En tale af nybegyndere ved den californiske demokratiske konvention del 1

En tale af nybegyndere ved den californiske demokratiske konvention del 1

Min mand Jim og jeg vendte tilbage sidste søndag aften fra vores første Demokratiske Parti-statskonvention i Sacramento, vores psyke, der stadig pulserer med spændingen af ​​det, er næppe afladt fra den vilde rutsjebane tur af et anfægtet valg til fest stol, så kontroversielt, at resultaterne er under revision for at validere en 60 plus stemmeforskel mellem to kandidater.

Vi er langsigtede værter af telefonbanker i vores hjem for mange demokrater og især for Bernie Sanders, men vi er nye til festpolitik. Efter dramaet om primærvalget og ødelæggelsen af ​​novembervalget, troede vi Dems må gøre det bedre.

At indse det var ikke længere nok til bare at diskutere, vi besluttede at deltage. Jeg blev inspireret af Vermont senatorens korstog til nominering såvel som af min far, en unionmand, en socialdemokrat og advokat for enkeltbetalers sundhedspleje, der døde kort efter valget i alderen 99 1/2.

Trumps vinder syntes at banke den sidste vind ud af hans sejl. Jeg fortalte ham ikke at bekymre sig, lovede ham, at vi ville kæmpe hårdt for vores demokrati, og vi ville overleve dette.

Jim og jeg løb på en skifer af erfarne aktivister fra Marin og Sonoma amter, og blev stemt ind som Assembly District 10 delegerede på en stormrig og regnfuld søndag i januar. Vi var tydeligvis en del af en bølge af nye Californien-progressiver: DemEnter-svaret til DemExit.

Vi deltog sammen med veteraner fra Demokratisk Parti politik i West County som Lynn Hamilton, tidligere borgmester i Sebastopol; Don Frank, longtime kasserer i Sonoma County Democratic Party og social retfærdighed aktivist Alice Chan.

Den primære opgave for delegerede er at deltage i statslige konventioner og caucuses, stemme om partiledelse, resolutioner og platformen. Det lyder måske tørt, men det var spændende. Vi havde vores første erfaring lobbying vores statslige senator s og montørens kontorer i den smukke Capitol bygning som en del af en organiseret dag for lobbyvirksomhed for Single Payer Health Care Senat Bill 562 med allierede fra California Nurses Association, Progressive Democrats of America og andre grupper. Vores reps ‘kontorer er åbne og venlige!

2. I et held og lykke blev jeg inviteret til at være en del af en lille kreds af Bernie-folk, der mødtes med den nye nationale formand, Tom Perez. Han var en respektfuld og medfølende lytter, trods nogle uhyggelige øjeblikke. Han blev bedt om mere gennemsigtighed, støtte til universel sundhedspleje og kandidater, der taler til amerikanernes hjerter og tanker.

3. Vi befandt os ikke blot i at mødes statssekretær Mike McGuire og Lt. Gov. Gavin Newsom, men også have samtaler om universel sundhedspleje og et frackingforbud. At møde Billige Moncler Sale dine valgte reps bringer virkelig politisk fortælling til livet. Disse mænd er ikke længere todimensionale figurer for os, men mennesker og omsorgsfuldt.

4. Utalige inspirerende taler anspændte etik og forårsager blot at vi dybt tror på. I hvert område men stolen race, tusindvis jublede. Sen. Kamala Harris (meget diskuteret som præsidentkandidat en dag) om modstanden, borgerrettigheder, indvandrerrettigheder og mere, der smeltede skeptikere. Vi lærte om Josh Newman, den første demokratiske stats senator fra Orange County i år. (Hvis tilbagekaldelsesindsatsen imod ham lykkes, skal han gå i gang med komedie, men vi håber det vandt ‘t!’)

Næste uge: Effekten på Demokratiske Partiets fremtid for neglebit race for stol og gennemgang af beslutninger, der betyder noget.

Carey Caccavo Wheaton er en forsamlingsdistrikt 10 delegeret fra Sebastopol.

Nå jeg var der også som en delegat, og selvom det hele ikke var kærlighed til sammenhold, var min erfaring meget tættere på artiklen end den anden kommenterer her. KALIFORNIEN Demokratiske Parti er ikke det nationale demokratiske parti, og mens det ‘Det er ikke perfekt, der er mange mennesker med’ moral og etik ‘, der vælger at komme ind der og kæmpe for de’ bedre engle ‘af sin natur, og der er virkelige tegn det gør en forskel. Den ‘gamle vagt’ lykkedes (barely) at holde fast på formandskabet, men ‘os progressive’ gjorde reelle gevinster i Caucuses og ‘business as usual’ folk ved, at de ignorerer os for deres fare. Lidt mere tid og et par flere mennesker går ind i partiet i stedet for at forlade det, og jeg tror, ​​vi kan lave nogle rigtige positive ændringer. Uncivilized begynder kun at beskrive konventionen. Partiet er dødt.

ArticlesSebastopol City Council nægter når som helst FitnessMarijuana opdatering: Growers opholder sig i det sorte markedTid på trods af retssagen, ser SWMC fremtidenCommentar: Cell tårn moratorium neededAs Sonoma County Pride flytter tilbage til Santa Rosa, en ny russisk River Pride begivenhed fremstårAnthem Blue Cross beskylder hospital Billige Moncler Sale lab test fakturering ‘ordningen’ Den grimeste bygning i Sebastopol er ikke mereSpalt publikum, men varme emner på sheriffens race forumSnapshot of violence viser county ikke immune from troubleCannabis Country: Grow your own?