En tredjedel af Londons lejere synker i gæld

En tredjedel af Londons lejere synker i gæld

I løbet af de sidste fem år har leje af London steget med 20 procent, mens gennemsnitslønnen er steget med kun to procent. Dette tvinger mange london lejere til at låne penge fra venner, Billige Moncler Outlet familie, banker, kreditkort eller payday lån firmaer til dækning af boligomkostninger.

Næsten 55 procent af 739 husstande, der blev undersøgt af YouGov for boligernes velgørenhed, sagde Shelter, at de kæmpede for at betale deres husleje fra tid til anden eller hele tiden.

Campbell Robb, administrerende direktør for Shelter, sagde: ‘Med lejemål, der stiger ubarmhjertigt, er alt for mange londonere nødt til at kæmpe hårdt for at holde deres hoveder over vand. Tusindvis af mennesker bliver skubbet ud af byen eller springer i gæld bare for at kunne holde et tag over hovedet. ‘

Londons private lejere er mere end dobbelt så sandsynligt, at de skal flytte hjem end private lejere i resten af ​​landet. Sidste år var en ud af fem familier tvunget til at flytte, hvilket skabte en nomadisk kultur for mange i hovedstaden.

Kort viser unaffordability af leje i London

Boligkærlighed Shelter har udgivet et London Underground Tube-kort, der viser, hvor uoverkommelig det meste af London er for de gennemsnitlige private lejere.

Rapporten, der nedbryder overkommelige priser med den procentvise overkommelighed i forhold til den gennemsnitlige indkomst for en topersons husstand, viser, at kun 15 af Londons 270 undergrundsstationer har overkommelige private lejeboliger.

I zone 3 på Shelter overkommelige kort er ‘den gennemsnitlige omkostning for en to-sengs privat udlejningsejendom mellem 35 procent og 50 procent af den kombinerede hjemmeafgift på en to-lønhus.’

I sidste måned offentliggjorde den konservative premierminister David Cameron regeringens planer om at nedrive Englands værste rådsboliger, hvoraf mange er beliggende i og omkring London. To af de værste ramte London-byområder under planerne vil være Hackney Council, som forventer at miste mere end 915 sociale boliger og Southwark, der er beregnet til at miste 2.051 sociale lejede boliger. Ødelæggelsen af ​​rådhus sammen med planlægningspolitikker, der favoriserer private udviklere, har efterladt færre og færre virkelig overkommelige enheder.

Voksende tegn på slum betingelser i det østlige London

I den seneste hændelse, der bekræfter slumvilkårene i dele af det østlige London, forværres, har Labour Party Run Newham Borough Council for nylig udstedt en prøvelse til en Manor Park udlejer, der blev fundet ulovligt at leje en uhygiejnisk og usikker lejlighed til en familie på fire til 700 pr. Måned .

Ejendommen var beskidt hele vejen igennem og har ikke varmt vand i køkkenvasken, udsatte elektriske ledninger med risiko for brand, intet loft og ingen støttebjælker omkring det manglende skorstensbryst i soveværelserne, der truer sammenbruddet.

Tidligere fængslede indsatte med telt efter frigivelse

En ny rapport afslører, at kvindelige fanger uden fast adresse ved deres frigivelse fra Londons HMP Bronzefield fængsel fik telt til at leve i, fordi embedsmænd ikke kunne sikre permanent indkvartering.

Som et direkte resultat af manglen på sociale boliger i 2014 var andelen af ​​indsatte, Billige Moncler Sale der manglede boliger ved frigivelse 4,5 pct. I 2014 og 16,3 pct. I 2015, næsten firedobling.

En talsmand for kvinder i fængslet forklarede: ‘Det faktum, at Bronzefield anvender telt til kvinder, der forlader fængslet med ingen steder at leve, fremhæver ikke et problem, der er tydeligt inden for det ene fængsel. I stedet er det en afspejling af, hvor kronisk boligkrisen er blevet .’

London jernbane buer, der skal konverteres til private boliger

Den store mangel på nye boliger kompletterer i London er at køre ejendomspriserne høje høje, sende udviklere og ejendomsinvestorer scrambling for at finde kommercielle rum til at omdanne til boliger.

I nærheden af ​​Elephant Castle-området i det centrale London har ejendomsudviklere fået tilladelse til at konvertere to jernbaner til boliger. De jernbanevinkler, der i øjeblikket anvendes som oplagring, er uegnede til boliger, da lyden fra passerende tog overhead er mere end dobbelt den nuværende standard for støjniveauer. Tolv tog pr. Time i 19 timer om dagen passerer overhead. Derudover vil naturligt lys være meget fattigt på grund af manglende evne til at passe vinduer rundt om alle sider af ‘ejendommen’.

Regeringen har gjort det meget nemmere at konvertere erhvervsejendomme til boligbrug. Men ifølge de fleste skøn er niveauet af husbygning langt bag det, der er nødvendigt for at imødekomme efterspørgslen. Konvertering af kommercielle ejendomme til boliger vil ikke holde trit med det store antal ejendomme, der er nødvendige for at løse krisen.

London offentlige toiletter til salg og leje

En ejendomsmægler i London sælger et tidligere offentligt toiletanlæg til 1 million i London Spitalfields kvarter, der markedsfører faciliteten som perfekt til en ny natklub eller anden trendy virksomhed.

Spitalfields, engang en arbejderklassedistrikt, praleer nu med nogle af de højeste boligpriser i England, da sociale udlejere sælger værdifulde egenskaber til private udviklere.

I 2015 lærte Brick Lane-beboere, at den sociale udlejer EastendHomes planlægger at sælge en tidligere råds ejendom, hvilket efterlader mere end 600 beboere, der frygter udsættelse, fordi de nye boliger sandsynligvis vil være for dyre at købe eller leje. Ejeren har allerede revet ned nogle af godsets tårnblokke ved Denning Point, og de nye bygningsenheder sælger for 600.000 til en 1 værelses lejlighed.

I Highgate, nordlige London, lejer en lokalbygger et offentligt toilet for 3.000 om måneden og siger, at det ville være perfekt for buschauffører, der behøver en loo til at lindre sig selv i deres pause.

Med henvisning til Rådets planer om at lukke det eneste offentlige toilet i området fortalte bygherren Camden New Journal: ‘Jeg håber, at de ikke lukker offentlige toiletter i Pond Square fordi de er nødvendige, men det ville være gode nyheder for mig i forretningsforståelse. ‘