En velkendt følelse

En velkendt følelse

At se Churchill High senior Maggie MacKeever spille tennis er som at bladre gennem siderne i en lærebog.

Bulldogs No. 1 singlespiller, der vandt sin fjerde Montgomery Billige Moncler Outlet County turneringstitel om efteråret, glider rundt om retten med tilsyneladende lethed og rammer dybe, stærke groundstrokes for at holde hendes modstandere konstant på defensiven. Hun yanks dem omkring baseline, frem og tilbage, tilsyneladende ude af stand til at lave en fejl.

Under state tennisturneringen ved University of Maryland fredag ​​og lørdag, var MacKeever perfektion igen på skærmen. Med lørdag 6 4, 7 5 vinde over ven og fjende, Quince Orchard nr. 1 Alice Chen, MacKeever hævdede sin tredje på hinanden følgende stats titel, og blev kun den tredje piger single-player for at opnå feat siden turneringen startede i 1975 og den første til gør det siden Annapolis Meghan Comwell (1994 96).

MacKeever titel var også en del af Montgomery County nær feje. Region II, amtregionen, var repræsenteret i alle fem finaler, piger og drenge singler, piger og drenge fordobler og blandede doubler og kom væk med fire af de fem titler.

er absolut rart at lukke min high school karriere med en sejr her, sagde MacKeever, der gik 19 0 i 2005 06. glæder mig til dette siden slutningen af ​​regionalturneringen sidste efterår. og Chen kender hinanden godt og har spillet syv gange de sidste to år. Da alle deres kampe er tilbøjelige til at være, var lørdagens final en godbid for de spændende tilskuere, der samlet sig for at se. Chen, med mere ildkraft ud af jorden, var i stand til at diktere spil. Men MacKeever, hurtig rundt om retten, var den stødigere af de to. Hendes stil af spil konsistente, dybe groundstrokes er en, der kan frustrere sine modstandere. Til sidst brød den Chen ned.

spillede yderst godt i dag, sagde mackeeever. kørte mig fra side til side. Jeg prøvede bare at holde bolden i spil, ud rally hende. Det var mere som jeg måtte vente på hende at lave en fejl. Jeg slog ingen vindere. Det hårde tab i finalen var Chen (16 4) glad for at lukke sin karriere ud med sit tredje på hinanden følgende stats turnering udseende og anden lige tur til finalen.

tror vi var begge rigtig klar til at spille, sagde Chen. var vores sidste møde i gymnasiet. Jeg er glad for at jeg sluttede min high school karriere med en god kamp. Ja, jeg ville virkelig prøve at vinde, men andenpladsen er også god. den største overraskelse i weekenden, Wilde Lake David Nguyen udstødte Churchill junior Jared Pinsky, den to-tiden forsvarer statslige singel champion, i semifinalerne. Rockville nr. 1 singlespiller Chris Goodwin, en sophomore, mødte Nguyen i finalen og tabt.

Goodwin (14 3), udmattet fra hans tre sæt vinde over fjerde seeded Daniel Barnas fra La Plata i semifinalerne, satte en solid indsats mod Nguyen (20 0). Men hans berøring, finess og agility var nok til at besejre nummer 3-frøet, der sprængte med tillid efter hans sejr over Pinsky. Tennis Association spil kombineret.

var hård, sagde Pinsky, som har lider af smerter i ryggen. kæmpede hårdt. Jeg forsøgte at kæmpe hårdt, men han kom bare til sidst. . Ja, det vil motivere mig til at gøre det bedre næste år. Hvert tab du lærer af. Det giver dig noget at arbejde på, at arbejde for. Johnson Nos. 1 og 2 singlespillere, sophomore Lauren Wolman og freshman Tiffany Lin, clinched pigerne dobler titel lørdag. Whitman unseeded juniors Kirby Mayo og Jessica Kahlenberg slog sig sammen for en sejr i den blandede dobbeltkonkurrence, og Churchill nr. 2 og 3 singlespillere, junior Andrew Marcus og freshman Felix Sun, besejrede Wootton senior Grant Houghton og søster Jason Luo i drengene fordobles endelig.

Kommunikation, sagde Marcus, var nøglen i Bulldogs 6 2, 4 6, 6 1 sejr lørdag. I modsætning til Houghton, hvis 6 fods 5-ramme havde været en dominerende kraft på nettet alle turneringer, og Luo, en talentfuld og naturlig doublespiller, blev Marcus og Sun tvunget til at justere deres singles stil spil på retten.

føler sig god til at være statsmesteren, sagde Marcus, der sammen med Churchill tidligere nr. 3 singlespiller, Matt Cheng, gik til tredjepladsen i sidste års turnering. bare savnet det sidste år. Men i år føler vi os vellykkede. og Lin, seeded anden, også fundet sig i en kamp lørdag. De to stod over for nr. 1 frøene, Erica Hocking og Melissa Loeper, af La Plata. Wildcats hadn spillet en enkelt kamp sammen siden regional turneringen sidste efterår, men de var to af Montgomery Countys bedste singles spillere (Wolman gik 9 2 og Lin gik 13 0 i efteråret), og det viste sidste weekend i deres 6 2, 2 6, 6 1 vinde.

tror vi begge er singlespillere, vi forstod, hvad den anden tænkte, sagde Wolman. kunne side med hinanden. . Vi begyndte at spille med mere konsistens, og vi begyndte at angribe de korte bolde. og Kahlenberg, der udholdte Billige Moncler Sale en lang tre sæt semifinal kamp tidligere på dagen, var i stand til at kvæle Emily Adams og Kevin Xie of Centennial hurtigt undervejs til en rutine 6 4, 6 3 sejr. Adams og Xie havde slået ud Towson top seeded duo i åbningsrunden.