Episk pukkelhvalskamp optaget

Episk pukkelhvalskamp optaget

Under den første komplette rækkefølge af denne adfærd, der Billige Moncler Jakke Dame nogensinde er fanget, svømmer de mandlige pukkelbukk i høj hastighed bag kvinden, der er voldsomt udfordrende for adgang. ‘Selv om dette er en af ​​de mest populære hvaler, er meget lidt kendt om dens faktiske seksuelle adfærd ‘, siger livsproducent Dr Ted Oakes.’ En af de mest interessante ting er, at pukkerne aldrig er blevet set til at kompisere. ‘Men hvad der er blevet filmet, er den episke kamp mellem mænd for at få parring adgang til Moncler Outlet kvindelige hvaler. Op til 40 mænd svømmer bag en enkelt kvinde med en hastighed på op til ti knuder, der hver især springer for at opnå en dominerende stilling. ‘Det er det nærmeste, vi nogensinde vil komme til at kæmpe mod dinosaurer. Det er det største slag i dyreriget og det føles som noget ud af Jurassic Park ‘, siger dr. Oakes.Migrate to mateMost pukkelhvaler bruger deres somre fodring i polarområder. Om vinteren migrerer de tusinder af miles til varmere tropiske farvande. Mens der er lidt mad i troperne , kvinder flytte der for at føde, da det varmere vand hjælper mindre babyhvaler bedre at regulere deres kropstemperatur. Mænd følger hunnerne til troperne, i håb om at finde hjælpere. For at filme hvalerne ‘heat run’ rejste livet holdet til det sydlige Stillehavs farvande rundt Kongeriget Tongas øhav. ‘For at fange sekvensen måtte vi filme fra en helikopter, en båd og under vandet,’ siger dr. Oakes. ‘Hver af dem var virkelig svært, og vi måtte få dem alle sammen . Det var en stor udfordring. ‘Running the gauntlet Når en kvindelig pukkel kommer i varmen, advarer hun mænd med lyd, som f.eks. Slapning af vandoverfladen. Hun kan også frigøre duft i vandet for at signalere hendes status.’ Mennene samles alle sammen kvinden, hun hænger der og svømmer derefter væk. Det er når det starter, ’siger dr. Oakes.’ Det er lidt som en keglehane, hun svømmer væk i fart, og mændene kæmper derefter for polposition lige bag halen. ‘Når de jager kvinden, skal mændene eskalere deres konflikt.Først løfter de deres kroppe ud af vandet og slår bunden af ​​deres store fodringsposer på overfladen. De slår også deres lange brystfinner på vandet. Hunnerne vokser så højt og blæser bobler under vandet, en trussel blandt mange marine pattedyr. ‘Når de blæser disse store boblestrømmer, betyder det i denne sammenhæng, at der kommer til at være en almægtig kamp ‘, siger dr. Oakes. Mennene begynder at kollidere, slå hinanden og endda hoppe ud af vandet og på rivaler.