England spiller ratings i Ashes serien

England spiller ratings i Ashes serien

Joe Root Englands kaptajn kan aldrig blive forkælet for indsats, da hans hospitalsindlæggelse for alvorlig dehydrering indbegrebet på den sidste dag i serien. Hans manglende evne til at konvertere 50’erne til hundreder i vinter var imidlertid en stor frustration for alle i modsætning til den produktive produktion af hans modsatte nummer Steve Smith. Root har dog til tider været beundringsværdigt med stresset på og uden for banen af ​​Englands fejlbehæftede og højt profilerede kampagne. 6

Alastair CookThe hele tiden national Moncler Outlet record runscorer vendte tilbage til form med et bang, men som han selv bemærkede, for sent. Efter Cooks fremragende dobbelt århundrede på en kontroversielt livløs tonehøjde i Melbourne indrømmede han, at han var ‘flov over’ med sine tidligere bestræbelser, mens England mistede asken før jul og skulle have levet med den viden i lang tid.

Mark Stoneman En anden batsman, der ikke er ved at skjule sig fra sandheden om sine egne forestillinger. Aftale efter Perth havde han gjort ‘okay’, tilføjede han, at ‘okay’ ikke var godt nok. Det skal være godt nok til at sikre sit valg til den kommende New Zealand tour, men Stoneman har brug for et århundrede på sit test CV Billige Moncler DunJakke meget snart. 5

James Vince Englands nye gåde. Vince har hele verdensklassens stil, men indholdet indtil videre til et affald. Han har også brug for meget mere betydelige resultater snart.

Dawid Malan forbedrede sit ry i Australien (Jason O ‘Brien / PA)

Dawid Malan Suksesshistorien om Englands farvandsvinder. Malan ser ud til at være inkarneret i nummer fem, medmindre det er besluttet, at han skal gå op for at hjælpe Vince ud.

Jonny Bairstow viste kamp, ​​men forårsagede kontroversen Down Under (Jason O ‘Brien / PA)

Jonny Bairstow Hans århundrede i Perth var et sted for indløsning efter hans mærkelige bar room headbutt hilsen til Cameron Bancroft ubevidst skabt et problem for de besatte turister. Bairstow s kørsler på WACA var ikke nok til at stoppe Australiens sejrstrøm, og hans beslutning om at grøfte nattvagterne gik tilbage i Sydney, men han forbliver en pålidelig tilstedeværelse foran og bag stubben. 7

Mason Crane Der var ingen skjulested som Australien stablet på kørsler i Sydney, men Englands leg spin debutant frikendte sig godt nok til at foreslå, at han måske har en langsigtet fremtid i hjemmet såvel som i udlandet.

James Anderson var valget af Englands s bowlers (Jason O ‘Brien / PA)

James Anderson En paragon. Anderson havde en utrættelig opgave i disse straffeforhold. Men han indbetalt, da han havde sin chance i Adelaide, og gav Australien intet andetsteds at levere et hårdt tjent sub 30-gennemsnit. 8