episode 9 vinterfinale recap

episode 9 vinterfinale recap

Se fuld sizeCommand s behov for hævn steder Quinn (Katie Lowes), Huck (Guillermo Rodriguez og Olivia (Kerry Washington) i fare, i vinterfinalen af ​​’Scandal’. Mitchell Billige Moncler Outlet Haaseth

Command aka Papa Pope er altid to trin foran, og alle i Olivias liv er i fare. I mellemtiden er Cyrus tvunget til at møde konsekvenserne af hans dalliance med en mandlig prostitueret. Huck og Quinn slutter sig lige ud af, hvad Elizabeth North har planlagt , men de kan være for sent til at stoppe det. Her er en omtale af ‘Scandal’ Sæson 4, episode 9 vinterfinale, ‘Hvor solen ikke skinner.’

Olivia Pope (Kerry Washington), præsident Fitzgerald Grant (Tony Goldwyn) og Jake Ballard (Scott Foley) beskæftiger sig med eftervirkningen af ​​deres mislykkede forsøg på at myrde Command, også Papa Pope, i sidste uges episode. ‘Hvad angår min far , jagt ham, find ham og dræb ham, ‘Olivia ordrer. Ja, denne pige har fareproblemer.

Republikanske partistyrelsesformand Elizabeth North lækker de sexetidsbilleder af Cyrus og Boy Toy, og ‘eksplicit homoseksuel’ -historien sprøjtes over medierne. Fitz og Mellie får fart om stabschef Cyrus Beene (Jeff Perry) og hans prostituerede Boy Toy, Elizabeth North og vicepræsidenten (de to sidste har en affære). Olivia, der tror at Amerika vil skære en historie om sand kærlighed, antyder, at Boy Toy (rigtigt navn: Michael) og Cyrus gifter sig. Boy Toy er enig i det, selvom kontrakten Olivia trækker sig op, vil det betyde at give meget frihed, men Cyrus afviser vredt.

Til denne opvisning af integritet, skal vi officielt opgradere Boy Toy til hans navn Michael, i disse recap. Han har tjent det.

Fra hans skjulested har Command (Joe Morton) udsendt dræbningsordrer på alle B613-agenter, der nu betragtes som løse ender, der skal ryddes op. Jake, Huck og Quinn er i fare. Jake, fordi Olivia er i fare, giver hende en pistol. Efter at have sovet med Charlie, finder Quinn, at Charlie har et killkort på hende. De kommer ind i en massiv fistfight, men Charlie indrømmer at han har følelser for Quinn og kan ikke bringe ham til at dræbe hende. Charlie afslører, at han holdt nogle B316-filer, der ikke er tomme ark papir. Han giver dem til Huck, der passerer dem videre til sin kone i håb om at de vil hjælpe hende med at tro på hans skøre men ægte spionhistorie.

Jake sporer Kommando, men alle Olivia skal gøre for at finde ham, at han er hjemme. Hendes far venter på hende der. Han sætter en pistol på bordet imellem dem og spekulerer på, hvor utrætteligt hun er for alt, hvad han har gjort for hende, og hvordan hendes forræderi har såret ham. ‘Tilsyneladende vil du kun være glad, når jeg er død’ Papa Pope snarl. Olivia kæmper tilbage ved at fortælle sin far, at ‘han’ er en syg, ensom mand, der kun ved at lyve og kalde det kærlighed. ‘ Hun tager fat i pistolen og trækker udløseren den er tom. Både Olivia og Command er chokerede over at finde ud af, hvad hun er i stand til.

I en hjerteskærende scene insisterer Cyrus på, at Fitz accepterer sin fratræden som stabschef. ‘Opbyg dig selv ved at banke mig ned’, Cyrus til Fitz. ‘Jeg’ er en vittighed, en punchline. Jeg kan ikke hjælpe dig. ‘ Modvilligt accepterer Fitz at lade Cyrus træde ned. ‘Hvornår besluttede du at lade dem ødelægge dig?’ hun skriger og udfordrer Cyrus til at kæmpe for sin position som en af ​​verdens mest magtfulde mænd. Så hvad nu hvis han tabte livets kærlighed, og pressen betyder ham? ‘Væk helvede op, for det er sådan som det er!’ Olivia bøjer.

Næste ting du ved, Michael og Cyrus annoncerer deres engagement i et tv-interview. Cyrus undskylder for at bryde loven (søger en prostitueret), men siger at han ikke ‘undskylder for at blive forelsket.’ Awwww. Hvordan lykkedes en fyr, der ligner Cyrus, at koble to varme fyre i samme livstid?

Olivia vender sig til sin terroristmor, som i øjeblikket holdes i et maksimalt sikkerhedsfængsel, for svar om, hvor hendes far ville gå for at skjule. Mama Pope (Khandi Moncler DunJakke Alexander) advarer Olivia om, at datter og far er ligesom hinanden, og at Olivia skal fortsætte fra at være besat af Command.

Den sammensværgelse, der involverer Kubiac (dræbt af Huck i sidste uges ep), afsløres den republikanske partistformand Elizabeth North og vicepræsident Andrew Nichols (Jon Tenney). Alle tre er involveret i et selskab, der er et datterselskab af den vestlige angolske regering Bombningen, at ‘målrettede’ vicepræsidenten var et orkestreret angreb, som han vidste var ved at komme, det var designet til at skubbe Fitz til at erklære krig mod West Angola.

Da episoden tikker ned, bestiller Olivia mad og øl til hende og Jake og erklærer at hun ikke vil snakke om sin far mere. Hun ønsker Vermont med Fitz, og hun vil stå i solen med Jake, men lige nu ønsker hun at danse til et Stevie Wonder album.

I Det Hvide Hus fortæller præsident Andrew Nichols, hvad det vil tage for at få Fitz til at erklære krig mod West Angola, da bombningen ikke gjorde tricket. Hvad er det vigtigste for Fitz?

Jake og Olivia s dans bliver lidenskabelig. Jake dart ind i soveværelset for at få puder, og når han vender tilbage til stuen, er Olivia væk! Hun væltet vinglas, hun blev kidnappet. Men var det kommando eller vicepræsident?