En ud af fem forbrydelser anmeldt til Thames Valley Police registreres aldrig

En ud af fem forbrydelser anmeldt til Thames Valley Police registreres aldrig

‘Selv om styrken har implementeret anbefalingerne fra vores tidligere inspektionskontrol i 2014, fandt vi, at næsten en ud af fem forbrydelser i Thames Valley ikke registreres korrekt, hvilket svarer til ca. 35.200 forbrydelser om året.

‘Jeg er overbevist om, at kraften virker meget hårdt for at sikre, at ofre for kriminalitet, især sårbare ofre, beskyttes. Det skal nu sikre sig, at det registrerer forbrydelser så hurtigt som muligt, og at der er korrekt tilsyn med afgørelser om kriminalitetsoptagelse.’

De undersøgte også 53 sårbare offerposter. Af dem fandt de, at 20 skulle have været registreret og kun ni havde været. De manglende elleve forbrydelser omfattede lovovertrædelser Billige Moncler Sale mod både børn og voksne.

Kommentering af rapporten sagde en NSPCC-talsmand: ‘Det er meget ved, at nogle børneforbrydelser ikke registreres af Thames Valley Police, hvilket kan betyde, at sårbare unge ofre bliver nægtet den vitale støtte, de har ret til.

‘Imidlertid er beskyttelsen af ​​procedurer gennemført, og den overordnede forbedring af registrering af forbrydelser er et positivt skridt, der skal bygges på.

‘Thames Valley Police må nu handle for at udføre alle de HMICs vigtige anbefalinger uden forsinkelse og sikre, at ofrene er kernen i deres målrettede arbejde for at holde os trygge.’

Rapporten bemærker også, at embedsmænd og medarbejdere ikke altid tror på ofre, som de opfatter at have psykiske problemer.

Frontlineofficerer og Moncler DunJakke tilsynsførende har en dårlig forståelse for, hvordan kriminalitetsoptagelsessystemet de er afhængige af værker.

Rapporten siger, at kraften skal forbedre sin nøjagtighed ved optagelse og give ofrene den ‘tjeneste, de fortjener’.

Kommentering af rapporten sagde hr. Campbell, styrets vicemester, følgende: ‘Denne rapport giver uvelkomne læsninger, især for en kraft, der virker så godt, når den måles med hensyn til effektivitet, effektivitet og legitimitet.

‘Vi accepterer resultaterne fra HMICFRS og vil arbejde hårdt i de kommende måneder for at sikre, at vi løser deres bekymringer. De sager, der er genstand for revision, blev registreret som’ hændelser ’snarere end forbrydelser, men der er intet forslag om, at vi ikke har svaret korrekt til opkaldene eller for at håndtere de aktuelle forhold.

‘Jeg er glad for, at HMICFRS bekræftede, at de ikke fandt nogen problemer med uetisk adfærd, og jeg kan forsikre Themsdalens samfund om, at hver eneste officer arbejder hårdt for at holde dig fri for skade og for at beskytte ofre for forbrydelser.’