Endelig ACA-antenne leveret

Endelig ACA-antenne leveret

Den 12th7 m antenne udviklet af Japan blev leveret til det høje sted i Chajnantor den 29. Billige Moncler Jakke Dame april 2013. Nu er alle 16 antenner af Atacama Compact Array (ACA) installeret på Array Operations Site i en højde på 5.000 m, venter på at afsløre hemmeligheder af universet.

ALMA, Atacama Large Millimeter / submillimeter Array, er et internationalt partnerskab af Østasien, Europa og Nordamerika i samarbejde med Republikken Chile for at opbygge et kæmpe radioteleskop ved at forbinde 66 højpræcisionsantenner. I dette globale venture er Japan ansvarlig for udviklingen af ​​16 antenner (fire 12 m antenner og tolv 7 m antenner), ultrakølede radiomodtagere til tre frekvensbånd, der er Moncler Outlet installeret i alle 66 antenner og en højhastigheds computer, kaldet Korrelator til at kombinere signalerne indsamlet af 16 japanske antenner. Atacama Compact Array, en stor leverbar fra Japan til ALMA-projektet, består af de 16 antenner og modtagere der er installeret deri og ACA-korrelatoren. ACA’en kan forbedre billederne af himmellegemer, der har stor vinkelstørrelse, såsom molekylære skyer og nærliggende galakser, hvilket forbedrer ALMAs billedfidelitet.

Satoru Iguchi, Østasien ALMA Projektleder og professor ved Det Nationale Astronomiske Observatorium i Japan (NAOJ), mindede om ALMA-konstruktionens historie, og sagde, at en vidunderlig milepæl for afslutningen af ​​ACA-antennerne blev opnået takket være den utallige indsats fra NAOJ ALMA antenne team ledet af Norikazu Mizuno, Østasien ALMA System Engineering og System Integration Manager, samt alle de relaterede medarbejdere i Joint ALMA Observatory (JAO). Nu begynder ACA at vise sin fulde kapacitet. Ved at tilføje ACA kan ALMA producere højfidelitetsradio billeder for at forstå fødslen og udviklingen af ​​planetariske systemer og galakser, og forhåbentlig livets oprindelse. Dette er første gang, at et teleskop er opkaldt efter en japansk astronom.

Koh ichiro Morita, professor ved NAOJ Chile Observatory, var involveret i opførelsen af ​​Nobeyama Millimeter Array i 1980’erne, og i 2000’erne sluttede han sig til ALMA-projektet. Han har ydet et stort bidrag til at designe konfigurationen af ​​de 16 antenner, der komponerer ACA, samt til høj opløsning og højkvalitetsbilleddannelse ved millimeter / submillimeterbølgelængder for yderligere at forbedre ALMA-ydeevnen. I 2010 blev han medlem af JAO i Chile og fungerede som leder af et internationalt team af forskere, der udførte ALMA-systemverifikation og evaluering.

Morita spillede en central rolle i opbygningen af ​​konceptet ACA og gjorde det til en realitet som det største bidrag fra Japan til ALMA. Alle vores partnere er glade for at sætte sit navn på rækken, Masahiko Hayashi, generaldirektør for NAOJ. det er svært at overvinde tristheden i hans tab, hjælper denne nye ære for professor Morita os. Professor Morita selv skabte den bedste konfiguration for arrayet, hvilket involverede at bestemme det rigtige antal og diametre af antenner gennem mange computersimulationsundersøgelser. Systembekræftelsesobservationerne viste tydeligt, at professor Moritas design af arrayet opfyldte målet, og Morita Array bruges til videnskabelige observationer nu. De unikke funktioner i teleskopet, der bærer Professor Moritas navn, tilføjer nye sider til astronomi bøger, som det var hans hensigt.