står over for i livet, tror jeg seriøst, at det ville være en fejl at ignorere det åndelige aspekt af hvad der foregår, hvad angår rygning og alt andet i vores liv.

Jeg tror, ​​at denne næste ide er blandt de mest kraftfulde og effektive, jeg nogensinde har hørt, så jeg vil gøre mit bedste for at forklare det præcist. Ligesom mange mennesker er jeg en ivrig elev af principper for personlig vækst og har studeret med en række af dem, jeg betragter som ledere på området. En historie var relateret til en elev, der spurgte en indisk spritguru spørgsmålet ‘master, hvad skal jeg gøre for at hjælpe mig med at stoppe med at ryge?’

Svaret var meget uventet såvel som meget kort og simpelt; mesteren sagde ‘røg bevidst’.

Wow! Hvad i alverden kunne det betyde? Han bad mesteren om at stoppe med at ryge og blev rådgivet til at ‘ryge’. Men nøglen er selvfølgelig det andet ord ‘bevidst’.

Herved betød mesteren, at den studerende var helt bevidst og ‘i øjeblikket’, når man indåndede giftige gasser i åndedrætssystemet. Det er baseret på den accepterede visdom, at når vi bliver helt bevidste om, hvad vi gør og hvorfor, så vil det være mindre nemt at gøre noget som helst, der er skadeligt. Faktisk en gang taget til sin logiske konklusion, bliver Billige Moncler DunJakke det helt umuligt at bevidst gøre ting, som ikke bevæger vores liv i den retning, som vi virkelig ønsker at gå.

Selvom ideen selv er enkel, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med det, selv når det forstås fuldt ud. Når det er sagt, når vores sind især det underbevidste sind er på sagen, så vil det gøre gennemførelsesmåder til at stoppe med at ryge, som ethvert andet mål, lettere at opnå.

Alle rådgivere og trænere vil understrege, at det, hvad vi forsøger at opnå, uanset om det gør noget eller stopper med at gøre noget som at stoppe med at ryge, er den eneste ting, vi skal bruge, vedholdenhed. Det virker måske ikke på én gang, men fortsæt med at prøve og det vil.