Endelig push to state titel begynder for AISA-programmer

Endelig push to state titel begynder for AISA-programmer

Fem hold fra tre områdesskoler er på vej til potentiel historie.

AISA-klassen Billige Moncler Outlet AAA Elite Otte State Basketball Tournament begynder torsdag i Montgomery på Multiplex med Lee Scott og Glenwood, der begge sender deres drenge og piger hold, mens Springwood er repræsenteret af sit drengehold.

Mens hvert hold forbereder sig til de sidste spil i sæsonen, søger Lee Scott’s boys team at leve op til sin nr. 1 såning efter at have vundet Region 1 turneringen på lørdag.

‘Vi kommer til at tage det et spil ad gangen,’ sagde Lee Scott drenge hovedtrænder William Johnson. ‘Prøv at vinde hvert kvartal. Vi har fået et ret hårdt træk, selv om vi er et nr. 1 frø; Vi har fået nogle rigtig gode hold i vores beslag. Vi skal tage det et spil ad gangen, en besiddelse ad gangen og forsøge at komme ud med et vind hvert kamp. ‘

Krigerne vil tilstræbe at holde sin sæson i live ved at stole på det stærke spil, de har modtaget fra kritiske områder og spillere.

En del af den største del af Warriors ‘momentum er blevet takket være holdet af hele holdet på defensive slutningen, mens senior Jacob Carson har bidraget til at føre den indsats. Region 1 Turnerings MVP for drengene, Carson hjalp oprindeligt holdet kvalificere for staten med 13 point mod Bessemer for en 53 21 sejr i første runde.

‘Han har spillet rigtig godt hele året rundt. De få spil, som han var lidt ned på hans tal var spil, han fik i ondskabsfulde problemer, og hans minutter var begrænsede, ’sagde Johnson om Carson.’ En af nøglerne til ham i helgen var, at han var ude af ondt. Han var mest på natten på retten, og når han er Billige Moncler DunJakke på retten, scorede han og spillede forsvar som han har spillet, det er stort for os. Det åbner mange ting. ‘

Gennem turneringen var de fleste Warriors tilladt 44 point. Mens det samme resultat ikke forventes, da statens bedste hold samles i Montgomery til Elite Eight, har det været et opmuntrende tegn på holdets samlede forsvar.

En stor del af denne indsats er kommet fra Sam Aldridge, Reese George, Haynes Waid, Buck Dean og Carson.

‘Det er konsistens. De er en meget grundlæggende gruppe, sagde Johnson om starterne. ‘Når vi skyder bolden, kan jeg godt lide vores selvtillid. Vi har gjort et godt godt stykke arbejde i den nedstræk. Denne gruppe spiller hårdt og lægger det på linjen. Den eneste ting jeg har været mest imponeret over i de sidste to uger er, at vi begynder at tage mange afgifter. ‘

Startlinjen formåede at tegne flere afgifter gennem regionsturneringen med syv mod Tuscaloosa Academy i semifinalen og en håndfuld mere mod Springwood i mesterskabet.

‘Jeg troede, vi spillede med stor tillid,’ sagde Johnson. ‘Det er det du vil se fra jer på denne tid på året. Krigerne er imidlertid ikke bekymrede for det, da mindst otte spillere formåede at finde deres vej til kanten for point under hvert spil i regionsturneringen.

‘Vi spiller omkring 10 børn. Vores bænkfyre har været enorme for os ned i strækningen,’ sagde Johnson. ‘Vi’ vil deltage fire fyr i den fire minutters mark i første kvartal og fire gutter i på fire minutters mark i andet kvartal. Vi behøver ikke at klare fejlproblemer eller noget.

‘Det er i stand til at hvile nogle af vores forretter og give dem minutter og tillid. Vi taber ikke ledelsen og ting sådan. Vores bænkefyre er solide, jeg kan ikke sige nok gode ting om dem og hvordan de kommer ind i spillet, spiller og banker ned skud. ‘

‘Du skal vide, at du vil få alles bedste skud,’ sagde Johnson. ‘På dette tidspunkt er der ingen morgen i basketballverdenen her. Vinst eller gå hjem.’