Enbridge undgår kamp under udvidelse af rørledningen

Enbridge undgår kamp under udvidelse af rørledningen

HomenewsHeadlinesSen. Ron Johnson: Lavere drikkealder til 182017 var nært rekordår for Billige Moncler Outlet CWD fra hjorte landbrug, jagtoperationerGreat Lakes byer konkurrerer om at reducere udnyttelsen af ​​vandforsyningSebra muslinger dobbelt vandklarhed i Big Winnie: DNR samtaler møde for at tale om fremtidens walleye fiskeriDuluth i at køre for skib commissioningsportsHeadlinesSports Echoes March 13Prep Playoffs 12. martsTæller mødes for at mølle skovkvoter uden skov NyNews Johns Lake producerer endnu et trofeksmuskieBulldogs fejler sig til St. PaulopinionHeadlinesHope for fremtidige behovsinvesteringerSmå foranstaltninger, store besparelserEn fejlagtig budgetforslagSæt solskinnet ind! Nye tegn ingen forbedring

Enbridge Inc. øger Moncler Outlet sit pipeline system kraftigt gennem Superior til Gulf Coast, men det undgår kontrolniveauet, som føderale regulatorer, miljøforkæmpere og grundejere giver det rivaliserende Keystone XL olierørledningsprojekt. At transportere større mængder olie til Gulf Coast og andre markeder end TransCanada Corp. ville med sit Keystone XL-projekt. I stedet for at bygge en enkelt ny rørledning erstatter Enbridge mindre eksisterende rørledning med større rør, tilføjer pumpekapacitet og installerer nye forsyningsledninger sammen med eksisterende. installer højere kapacitetspumper på stationer langs linjen og to ekstra tanke på sin overlegne terminal.

TransCanadas Keystone XL-plan, og dens yderligere 830.000 tønder om dagen, hænger sammen med den såkaldte præsidenttilladelsesproces, hvor statsafdelingen gennemfører miljømæssige og andre vurderinger af infrastrukturprojekter, der krydser amerikanske grænser.

‘Vi kan øge kapaciteten, der overskrider grænsen, hvor som helst fra 800.000 tønder om dagen til 1 million tønder om dagen, uden at der er behov for en ny præsidenttilladelse.’ Steve Wuori, formand for selskabets flydende rørledning, sagde i en 7. marts investor konferenceopkald.

‘Og jeg tror, ​​at det er meget vigtigt i det politisk ladede miljø, hvor vi befandt os,’ sagde han.

Opgaven med at bestemme sikkerheden eller visdom for Enbridge-rørledningsruterne falder på et lappearbejde af lokale, amt og statslige jurisdiktioner gennem Midtvesten og Øst, hvoraf de fleste mangler intensiv pipeline-ekspertise. raffinaderier uden dette rod? Hvordan undgår vi de politiske problemer? ” Sagde Brigham A. McCown, tidligere leder af den øverste føderale pipeline regulator og advokat i international lov om energitransport.

‘Og svaret er, find en eksisterende rørledning, der krydser grænsen og tilføjer kapaciteten til den pågældende rørledning. Det er ikke anderledes end at tage en to-vejs vej og dreje den til en 4-vejs motorvej.’

Enbridge, der tjente næsten 1 milliard dollar sidste år, har ikke tiltrukket den nationale opmærksomhed fra Keystone XL-projektet i høj grad på grund af den opskalede og tidlige karakter af sine opgraderinger. Kun få miljøgrupper har rejst alarmer hidtil.

Men nogle af projekterne ville være betydelige.

Virksomheden har til formål at bygge en større linje ud for rørledningen fra Flanagan, Ill., Til Cushing, Okla .; tilføj en linje sammen med en nyopkøbt rørledning, der går fra Cushing til Texas Gulf Coast, et projekt, som det splitter med et andet rørselskab, og øger kapaciteten på en linje fra nordvest Indiana gennem Michigan.

Mindre projekter, herunder overordnede opgraderinger, er også en del af planen.

De fleste af ændringerne forventes at være færdige i 2014. Når de er gennemført, vil de skubbe yderligere 310.000 tønder om dagen gennem Michigan mod Ontario og tage 850.000 tønder om dagen til Gulf Coast.