En ufuldstændig liste over de mest onde Trump vs

En ufuldstændig liste over de mest onde Trump vs

Texas Sen. Ted Cruz afsluttede måneder af fjendskab mellem ham og Donald Trump på fredag ​​ved at sige at han vil stemme for GOP nomineren.

Men mellem partiets linjekammeratskab, som fredag ​​bragte og fra den indledende strækning af valget, slog de to bitter ud for nominationen. Her er nogle af de mere bemærkelsesværdige og inflammatoriske salvos, de to udvekslede, mens de var på kampagnesporet.

Ted angreb Trump hyppigst indsat mod Cruz var kælenavnet ejendomsmægul blev politikeren bruges til at beskrive hans konkurrence: Ted. Trump faldt rutinemæssigt den moniker på Cruz.

Kandidaternes ægtefæller tager varmen

I en valgsæson, der var defineret af ondskabsfuldt og ofte personlige angreb, var ikke engang de hustruenes hustruer sikre, hvilket fremgår af Trump-tweet om Cruz-hustru, Heidi Cruz. Marts spyttet kom efter en Facebook reklame målrettet mod mormoner viste et gammelt billede af Trump kone, melania, posere nøgen. Annoncen blev dog produceret af en anti Trump super PAC, som ikke havde nogen kendt forbindelse til Cruz-kampagnen.

Trump så dog ikke en forskel. skyde i hans annonce Pas på, Lyin Ted, eller jeg spilder bønnerne på din kone! Trump tweeted i marts.

Med hensyn til Heidi Trump spildte dem aldrig meget, meget mindre beskrevet hvad han henviste til.

sniveling coward irate respons var forudsigeligt, selvom hans valg af ord ikke var.

Du er en snigende fe og forlader Heidi helvede alene, fortalte Cruz journalister i Wisconsin og pegede fingeren på kameraerne for at lægge vægt på.

Trump forbinder Cruz far til Lee Harvey Oswald

Heidi var ikke det eneste Cruz-familiemedlem, der blev kaldt af Trump.

Cruz far, du ved, var sammen med Lee Harvey Oswald forud for Oswald, du ved, at blive skudt. Jeg mener det hele er latterligt, sagde Trump i et interview på og Venner Indiana-primærens dag i maj. mener hvad han gjorde med Lee Harvey Oswald, kort før Billige Moncler Sale døden? Før skydningen? Det forfærdeligt. Andre nyhedsforretninger bekræftede påstanden om, at Rafael Cruz vidste om John F. Kennedy-snigmorderen.

patologisk løgner en maj pressekonference, Cruz angreb mod Trump ramte et nyt niveau, da han kaldte Trump en løgner, amoral, narcissist på et niveau jeg ikke har set dette land og seriel filander. Den stærke retorik kom efter beskyldningerne Trump lavede om Cruz far og kort før den afgørende Indiana primære konkurrence, som Cruz tabte og afslutte hans kandidatur.

Cruz mangler påtegning hos RNC

Cruz viste de hårde følelser, som Hadn havde afvist to måneder senere ved den republikanske nationalkonvention, da han åbenlyst undergravede Trump med manglende påtegning under hans tur på lektøren. Cruz personligt fortalte Trump, at han ikke ville Moncler DunJakke tilbyde ham en påtegning under sin tale, men i stedet opmuntre vælgerne til din samvittighed at tjene boos fra et publikum, der håber på fest enhed.

Trump ønskede ikke Cruz-godkendelse, alligevel

Spurgt om snuben, sagde Trump, at han ikke ville have det, alligevel.

han giver det, jeg vil ikke acceptere det, sagde Trump på en pressekonference i slutningen af ​​konventionen.

En ny canadisk premierminister?

I januar tweeted Trump en tilbagesendelsesplan for Cruz i tilfælde af at hans præsident drømme faldt kort, hvilket tyder på, at Cruz kunne være den canadiske premierminister, en jab på spørgsmål om Cruz berettiget til at være præsident på grund af hans canadiske fødested.

Da Cruz og Ohio Gov. John Kasich et par Trump engang kaldte tilbageholdelser som de var hans sidste udfordrere i den primære kamp gjorde et forsøg på at opdele kortet for at stoppe Trump, gjorde Mogulen ordene om hans opfattelse af manøvren.

Jeg var glad, fordi det viser, hvor svag de er, det viser, hvor patetisk de er, sagde Trump.

Trump beskylder Cruz for at stjæle Iowa caucuses

Efter Cruz kom ud sejrrige under Iowa caucuses, beskyldte Trump Cruz for at begå bedrageri og stjæle sejren.

om bedrageri begået af senator Ted Cruz under Iowa Caucus, enten et nyt valg skulle finde sted eller Cruz resultater ophævet, Trump tweeted i februar.

Cruz vandt Iowa, han stjal det. Derfor var alle afstemningerne så forkerte, og hvorfor han fik langt flere stemmer end forventet. Bad! Trump også tweeted. Anklagelserne kom efter, at Cruz udsendte bedrageriske mailere, der delte vælgerkaucus-tilstedeværelsesoptegnelser med deres naboer og advarede dem om vold.