Engelsk Restaurant i Spinningfields

Engelsk Restaurant i Spinningfields

køkkenet vælg køkkenet vælg køkkenet Vi har tendens til at favorisere små, uafhængige restauranter her på Billige Moncler Outlet Manchester Restaurant Guide, men vi ved, at nogle gange når du er sulten / leder efter et sted at tage kunder / ny til byen, kan du finde en gren af ​​din favoritkædesrestaurant beroligende. Og hvis kædetrestauranter er dine ting, vandt du ikke nogen steder tættere på himlen i Manchester end Spinningfields. Aldrig har sætningskædereaktionen været så god fra Carluccios til Gourmet Burger Kitchen, dette bydel er et glitrende, glasfaceret eksempel på high street homogenity.

Giraf passer lige ind i sit nye Spinningfields hjem. Med restauranter på tværs af landet, herunder søstersteder på Manchester Airport og Trafford Center, regner Giraffe sig selv som et sted, der tilbyder ‘god mad og musik’ hvor ‘et smil går langt’.

Vi gik ned på en elendig og blustery torsdag aften at gribe en tidlig middag. Selv om 6 pm var dine gæster allerede begyndt at filtrere ind, uden tvivl at drage fordel af Bar Buddies-tilbudet (2 for 1 på cocktails, vin og øl) eller Giraff Time Menu (en starter og hoved fra en menu til 6,95 mellem 17:00 og 19:00 ) mens de genopliver sig efter en hård dag på kontoret. Giraf taler ikke nøjagtigt personlighed og verdensmusikken var lav nok til næppe at være i beviser, men tjeneren var venlig og vores bord i et hjørne ved siden af ​​den allestedsnærværende glasfront gav os et godt udsigtspunkt, hvorfra vi kunne se forbipasserende ved at forsøge, og undlader at holde fast i deres paraplyer i vindkraften udenfor.

Menuen er en hotchpotch af forskellige køkkener, med forretter skåle retter som edamame bønner, nachos og jerk kylling Billige Moncler DunJakke alle beliggende sammen på den ene side. Når du står over for en menu som denne, har du to valg enten vælge retter med samme slags slægtsforskning eller omfavne kaoset. Vi gik til sidstnævnte valg, og kort tid senere befandt vi os selv at bestilte en parabol af gyoza, en skål hummus, en duck stir fry og en kylling og chorizo ​​burger.

Vores startere ankom hurtigt. Hummusen var god, tyk og cremet med lette stykker fladbrød og crunchy strimler af grøntsager til dipping. Gyoza var ikke så godt. Kylling og grøntsager fyldning var så intetsigende, at hvis vi ikke havde t tjekket igen, ville vi have været hårdt presset for at identificere dets indhold og foringsrøret var blæret og overdrevent knasket.

Strømnettet var imidlertid meget godt. Anden røre stege ankom som en optagelse af farve på pladen og hver lille brik af grøntsag eller kød fastholdt sin smag mod lige den rigtige mængde perfekt kogte nudler. Burgeren var en af ​​de store ting, ingen fornuftig person ville forsøge at afhente med deres hænder. I stedet skar vi skæreknivene gennem midten og fandt det til en virkelig tilfredsstillende skål med virkelig bestemt kylling, der næsten kunne holde sig imod det overraskende hit af chorizo ​​og salatens knase.

Giraf er et særligt godt sted at bringe børnene med en børns menu, der ikke kun byder på velkendte lydende retter af høj kvalitet (fx laksfingre med mos, broccoli og søde korn), men har også billeder til nipperne at farve ind og gåder at fuldføre mens de venter.

Giraffe er en kæden restaurant, og det føles helt sikkert som en med alle de positive og negativer der er forbundet med det. Det mangler en vis følelse af personlighed, men personalet er utroligt effektivt, menuen har ikke en følelse af det personlige præg, men det imødekommer næsten alle, herunder det vanskelige børns marked. Mens vi aldrig kommer til at elske det så lidenskabeligt som vi gør, siger Market Restaurant, mener vi, at hvis du er i området, er der helt sikkert langt, langt værre steder at gå.